Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 382
  • 797
  •   1
Отговори
# 60
  • на брега на морето
Вени, аз искам да видя маникюра ти! Hug

# 61
Ще покажа по късно, чакам да изгрее слънце че много мрачно тук Blush

# 62
Искам да си взема електрическа пила, разрових се по форумите, но явно е сложна работа с тези пили. Като за начинаеща какво ви е мнението за тези двете:
https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-jmd-217-60-w-35000-oborota/
https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-jmd-108-s-tach-sk … j-35-000-oborota/
Благодаря!:relaxed:

И двете са добри, пилите на JMD като цяло са добри попадения. Имах тази тип чиния, единственото ми оплакване беше, че имаше малко вибрация в ръкохватката. Другата не съм ползвала, но вероятно е по-добра, защото е 60W.

Имах и ето тази, от нея бях доволна повече, отколкото от чинията.
https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-jmd-207-pro-35-w-oborota/

Благодаря ви много за милите думи, момичета. Не работя като маникюрист, макар че преди година изкарах курс. От София съм, ако някоя от вас иска да дойде за модел, ще се радвам, нямам много хора, на които да се упражнявам. Повечето снимки на маникюри са на моите ръце.

# 63
Благодаря за отговора Есмералда!  Flowers Hibiscus

# 64
Есмералда, уау!
Препоръчайте ми покривно, неразтичащо се бяло.
Ето ме и мен. Лаковете са на румънска марка, синьото е добре, но бежовото гъсто и се точи. За първи път пробвах да се оформя в овал, все квадратни ги нося.

# 65
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали масло/олио за кутикули? Целта ми е да го използвам при оформяне на кутикулите, непосредствено след сваляне на стар и преди нанасяне на нов гел лак. Разглеждам вече няколко дни в мейкъп и има доста опции, не мога да преценя какво да поръчам. Гледам, че има и gel oil, което може би е още по-добра опция понеже няма да е мазно. Какъв е вашият опит?

# 66
  • на брега на морето
Всякакво олио става. Ползвах 1- во на Евелин, но направих алергия към него и го хвърлих( аз правя и към плажно олио алергия понякога). Иначе към нищо друго, пу пу.
Сега ползвам или обикновен зехтин за готвене или едно сухо олио на Нукс с пръскало, удобно е и бързо изсъхва. То е иначе за кожа и коса.
Онези стикери си ги поръчах, не издържах на изкушението. 7 евро ми струваха с доставката от украински сайт. Ако дойдат- ще се похваля. 1 евро стикерите, 6 евро- доставката до Испания.

# 67
Мелина, кои стикери си поръчала и от кой сайт? Може ли линк? Нещо съм изпуснала Grinning

# 68
Melina, направи маникюр с яйцата Joy

# 69
  • на брега на морето
Емералда, няколко постинга по- нагоре дадох линк с едни стикери с храна. Grinning Бяха в руски сайт и изискваха поръчка 30 долара. Попаднах на тях в испански сайт, но там имаше само едни с цветя и Спундж Боб. Joy Видяха ми се яки, поразрових, открих ги в украински сайт- това бе най- достъпният ми вариант да ги поръчам. Да, после ще гледате. Тъкмо обмислях да правя " храни" с паста и да мажа с боя отгоре, играчка, но пак щях да ги докарам.Joy

# 70
Много са яки стикерите,но аз не обичам 3Д,дразнят ме,закачат ми по коса,дрехи.. Но ще чакам с нетърпение да видя Мелина с маникюр с яйца на очи. 🍳🤪
И аз щях да питам за масло за кутикули. Аз имам някакво,но рядко се сещам да мажа. То аз и нямам много кожички де. Обаче току що си настъргах част от топ лака на палеца с рендето. 🤭👀😂

# 71
Това ми е редовно Joy Щях да снимам маникюра, но тряснах яко  показалеца, та ще пропусна.
Аз си поръчах от Али всякакви блестекулки, мисля да правя такъв френски (вграден),някоя от вас пробвала ли го е?

# 72
Благодаря на всички 🤗
Есмералда, маникюра ти е като от списание!

# 73
Есмералда, няма да дойда при теб като модел, направо ще дойда да си платя (съвсем сериозно). Поне може да схвана най-после това пусто изравняване, че ми е голям мазаляк. А и моите нокти са много гадни, странни, V-образни, направо е ужас.

И за да не е съвсем оффтопик, купих си лед лампа, за да видя тоя отблясък, ами видях го, уж беше добре,  после като погледнах по-детайлно вече готовите ми нокти ми се дорева. Аз вярно, че не съм най-сръчната, обаче 6+ месеца маникюр и нито един опит, който дори да се доближава до това, което трябва да е,  доста ме обезсърчава.

# 74
При изравняването с база ми се получават много странни вдлъбвания само на безименния пръст на дясната ръка. Може би е от самата структура на ноктите ми, но въпросът ми е може ли след изравняването да го изпиля леко с пилата, за да се получи гладко?

Общи условия

Активация на акаунт