Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 457
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
Тотален провал! Започнах да се лакирам, но се оказа, че лакът е с лепкаво покритие, а е описан без-Клареса Fallin LOVE 2.Опитах да поставя конфети на безименния -стана много свежо, но се оказа, че базата се е разляла и съм изпекла лак на кожата си.Ядосах се и махнах всичко!

# 181
У на мен ми е доста трудно, неудобно, тясно да се правя сама камо ли на други хора.
Ей това ми е най-бързия маникюр-5 часа с почивки.

# 182
  • Стара Загора
Как 5 часа Dizzy Face

На мен вкъщи ми отпускат макс час и то докато лапетата спят.

# 183
Есмералда, много хубав маникюр и цвят! Но средния как си постигнала този чуден млечен ефект? Много ми харесва!
Мелина, аз от изчетено в по-старите теми съм ти фен на маникюрите! Качи,моля те, следващия 😍
Аз сега намерих нова марка lianail ш имат едни разкошни камуфажни бази със златни частици и едвам се въздържам да не поръчам. Малко цената ме спира на фона на по-достъпни марки като клареса, но не е крайно висока. Вие пробвали ли сте? Имате ли наблюдения? Имат и много яки неонови камуфлажи и вече усещам, че имам проблем с купуването.

Аз лакирам майка ми и баба ми и попринцип ми е приятно, но при мен е малко по-неудобно понеже не усещам баш като на себе си. Определено и логично свалям лака с пила много по-лесно и бързо, но винаги ми е притеснено повече.

# 184
  • София
Това база ли е ❤, изглежда жестоко. Отивам да видя цената 😇

# 185
База е! Има и тъмни есенни, неонови. Аз за пръв път виждам такива плътни цветове(или поне са така на снимка на мостра),  а тези златните са ми топа. Пише, ме са руски лакове и бях ги гледала преди време и в тик ток една американка ги внасяше с vogue и едни само luna(розова опаковка) и още няколко марки. Май май ще поръчвам отново...🙄

# 186
Есмералда, много хубав маникюр и цвят! Но средния как си постигнала този чуден млечен ефект? Много ми харесва!

Топ Glitter matt на Коди, много е интересен, с разноцветни блестулки.

Такива бази има и на Patrisa nail, тази марка я следя от известно време при любимите ми руски влогърки и вече започнаха да ги внасят в БГ.
Мислех да купя, но като знам колко цветни бази имам, май ще си забъркам собственоръчно или ще ползвам новия ми топ на Коди с частички фолио.

https://nailstore.bg/produkt/potalnude12/

# 187
Много благодаря! Чуден ефект се е получил! Ох леле и този база много ми харесва! Много нежни нюанси😍

# 188
  • Light of Zartha
От вчера се каня да кача новия маникюр, но все се отказвам. Вашите снимки са едни хубави, ясни. Моите все размазани, то вярно, че и ръцете ми леко треперят. На живо е едно и като видя снимката и ми става зле и се отказвам. Joy

Скрит текст:

# 189
Страхотен Heart Eyes

# 190
Много хубав маникюр!
Чудя се как правите извивката толкова равна?!
Предполагам първо лакирате целия нокът и тогава я правите. При мен винаги тази извивка има релеф и не е равна.

# 191
  • Light of Zartha
Номера с печата! Grinning така правя и с бяло и после с тънка четка оправям където има нужда. Не съм доволна единствено от черното. Отдавна не го бях ползвала и ме изненада, че консистенция му беше малко като сопол. Изпече се иначе, но ми беше много трудно да го оправям докато беше мокър.

# 192
Добре де, не се ли цапа много долната страна на свободния край. Аз пробвах веднъж и като видях как се цапа и отдолу и се отказах. Или има някакви тънкости, за които не съм се сетила?

# 193
Само на мен ли не ми харесва много този трик с печата? Просто прави "усмивката" много малка в краищата. Харесва ми много повече когато е по- дълбока отстрани.

# 194
  • Sofia
Бихте ли споделили какъв е този печат за френски. С ръчно рисуване не се справям и ако има актернатива ще е супер. Преди време бях купила някакви стикери, но без лепило не залепваха за базата по някаква причина.

Общи условия

Активация на акаунт