Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 482
  • 797
  •   1
Отговори
# 210
  • Light of Zartha
Есмералда, с какво снимаш? Изключително професионални снимки имаш. И на други момичета снимките са супер, явно си го можете.

# 211
Есмералда, топа има уникален блясък! Това на Коди или Гелиш е?

# 212
Благодаря, момичета. Топът е на Коди без лепкав слой. Гелиш не съм имала, но ме амбицирате да пробвам, защото на Коди-то блясъкът се позатрива след десетина дни.

Скарлет, снимам с телефона, Хуауей У7, съвсем елементарен телефон и камера, всичко е до осветление. Ползвам или настолната лампа или ринг лампа за снимките.

# 213
Есмералда маникюра е страхотен Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 214
  • Sofia
И аз съм с нещо новичко.

Чудесен е цвета. Би ли споделила марка и номер?

# 215
Благодаря, момичета. Blush Цветът е Kodi 170B. Блестящият е FOX Flash 007.

# 216
В мейкъп има добро намаление на FOX.

# 217
  • I want it all and I want it now.
Здравейте искам да пробвам Каучукова база за гел лак CLARESA RUBBER 11 - 5g На  снимката е бяла, но имате ли представа дали е пльтно бяла или прозрачна? Искам пльтно бял 😉, ако може да ми препорьчаите?Благодаря.

# 218
Не е цветна, прозрачна е.

# 219

Здравейте, и от мен! Как не съм я открила тази група по-рано. Grinning

# 220
Здравейте момичета, радвам се, че намирам групата, лакирам се с гел лак сама от около 3 години, но напоследък нямам много време и си запазвам час за маникюр, но като гледам работата ви и на мен ми идва мотивацията да започна отново. Ето и някои от моите маникюри:

Вторите нокти ( по-късите) съм си ги изградила с гел от алиекспрес

# 221
Привет и от мен, момичета! Стигнах до маникюр 7. 😊

От есента не съм се включвала, та реших да покажа опита ми за костенурков лак. Вече е на 5 дни. Този път пак се лакирах на два пъти, че даже и през ден. Нямам сили и нерви да направя всичко наведнъж, а и най-вече техника, но лека-полека напредвам. 😊
Имам си и нова ел. пила. Старата ми беше много оплюваната Мерцедес 2000. Ползвах я само да махна гел лака, но последния път имах и гелче с брокат на два нокътя и тя... просто гръмна в ръцете ми! 🙄 Сега си взех от тези, които са като телефон на вид и съм супер доволна!
Направих и едно много шантаво изграждане на два нокътя. И полигела и гелчето са ми прозрачни, и върху златистите форми нищо не виждам. Та първо направих дължината с полигела, а отгоре изравних с гелчето. Бързо стана. Иначе само с гел не успях да се справя.

# 222
Мелина, от твоите постове научих за тази техника!
Есмералда, много красив маникюр и блясъкът е страхотен!
The Rose, Yoni26 i Lea S - много готини модели!
Lea S, този ефект като кехлибар е много готин! Каква е новата ти пила, сподели после впечатления.
Аз ъпдейтвам neess top of the top- към момента съм много доволна и впечатлена!Стои си бляскав вече на почти две седмици. При положение, че чистих по-активно и се занимавам с куче и по двора съм приятно изненадана. В сравнение с другите ми топове е много по-добре. За жалост не съм ползвала гелиш и няма как да го сравня с него, но в сравнение с Блускай, Клареса, Джеси, Прити и един ментак на гелиш е добре, особено предвид и цената Simple Smile

# 223
И аз искам Леа да сподели коя е новата пила (дали не е някоя като мобилните, които имам?). И как е пастигнала ефекта на среден и безименен пръст.

# 224
Пилата ми е ето тази:
https://prettyzone.net/maniciur/uredi/elekriceski-pili/elektricheska-pila-master

В миналата тема Есмералда я беше посочила като един вариант за минимум като пила. 40 вата е, 35000 оборота. За домашна употреба си е супер! Аз дори така и не съм я пускала на максимални обороти. Последния път доста пилих, че имам 2 изградени нокътя и един укрепен с гел, пък и направо с нея скъсявах, и не загря. Доволна съм. Сигурно в Алито има и по-евтини, но не ми се занимаваше да чакам и да пиля на ръка през това време. Пък и тук е с гаранция.

Костенурковия лак ми беше мечта много отдавна - още от преди да започна с гел лака. Най-накрая се опитах.
В Ютюб и в Пинерест има клипчета как се получава ефекта. Не е нещо сложно. Потърсете tortoise shell nails и ще ги намерите. Аз специално за този маникюр си купих оранжев прозрачен гел. Имам и гелче с различни по големина брокатени частици вътре, но може и без лъскаво.

Общи условия

Активация на акаунт