Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 938
  • 797
  •   1
Отговори
# 465
Моята база на Синсей е рядка, което многоо ми харесва.

Аз съм вече 3+ седмици с послендият ми маникюр, на втората седмица ми се обелиха двата палеца, не бях вкъщи и затова не го свалих целият, но като цяло съм супер доволна този път.

Ноктите ми са много пораснали колкото и да не им личи и ми пречат страшно много и цялата съм се надрала Grinning.

Тези дни се надявам да имам време за нов маникюр.

# 466
  • Стара Загора
Аз се кефя на вашите маникюри и си харесвам идеи. 3 седмици съм по гол нокът, че все нямам време, но имам цветни бази и мисля тези дни да се лакирам с някоя. Едната ми на Клареса е и с глитър.

# 467
Искам да освежа сегашният маникюр, на връхчетата се е поожулил, ще стане ли ако мина с буфера,после база,цвят и топ?         

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 12:37 от Venislava Todorova

# 468
Здравейте,
Не си спомням да е обсъждано в темата, затова да си кажа. Днес ходих за база, понеже моята свърши и жената в магазина ми каза, че гелът ми в бутилка е мултифункионален и може да се ползва без такава. Много се зарадвах на откритието! Пропускам една стъпка при лакирането така!
Вчера пък, поръчах пилата от ОЛХ и за информация,синята е на промоция 45 лв, останалите на 55.

# 469
Честит празник, момичета. Бъдете здрави и щастливи, обичани и обичайте. Едно маникюрче от мен, че скоро не съм се разписвала. Но се старая да следя темата.  Цветния е на Комилфо, любими са ми. Базата и топ на  Коди, каучукова прозрачна, при мен това дава трайност до сваляне. Всички други бази, които съм пробвала, не ме устройват като трайност. При дъщеря ми и цветните на Коди са ОК, но тя не домакинства колкото мен.
Много кофти, налага се да си променям снимките, не мога да ги качвам в оригинал.... Някой друг има ли този проблем?

# 470
Hrrisss, за кой гел в бутилка говориш?

# 471
# 472
Може ли една снимчица да покажеш как изглежда нанесен на нокът, ако ползваш цветен? Благодаря Simple Smile

# 473
Извинявам се, моят е този- телесен:
https://manicurezone.com/product/quick-gel-masque-base/

# 474
Здравейте, нова съм. До сега не съм правила маникюр с гел лак в къщи, ни приятелка ми даде нейна лампа и няколко лака преди да замине за чужбина и реших да пробвам.
Четох първите теми тук, но е много и няма как да прочета всичко. Със сигурност е обсъждан проблемът ми, но не намерих конкретен отговор.
Та на въпроса, проблемът ми е с цвета. Нанасям супер тънък слой, едва покрива но пак се набръчква и свива безобразно при печене. Лампата е скапана и трябва да взема друга, това е ясно. Но дали проблемът е само в лампата или и лаковете са виновни? Иначе самите лакове са купени скоро, почти не са ползвани и ми харесват цветовете. Чудя се дали да поръчам само нова лампа, или трябва и лакове, защото бих изчакала с лаковете ако тези стават.
Прилагам снимки на първият ми опит.

След това пробвах все пак да сложа топ и да изпека и доста по-гладко стана. Но не беше достатъчно, затова реших да го махна. Изпилих с буферна пила до етап да е съвсем гладко, но никъде не беше се махнал слоят с лак и реших да си направя експеримент. Разредих малко от два цвята лакове с капка спирт и мазнах на петна с четка, пекох и сложих топ. Прилично се получи.

Дали с хубава лампа ще може да се нанасят ярки цветове нормално(на тънък слой) без да се бръчка или всички се бръчкат. На разни клипчета направо се изумих колко дебел пласт нанасят хората и нямат проблем😊
Ето го инвентара, пак казвам, само за първа проба го задържах.

Извинявам се, че стана дълго. Ще имам още въпроси, но друг път.

# 475
Аз мисля,че е от лампата, лакът е неизпечен.
Марката като че ли не съм я срещала до сега , на първо време си вземи читава лампа,сега в ОЛХ е пълно с хубави лампи за около 30-40лв.
Успех Blush

# 476
Тази лампа изглежда от стария тип с една крушка UV. При нея поне 3 минути ще си трябват.

# 477
  • София, Дружба 2
sibil1987,  аз от Куадра аксес си купувах миналата година лед лампата SUN, заедно с няколко лака. Доволна съм от качеството. Не са като Клареса опроделено, но стават. Китайски са. Точно като този на снимката нямам, но те скоро ги пуснаха тези опаковки. В момента съм с техен цвят, база и топ от 19 февруари и се държи много добре. Ще го свалям в събота, защото много пораснаха ноктите и е кофти вече, но не е мръднал. Според мен проблема е в лампата ти.

# 478
Момичета, идвам да ви кажа, че в бютимол има намаление на claresa. Аз се възползвах и си взех няколко пролетни цвята, че откакто започнах да си правя маникюр сама (август миналата година) не съм си купувала нови цветове и ми бяха писнали.

По отношение на лампата - преди няколко поста пуснах линк на една пила за нокти, от същия продавач съм си купувала и лампата за нокти. Май се водеше sun 6, но не съм сигурна. Беше нещо от сорта на 30лв. Както и да е, искам само да кажа, че до сега не съм имала проблеми с нея (не, че са минали години де).

# 479
  • на брега на морето
Да, вземи си хубава лампа, лаковете не ги хвърляй преди да пробваш с нова лампа. А базата ти каква е? Нали не се лакираш на слънце? ( Затъмни и на лампа). Преди базата обезмасляваш нокътя, нали? И разклащай хубаво всяко шишенце, което ще ползваш преди да се лакираш.

Общи условия

Активация на акаунт