Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 510
  • 797
  •   1
Отговори
# 240
Много ти благодаря Кармила, много точно описание на базата. Сега ,като се замислям и  продавачката нещо мрънкаше, като й казах какво търся и ми подхвърли "Имаме и с блестящи частици".

# 241
Може и на дефектна партида да сме поапднали, не знам.... Но определено и при мен го има тоз проблем. Иначе я затоплях, по-студена я пробвах и си стои като сопол, само остана да и бая. То и другите са гъстички, но няма такова чудо с тях лесно работя, изравнява се и цвета и консистенцията и ми харесва, че не се разтичат. То има различни бази и по-течни, по-гъсти, средни на гъстота и на разлиани хора различно им допада. На мен ми е по -удобно с гъти или средно гъсти, за да няма наводняване и протекло по кожата.

# 242
Проблема е във вашия телевизор (без да искам да звуча грубо) базите на Клареса се изравняват прекрасно и то много бързо - вземете една цветна база на Александра и чакайте да се изравни като Клареса…е тогава ще си говорим за дупки,разтичане и прочие.
Поработете над техниката или просто приемете,че гъстите бази не са за вас Simple Smile
Базите на Сикретли също са хубави (с уговорката,че говоря за прозрачните бази)

# 243
Всяка лампа с над 30 диода ще ви свърши работа Blush Аз съм със Sun x5 plus, взех я втора употреба и я ползвам една година, но ще я сменям,понеже при всеки маникюр имам недоизпечен лак, без значение цвета. Иначе е хубава, аз съм доволна, ако не намеря sun x5 max, пак ще взема plus.

Може ли момичетата със sun x7 (тази с черното дъно), да ми кажете имате ли проблеми при изпичането? Колебая се между x7, x5 plus или max

# 244
Аз с други на клареса нямам проблем, само номер 17, който взех последно. Определено ще си я доизползвам, може и да и хвана цаката. Другите иначе са им прекрасни Simple Smile

# 245
  • на брега на морето
Вени, аз имам сън 7 с черното дъно. Нямам проблем с изпичането. Дъното не го ползвам, по- удобно ми е без дъно. Пека 2-те ръце заедно на базата. Всеки слой по минута. И после 30 сек лака на едната ръка. Лакирам другата и пъхам 2- те за 30 сек. После лакирам другата и пак 30 сек. Така че ми се получава по минута на слой лак. Топът - 2 минути пека... Всичко изпича, доволна съм. Hug

# 246
Благодаря Мелина, много й се чудя, от един месец все лампи и прахоуловител дебна, кат луда станах, вика ММ Joy

# 247
Аз също  не съм споменавала какъв ми е проблемът с другата база на Клареса Simple Smile. Става въпрос за номер 3, тя се изравнява, но пада на люспи максимум 10 минути след поставяне на моите нокти.

# 248
Е, сега вече ме побъркахте с тези лампи. Имам две, ама май ще се купува и 3-та 😄 Последно използвах Sun 2, но преди повече от 2 години ... Първата, която имах /вече не помня модела/, ми се струваше слаба, защото винаги оставаше пигмент като бършех лепкавия слой. А доста време си отвисявах в лампата и не е като да съм пекла по 30 сек. само. Взех друга - Sun 2 - ами същата работа. И тъй като сега отново влизам във филма - започнах да поръчвам пак разни неща - от лакове до прахоуловител. Не мислих за нова лампа, но като ви чета и като разгледах Алито май се зарибих по новостите. Сега въпроса е коя - Х5 plus/max, X7 max, X6 max, X10 max, X9 max ... искам да изпича качествено и бързо. И да не посягам към друга в близко бъдеще!

# 249
Момичета, имам нужда от нова лампа, тъй като моята я използвам от години. Това изпичане за 2 мин. много ме отегчава Joy
Спрях се на тази, и е на доста промамлива цена. Някой мнение за нея?

Тази лампа няма диоди на тавана, вземи по-добре Sun X5 plus или Sun X5 Max.

# 250
Аз съм с Sun 5, от две години. Но ще я сменям и разглеждам сега. (може пък проблемите ми да идват от лампата - искам и това да изключа) Не съм решила още коя ще е новата.

# 251
Каква е разликата между тези два продукта?

# 252
Просто по-голяма разфасовка.

# 253
BGN 14.62  38%OFF | SUN X10MAX LED UV Lamp Nail Dryer 66 LED Professional For Drying Gel Polish 10/30/60/99s Timer Auto Sensor Nail Art Machine
https://a.aliexpress.com/_mPukFvi
Здравейте момичета, аз съм с тази лампа ( тази която е х5 мах)взех я за по-малко от 30 лв на черния петък 2020 и печа по 30 секунди без проблем, нямам и изгоряли крушки
BGN 14.62  38%OFF | SUN X10MAX LED UV Lamp Nail Dryer 66 LED Professional For Drying Gel Polish 10/30/60/99s Timer Auto Sensor Nail Art Machine
https://a.aliexpress.com/_mPukFvi тази се води за 1 пръст, но ако имате по-малка пръсти може и 3 на се поберат 😄, взимала съм я като ходя накъде с 1-2 цвята ,топ и база за да не нося голямата лампа, според мен си струва да се закупи.

# 254
Просто по-голяма разфасовка.
Нали с това се мажат първо ноктите, после е базата.

Общи условия

Активация на акаунт