Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 918
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
  • на брега на морето
За професионална употреба и аз не бих казала.
Но за любители- да. Имам техни лакове( неонови цветове) и съм доволна. Имайте предвид, че цапат преди топ и трябва да се обършат. Поне цветовете, които имам- зелено и тъмносиньо. Имам също и матов топ на бютилукс( но съм го ползвала само веднъж, иначе е хубав).
Само че бютилукс не са от любимите ми евтини( китайски) марки. По- доволна съм от БП, азур, ГД Коко, Веналиса, елит99, hnm и други.

# 526
Здравейте момичета имам един въпрос към вас.Какво мислите за марката Beautilux и дали става за професионална употреба?

Никоя марка от Алиекспрес според мен не става за професионална употреба. Не само е обидно за клиентите, но е и опасно, не се знае никога какво точно съдържат лаковете от Али и дали са минали някаква регулация, нямат етикет на български език, шансовете да предизвикат алергия са по-високи от професионалните марки, произведени в Европа и САЩ.
Да и аз смятам така но мисля че ако се използва качествена основа може лака да е от Алито. Моите лакове са Клареса като цена качество мен ме устройва но понякога се изкушавам да си купя и нещо което тук не се предлага.

Да и аз така и затова питам,работя със основите и геловете на secretly а лакове на bluesky,но и аз много се изкушавам.

# 527
За лична употреба всеки сам преценява какво да използва и си носи отговорността за това (може да окепази само своите нокти). Но когато си професионалист и хората оставят здравето и добрия вид на кожата и ноктите си в твои ръце, ползването на лакове за 1-2 долара от Алито не е добра идея. Мое скромно мнение.
Има маникюристки, които ползват подобни лакове от типа на Прити, Микс коко и тн., но не бих могла да ги нарека професионалисти, камо ли пък бих отишла при тях за маникюр.
Блускай тук се ползва доста и има име на професионална марка, за мен обаче между него и другите сродни китайски марки няма особена разлика освен в това, че поне има състав на гърба и, разбира се, невъобразимо високата цена.

# 528
Mix coco и те ли са китайски, не знаех!
Мелина, азур има ли в Алиекспрес? Нещо ми се мотае,че ги бяха спрели, ей сега ще видя Blush

Допълвам, тази база на Клареса, млечно бяла ли е или прозрачна. Ако някой я има, може ли снимка, благодаря Blush

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 08:59 от Venislava Todorova

# 529
Прозрачна е - снимката на сайта е супер подвеждаща и не знам защо не си вземат поука…приятелка я поръча за бяла и не проверила в Спиди та пак казаха,че си е нейн проблем и ще и я сменят,но ще си плати доставките щом не е проверила в офиса.
Не е коректно според мен.

# 530
Ох, и аз щях да се подведат, трябва ми млечно бяла,можете ли да ми препоръчате? Пак благодаря Blush

# 531
Вени, ето ги кератиновите и витаминовите бази:
Скрит текст:

Млечна не виждам от витаминовите и кератиновите. Каучуковата им 17 е чисто млечна, а 18 и 19 съответно са с блестящи частици в сребърно(18) и златно(19) и са много красиви според мен Simple Smile

# 532
Благодаря, значи ще взема каучуковата 17 Hug
ПП, в Beautymol няма 17ри номер, къде мога да я намеря?

# 533
Май някой се оплакваше от база 17 на Клареса, че не била добра. Изчакай още хора да изкажат мнения, преди да поръчаш.
Да, Микскоко са китайски от Алибаба. Струват по 0.5-1$.

# 534
manicurezone, но сега проверих и там също е изчерпана :/ Обикновено, ако в бютимол ги няма в маникюрзон ги има, но нещо са свършили и на двете места.
edit: Есмералда, аз бях една от тях. Според мен бях попаднала на кофти партида, понеже в сравнение с другите им се изравняваше много тегаво, а цветът ставаше на петна и беше като сопол още при отваряне. При други момичета го няма този проблем, както и с всичко останали тяхни бази, та подозирам, че може да съм хванала някоя калпава партида или изтекъл срок. Аз покрай снимка на обичах и ревю на Полина Василева си я взех понеже седеше много красиво и на снимка и на клип Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 10:49 от karmilla

# 535
Аз пък веднъж годишно да искам нещо, и то все ще го няма Joy
Полина Василева,май ги хвалеше много в Ютуб Mix coco, сигурно затова съм се объркала , сега ще ида да ги разгледам Blush

# 536
Тя понеже май ги продава/ше в сайта си(тук вече може и да ме лъже паметта) и за това, пък може и да са хубави...за тях нямям наблюдение

# 537
Полина Василева,май ги хвалеше много в Ютуб Mix coco, сигурно затова съм се объркала , сега ще ида да ги разгледам Blush
Разбира се, че ги хвали, нали ги продава в магазина си Smile
На нея нямам грам вяра за никакво ривю, всичко, което е хвалила (Клареса, Коди, Палу, Микскоко) е или защото ги е получила безплатно, или защото ги продава. Много по-ценни са ми действителните ривюта тук в темата.

# 538
Разбира се, че ги хвали, нали ги продава в магазина си Smile
Като стана въпрос за магазина, вчера влязох да разгледам, ми то фрезите за ел.пила по скъпи от лаковете, като видях фреза за 40лв , направо излязох. Иначе много я харесвах по рано Blush

# 539
И на мен по-рано ми допадаше, но напоследък ми е като ходеща  реклама. То няма лошо всеки иска да си намери място под слънцето, но много взе да ми бие рекламата. Иначе благодарение на нея се разрових за клареса и попаднах тук нна истиснки ревюта и започнах с поръчки яката работа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт