Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 531
  • 797
  •   1
Отговори
# 270
Какво масло за кожички ще препоръчате?
А също ми трябва и пила, такава която да ползвам при свалянето на лака, не електрическа.
Ако ги има и в някой от тези сайтове ще е супер, за да си ги добавя към поръчката
https://www.mynails.bg/
https://beautymall.bg/

# 271
  • Down south
Чета ви и реших да опитам тази база на коди. Видях разни в амазон, предполагам е това "rubber base gel".
Въпроса ми е- маха ли се с накисване или трябва ел пила?
Маха се с накисване.
 Имай предвид, че въпросната база е много гъста и малко трудна за нансяне. Преди ползване я слагам на топла баня (в чаша с два пръста топла вода) за да стане по-течна.

# 272
Пристигнаха ми stamping gel paint от Али от октомври Sweat Smile

Кажете как да тествам върху вече направен маникюр, да сложа ли нещо върху топа да обезмасля отново и т.н.?
Мини топа с буфер пила, почисти праха и направи стемпинга. Отгоре отново топ лак. Аз така процедирах и нямаше никакви проблеми.

Slunceto, препоръчвам ти Коди Repair nail serum. Лек и приятен и мирише уникално.

# 273
Ето и моя опит с конфетите, наредих ги върху неизправна база, и накрая изравних с топ. Учудващо за мен нямаше стърчащи кранчета!
Цветовете малко не са подходящи за сезона, но исках нещо свежо

# 274
  • на брега на морето
Много хубав е станал маникюрът ти, Вени! Heart Eyes Сигурно ще се държат. Моите конфети са по- големи, като твоите големи кръгчета. Отдавна не съм ги ползвала ( от 2 години).
Имам толкова много декорации, че някои не ги повтарям 2 пъти, а някои още никога не съм ги ползвала ( например едни люспи като мидички). Blush Аз купувам повече декорации отколкото лакове, периодично.

# 275
Благодаря, и аз повече събирам , отколкото да ползвам Joy Иначе конфетите са с различни размери, има и по големи , но нямаше как да ги сложа баз да стърчат.

# 276
А има ли сред вас кърмещи мами? Питам защото все още кърмя и се замислих дали не е вреден по някакъв начин гел лака.

# 277
Гледай да е добре изпечен и да не използваш поне бази с неясен състав и произход. Лакирай се, щом искаш.
Заобиколени сме от много по-вредни неща.

Скрит текст:
За кърмата съществено значение има съставът на храната, която приемаш. Например оцветители и вредни мазнини преминават в нея и ги даваш на бебето си, не яж "опаковки" с две думи, ако търсим истинското вредно. Лакът, боята за коса, козметика и т. н. са личен избор, според степента на здравословен живот, който всеки от нас е решил да води.
Скрит текст:

А има ли сред вас кърмещи мами? Питам защото все още кърмя и се замислих дали не е вреден по някакъв начин гел лака.

# 278
Базата е на Коди. Предполагам е добра. Изпекох го добре.

# 279
  • Стара Загора

Аз кърмих и се лакирах в домашни условия 1 година. Не съм усетила проблеми нито с мен, нито с бебето.

# 280
Здравейте момичета,
Нямам много време да пиша тук но ви следя. Последно си купих четки за цветя и Спайдър гел. Спайдър гела майко мила беше голяма борба с него. Четките са ето тези.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 281
Здравееейте,

Аз издържах една седмица без лак и не счупих нито един нокът - не мога да повярвам. 😄

Снощи сложих нещо на бързо, защото вече усещах, че няма да издържат.

Пак с нови, база топ, и екстеншън гел. Пекох 90 секунди. Да видим.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 14:38 от nadito0o

# 282
Черното е супер, и аз имам такова, но все не смея да го сложа .

# 283
Точно за това е само на два пръста и само на лявата ръка, че да не се окепазя. Grinning

# 284
Nadito0o, какъв е този екстеншън гел? Черното с блестулки е много готино, защо не го сложиш на всички нокти?

Общи условия

Активация на акаунт