Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 468
  • 797
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
Големи красоти показвате, момичета! Heart Eyes
Ето го моя нов маникюр. Специално за Кармила! Hug
Червеното не е моят цвят, но 2 - 3 пъти в годината се "прежалвам" да се лакирам в червено. Grinning Сега за месеца на виното и любовта. В случая е всеизвестният БП08, на безименните- орли ред карпет( подарък ми е, аз не давам толкова пари за лак вече). Декорацията на безименните е консервна кутийка с червен хайвер. Joy Защото още съм в чакане на яйцата на очи. Grinning
Кутийката я бях нарисувала зелена, и златния обков трябваше да е само на някои места. Но се отпечата и върху зеленото, въпреки че сложих топ върху него. Другия път трябва да направя 1- во само обков, и след него да оцветя с зелено вътре. Мда, ако не забравя до другия път.  GrinningНикъде не си водя записки за такива неща.... Нищо, и така става.

# 196
Мелина, извинявай, но може ли когато ти е удобно ,да снимаш четката на 08, че аз все си мисля ,че мойта осмица не е като вашите. Благодаря

# 197
Здравейте, някой може ли да ми обясни как правите печат изобщо? Не ми се получава...гледах клипчета и пробвах сто пъти, купих си 2 печата, имам и няколко платки, специални лакове за печат...не става и не става...

# 198
  • Light of Zartha
Цапа се под нокътя, аз потапям в печата и после го движа в двете посоки, за да се оформи. Усмивката дооправям с тънка четка и с клечка за уши, напоена в лакочистител минавам под нокътя.

# 199
  • на брега на морето
Вени, моята БП 8 е стара. Купуван е някъде 2018- 2019. Като беше на мода в темичката, 10 мл е. Ето:

На светло и лампа изглежда различно. На лампа е по-тъмен цветът.

# 200
Изглеждат ми еднакви, или твойта е малко по тъмна Rolling Eyes

# 201
Момичета, може ли да помоля да се антуализира 1вия пост в новата тема. Момичета тук са давали линкове за български сайтове за купуване на Фокс, Клареса, Коди, а в началния пост има линкове само към мейкъп.бг. Sad Сега се чудя чии мнения да чета, че да се ориентирам какви бяха сайтовете.
Понеже последната тема я пуснах аз,си позволявам да отговоря. Доста труд е да се следи всеки пост,всяка препоръка,мнение,линк... Да се събере инфото,после да се добави,да се редактира и т.н. Ако някой има желание,нека го прави. Аз я пуснах инцидентно,понеже беше на 52-3 страница вече и щяха да я заключат. Иначе не съм си поставила за цел и не съм следила кой какво е пускал,за да го добавя.

Много хубави маникюри пак сте направили. Тези дни и аз ще се лакирам с нещо,но още не съм го измислила.

# 202
Момичета, може ли да помоля да се антуализира 1вия пост в новата тема. Момичета тук са давали линкове за български сайтове за купуване на Фокс, Клареса, Коди, а в началния пост има линкове само към мейкъп.бг. Sad Сега се чудя чии мнения да чета, че да се ориентирам какви бяха сайтовете.
Понеже последната тема я пуснах аз,си позволявам да отговоря. Доста труд е да се следи всеки пост,всяка препоръка,мнение,линк... Да се събере инфото,после да се добави,да се редактира и т.н. Ако някой има желание,нека го прави. Аз я пуснах инцидентно,понеже беше на 52-3 страница вече и щяха да я заключат. Иначе не съм си поставила за цел и не съм следила кой какво е пускал,за да го добавя.

Много хубави маникюри пак сте направили. Тези дни и аз ще се лакирам с нещо,но още не съм го измислила.
И На мен ми е най-трудно да реша как да се лакирам , нямам достатъчно въображение май....

# 203
  • на брега на морето
Вени, и на мен ми изглеждат еднакви. Hug
Като снимах четката- затъмних хубаво, а при теб от снимката ти виждам, че е по- светло. Може би затова ти се струва, че е малко по- тъмен. Ако някой ги има и двата може да каже, но надали има... Blush

# 204
Бихте ли споделили какъв е този печат за френски. С ръчно рисуване не се справям и ако има актернатива ще е супер. Преди време бях купила някакви стикери, но без лепило не залепваха за базата по някаква причина.
Става дума за обикновен печат . Ето видео.
https://youtu.be/UtrMN4OhXk4

# 205
Относно актуализирането на началната страница. Тъй като аз наскоро започнах да се правя сама вкъщи и преди да си закупя каквото и да било прочетох няколко теми назад, съм си събрала в един уордски файл различни неща - линкове от али, сайтове, от които сте споделяли че купувате лакове, различни клипове кое как се прави и изобщо - каквото ми е хванало окото, за следващата  тема мога да го споделя. НО с уговорката, че не знам до колко ще е полезно, камоли изчерпателно, тъй като съм записвала само онова, което ме е интересувало.

# 206
Супер са новите маникюри, момичета! Вени, Скарлет - много хубави и нежни тонове за снежното време!
Мелина, много яко! Това литьето ли е пак? Червеното много ми допада!
Аз съм с едноседмичен маникюр и пакфми се прииска да се лакирам като гледам тук какви неща качвате, но след като смених хродуктите и добавих ултрабонд държи по месец и хем ми е жал да го махам(толкова време се опитвах да постигна такава трайност), хем ми омръзва и искам още нещо, хем ме мързи и не мога да реша какво ще искам. Шизо-мизо малко...

# 207
  • на брега на морето
Кармила, мерси! Hug Да, това е литье- то. Опитах да използвам българска дума, затова написах " обков". Blush
Идеята за хайвера бе моя.
Образецът ми бе тази снимка:

Рисунката я правих върху изпечен топ( на следващия ден).
Първо нарисувах със зелен гел лак и тънка четка зеленото. Пекох. Още веднъж повторих зеленото. Пекох. После с четка сложих топ без лепкав слой само върху зеленото. Пекох. След това с черен елит в бурканче за литье нарисувах златисто отдолу и отгоре кръга и се опитах да напиша " икра". Пекох 30 сек. Само че като отпечатах фолиото покри цялата кутийка... Затова ако го правя пак(или друга рисунка)- най - добре първо литьето, и след това дорисуването( запълването) на другите неща. За да не се отпечатва фолиото и върху тях. Бях гледала видеа за литье, но отдавна. Преди да правя първото си литье. И последно сложих с база камъните и запечатах с топ. Иначе не беше трудно, даже не ми бе трудно да го нарисувам с лявата ръка на дясната. Малки цветя ми е по- трудно да рисувам с лявата ръка.
Ето тази боичка на елит ползвам за литье. Пробих 1 дупчица отгоре на 2-то предпазно капаче отвътре( така видях в едно видео) и през дупчицата взимам с четка от боята. Иначе цапа ужасно тази боя.

# 208
И аз съм с нещо новичко.

# 209
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:

Само база - Kodi Pastel 06; и топ - Gelish

Общи условия

Активация на акаунт