Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 446
  • 797
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря!
Един слой е базата, и върху нея с гел мъчих да изравня, но не се получи. На дълги нокти винаги ми се е получавала

# 166
  • София
Вчера си пресрещнах нокътя на малкия пръст с вратата, и предвид че съм с гел го отлепих Cry. Почти целия нокът, до 3-4 мм от кутикула, отстрани се е сцепил. Моля за съвети какво да правя сега ако някой се е сблъсквал. Да махна цялото парче и да остана по без нокът и да ходя с лепенки 1-2 месеца докато израсте нещо? Друга идея не ми идва, възможно ли е изграждане или нещо подобно?

# 167
Не е добра идея да изграждаш,  защото продуктът ще е в директен контакт с кожата, а това е предпоставка за алергия.
Изчакай няколко дни, докато заздравее, и изрежи отлепената част. За месец-два ще порастне отново.

# 168
Вчера си пресрещнах нокътя на малкия пръст с вратата, и предвид че съм с гел го отлепих Cry. Почти целия нокът, до 3-4 мм от кутикула, отстрани се е сцепил. Моля за съвети какво да правя сега ако някой се е сблъсквал. Да махна цялото парче и да остана по без нокът и да ходя с лепенки 1-2 месеца докато израсте нещо? Друга идея не ми идва, възможно ли е изграждане или нещо подобно?

Ако е само сцепено, без да се е откъснало парчето, може да залепите с лента за лепене на нокти и отгоре да сложите гел. Аз съм така вече втори месец. Продуктите нямат досег до кожата отдолу. И на мен ми се счупи нокътя посредата на пръста. Сега вече е почти към свободния край.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 169
Момичета, дали можете да ми помогнете с търсенето на червен гел лак като си търся не такъв с едър брокат, а по-скоро перлен или със съвсем леки блестящи частици.

Аз си поръчвам само по българските сайтове, но не откривам реални снимки на повечето и ми е трудно да се ориентирам.

# 170
Препоръчвам ти Kodi 60R. Страхотно червено с много лек и перлен блясък. Този маникюр съм го правила с него.

# 171
  • на брега на морето
Есмералда, а кое е бялото на безименния? Hug

# 172
Пак Коди, BW01. И отгоре матов топ с глитър отново на Коди. Този маникюр е целият с продукти на Коди Grinning

# 173
Момичета, дали можете да ми помогнете с търсенето на червен гел лак като си търся не такъв с едър брокат, а по-скоро перлен или със съвсем леки блестящи частици.

Аз си поръчвам само по българските сайтове, но не откривам реални снимки на повечето и ми е трудно да се ориентирам.

Claresa red 439, по-тъмно червено с много фини частички.

На claresa повечето цветове имат кратки клипчета в you tube и се виждат доста добре.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 22:21 от M_Oliviya

# 174
  • на брега на морето
Орли имат, ама не искам да те вкарвам в грях, щото са скъпи. Разгледай червените серии на Борн Прити по- добре. Или елит 99. Винената серия на елит99 е разкошна.

# 175
Момичета, може ли да помоля да се антуализира 1вия пост в новата тема. Момичета тук са давали линкове за български сайтове за купуване на Фокс, Клареса, Коди, а в началния пост има линкове само към мейкъп.бг. Sad Сега се чудя чии мнения да чета, че да се ориентирам какви бяха сайтовете.

# 176
  • на брега на морето
Кип смайлинг, аз нямам техни лакове и не съм в Бг, не мога да помогна. Hug
Пиша за друго. Вчера за 1- ви път откакто се лакирам с гел лак( 4-5 години)- лакирах друг човек- майката на приятел. Няма да публикувам снимки, само ще кажа, че бе много лесно и приятно! Blush Аз никога не съм мислила да го превръщам в професия, не мисля и сега. Обичам да си доставям радост, а защо не и на другите? За една жена красивите нокти са радост. Преди живеех в страна, където жените не се интересуваха от гел лак( повечето). Може би това обяснява защо никоя не прояви желание да я лакирам докато живях там. Въпреки че съм получавала комплименти за ноктите си. От юни живея в друга държава и тук определено интересът към гел лака е по-голям.
Хареса и как стана. Избра ГД Коко нежното млечно розово, на безименните бяло, и стикери със сини и червени глухарчета.
Скоро ще сменям и моя маникюр, че минаха 3 седмици. На 3 седмици го сменям. Иначе не е мръднал! Hug

# 177
Аз лакирам редовно майка ми, но определено не ми е сред любимите неща. Аз едвам на себе си оформям ноктите (хич не ме бива), пък камо ли на друг.  После и с лакирането ми е много трудно на друг.
Но като цяло си мисля, че има и друго - не ми е удобно у дома. Сядаме на куненската маса, но хем ми е високо, хем ми е далече, седя на колена после клекнала. Пробвала съм и в другата стая имам една ракла, там пък ми е ниско и се чудя и как да си наместя краката и тн.

Моите нокти бяха пораснали и събота си свалих старият лак и си направих нов с белещата база на IBD за първи път, днес вече няма почти никой Sad Sad Sad
Та този уикенд явно ще правя пак маникюр, имам още едни нови база и топ, ще ги пробвам. Вероятно следващият път ще дам още един шанс на белещата база.

# 178
Страхотни сте, момичета благодарности за препоръките!

esmeralda23, отново прекрасен маникюр, много празнично!

M_Oliviya, точно това търсех! Heart Eyes Много ти благодаря!

Мелина_3, ох Orly имат един златист Rage, за който често пускам по някоя сълза Grinning За елит99 не се бях сетила, благодаря ти! Харесах си и от там два за проба, че все още не съм си взимала от техните.

Тези дни си поръчах и от pretty zone разни дреболийки и чакам да пристигнат + два лака за проба на Pretty.. малко хипер китайски ми изглеждат, но да видим.

# 179
Ето и моят нов маникюр с easy-off base на Коди и цвят от Мих Сосо, топ с частици и без лепкав слой Коди:

Общи условия

Активация на акаунт