Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 430
  • 797
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Прекрасни маникюри!
Големи красотички! Simple Smile
Аз направих френски преди 10-ина дни и за моя радост, все още се държи добре! Simple Smile

Скрит текст:
това е на 10-ина дни, пораснал вече, ама нищо.
Ще си чака почивните дни за смяна. Simple Smile

# 151
Клареса ръбър бейс 20

По-розова е от колкото очаквах,но златистите частици са прекрасни! Ще опитам да я снимам на слънце за да се видят.

# 152
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета,  някъде не пише каква е лампата... Дали ще си повредят лаковете, ако се лакирам на  нея?

# 153
  • на брега на морето
Почти Безобидна, не, няма страшно. Обикновените лампи( които не са специално направени за изпичане на гел лак)- не могат да " направят " нищо докато се лакираш. Hug

# 154
Обичах, irina  Страхотни маникюри показвате!! А относно лампата и аз използвам такаава като се лакирам и дори не съм се замисляла че може да стане някой гаф хаха

# 155
На каква цена ги купувате базите на Клареса?
Намирам ги в ибей на 13  долара, а LUXIO излизат 14 някъде.
От мен един мрамор върху гел с брокат. Много бързоо ми се получи, само един слой и топ отгоре.

# 156
Мелани, в коя държава си? Тук базите на Клареса са по 11 лв.

# 157
Благодаря!
В Канада съм!
Значи Луксио ще си купувам. Имам си сметка в един склад за професионалисти!

# 158
Мелани, в коя държава си? Тук базите на Клареса са по 11 лв.

Даже 9,50 я взех моята от beautymall

# 159
Била е на промоция, сега са на редовна цена 11.90 лв.
Отварям сайта на Бютимол и гледам, че са вдигнали цените на геловете и полигеловете на Клареса Frowning1

# 160
Била е на промоция, сега са на редовна цена 11.90 лв.
Отварям сайта на Бютимол и гледам, че са вдигнали цените на геловете и полигеловете на Клареса Frowning1

Ааа, вие говорите за база заздравител/каучукова база. Аз използвам обикновена. Тя все още е 9,50

# 161
Момичета, моля за помощ - отдавна си търся точно такъв цвят. Видях го онзи ден във видео на една инфлуенсърка. Моля да ми препоръчате цвят/цветна база като на снимката. На мен ми изглежда като много бледорозова, почти прозрачна.

# 162
Клареса ръбър 4 или Кератин 3
Скрит текст:
Rubber 4

# 163
Аз пак съм до дъно, но пък ми е удобно.
Лампата взе да ми здава багажа, та ще се оглеждам за нова

Показалеца нещо не можах да го изравня като хората, и звездите на средния не ги залепих както трябва, но и така ще го нося Grinning кожичките са ми като шкурка, няма оправия

# 164
  • Sofia
Аз пак съм до дъно, но пък ми е удобно.
Лампата взе да ми здава багажа, та ще се оглеждам за нова

Показалеца нещо не можах да го изравня като хората, и звездите на средния не ги залепих както трябва, но и така ще го нося Grinning кожичките са ми като шкурка, няма оправия

Аз не съм специалист, но ми се струва, че имате доста дебел слой база - или няколко слоя.
Защо не пробвате с по-тънък слой? Иначе дизайна е супер.

Общи условия

Активация на акаунт