Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 914
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря на всички, и аз мисля че е от лампата. Лаковете не планирах да ги хвърля без да пробвам, просто се чудех дали е наложително да поръчам и повечко нови лака с лампата(в Куадра проверих и има добри промоции сега и на лампи). За сега мобе един два цвята само и лампата пък ще видим.
Новобранец съм с гел лаковете, не с маникюра като цяло😁
Оформям, почиствам, обезмаслявам, слагам база-всичко по редът си.

# 481
  • София
Здравейте, дами,

В Бютимол има една осезаемо намалена пила. Бихте ли я коментирали дали е ОК?
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-profesionalna.html

Благодаря.

# 482
Моята е такава, ползвам си я за себе си и съм доволна. Не е идеална, има много по-хубави, но и тази върши работа. Само че ползвам фреза с червена насечка за сваляне. Тези които са в комплекта не стават за нищо.

# 483
  • Light of Zartha
Здравейте. От цветните бази на клареса, коя става за френски маникюр? Трябва ми телесен, розов цвят за основа. Видях,че са с частички и много ми харесаха, но като отворя снимките им и цвета е съвсем друг.

# 484
Scarllett, в полския сайт на клареса има снимки на базите. Аз имам 6 и 14 без частички, които розовеят и ми харесват за основа на френски и за рисунка. Последния маник'р, кйто качих е само на каучукова база 14ти номер. Сега ще проверя и кой номер беше розовият с отблясъци, тъй като имам и един в леко по-прасковената гама, а на са при мен лаковете. Всички цветни каучукови бази, които имам са много хубави и стоят много добре и без лак.
https://claresa.pl/bazy-kauczukowe/kauczukowe-bazy-kolorowe
редакция 21ви номер имам, която е с отблясъци и е в розовата гама. Още не съм я нанасяла на нокът, но на мостра ми харесва.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 17:29 от karmilla

# 485
  • Light of Zartha
Много благодаря! Аз съм харесала номер 12, изглежда ми много приятна розово, но на последната снимка в полския сайт белее някак. Не търся бонбонен цвят, по-скоро пепел от рози и много се чудя. Все не съм доволна от цветовете. 😁

# 486
Идвам да се похваля с новите ми попълнения от клареса:

Като цяло съм доволна от цветовете, всички са нанесени на един слой, само това жълто в сайта изглеждаше по-хубаво жълто.

Вече колекцията ми е от 15 цвята. Направо ме е страх да питам вие колко имате. Доволна съм от себе си, че толкова много време удържах да не си купувам още цветове от първоначално закупените.

# 487
Благодаря, за споделени те - 20%.Възползвах се и поръчах база, топ и 2 цвята на Claresa. Аз не ги познавам. От години ползвам само Блускай(доволна съм), но сега реших да опитам и нещо ново.
Тъй като правя само мен и майка ме устройват по малките мл на Claresa,  Блускай са ми по 15мл., вечно искам нов цвят и така всъщност трупам като катерица, някои цветове застояват, не успявам да изразходя и т. н..
Та ще пробвам с интерес как ще се "държи" Claresa  :=)

# 488
Едната от базите на Sinsay е много приятно розово с блестящи частици, прилича на Клареса база 20 по снимка. Производителят е същият, при Sinsay цената е 5.90. За френски според мен е супер.

Sanso от Мейкъп също според мен са от производителя на Клареса, който прави private lavel. Недоказано обаче, защото на етикета не го пише. Но топът без лепкав слой е 1 към 1 с Клареса и прави същите гадни номера с нанасянето на дупки. Като за цена 4.80 лв. ми е ок, става за мостри и упражнения на дизайни.

В последните няколко месеца се заредих с доста лакове на Hi Hybrid и съм много доволна от тях, като че ли даже ми харесват 1 идея повече от Клареса.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 17:49 от esmeralda23

# 489
  • Сливен
Мацки ,дайте читави пластини с печати,снощи за сефте пробвах едни купувани сигурно преди повече от 10 г от американския амазон направо се изнервих за 2 нокътя 20 минути.Може от Али,може и от български сайтове.
И да питам имам силиконов ,прозрачен на Борн прити купуван от Али с много препоръки лепне ужастно така ли трябва да е или моя не става нещо?

# 490
Това си направих на 24.02 и още нямам поражения,бях пуснала снимки на базата и лака от Синсей. С две думи доволна съм! Ще поръчам и другите цветове. Само не знам защо ми се размазаха сърчицата и точките? Някой с идеи?
Скрит текст:

Израстнаха вече и ме дразнят дълги нокти,та скоро ще видим как ще е със свалянето. Че и каре не сложих отдолу 🤭😁
Замисляте ме за ел пила,с тези изкушаващи цени. 😆 Май само това остана да не съм купила.

# 491
  • на брега на морето
Искам да си купя гел Х само размер 6. Кофин, медиум. В али намирам все целите комплекти- от 1 до 9. Някой да знае случайно и да има линк да си купя само 6- ци " рефил"?

# 492
Само отделен размер рефил няма, но има комплект номера от 5 до 9 - моделът с изкуствената ръка.
https://a.aliexpress.com/_mrHfwqU

# 493
Здравейте, показвам първи опит за гел лак вкъщи. Май съм се надценила доста Joy
Първо, свалянето на предишния гел лак беше кошмарно. Пробвах с накисване, но пак се наложи яко стъргане. Затова и ноктите са до дъно. Имам и намацани кожички, направо съм забравила да се лакирам сама. Сега ще видим колко ще издържи.

Лаковете са на Claresa.

# 494
  • София, Дружба 2
Ето ме и мен от днес. Започнах с идеята за нещо пролетно и накрая сътворих това нещо. Да му се не види, толкова пък да не ме бива да нарисувам нещо. Наистина не мога.

.
Кожички режа за пръв път в живота и си личи.

Общи условия

Активация на акаунт