Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 398
  • 797
  •   1
Отговори
# 75
  • на брега на морето
Ехе, мацки, вижте много -много теми назад 2017: там някъде моите маникюри( не зная докъде назад има във форума):и стига ревахте- щото вашите са по- добре.... Може да сте сигурни. Grinning Но ако успеете да докопате " назад" класиката- погледнете все пак за какво става на въпрос..
Вени, тия френски и мен ме кефят много за разлика от обичайния скучен френски. Предполагам, че стават с лесната техника " стил- омбре". Т е. първо си лакираш ноктите с нюд донякъде, печеш. После с четка и блясъци си правиш супер край, печеш, на колкото пъти искаш и така....Аз така бих направила- по лесната процедура.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 21:52 от Мелина_3

# 76
Есмералда, няма да дойда при теб като модел, направо ще дойда да си платя (съвсем сериозно). Поне може да схвана най-после това пусто изравняване, че ми е голям мазаляк.

Ау, много мило Heart Eyes
Мятам ти едно видео, от което аз съм се учила как да правя изравняване.
https://youtu.be/C8iEAc1yIUY

Ако и след него не стане, пиши ми, ще пробвам да ти покажа, макар че не знам дали ще ме бива за учител Joy

# 77
Ето как се прави, може с гел може и с полигел. Аз ще пробвам с полигел
https://youtu.be/-7Y5HEx9XN8

# 78
Аз точно това видео гледах над 100 пъти, както и още едно, което ми беше препоръчала. И все пак ето ми го последния опит:

От толкова време ви чета и за пръв път се престрашавам да покажа нещо мое Grinning
Все едно съм на изпит.

# 79
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Hatersgonnahate, браво!!! Прекрасно се е получило!

# 80
Здравейте отново, феи на ноктите Grinning
Някоя може ли да ми помогне със следния казус- имам много грозни, къси и криви от години хапане като дете, тийн и студентка на кожички нокти, които на всичкото отгоре и растат широко и пръстите ми са меки и къси като на дете. Отива им само и единствено да са дълги и остри, не нося къси нокти от години, не ми седят. Уви, последният път като изградих, на показалеца (който точно е под най-голям стрес, работя на компютър и пиша на клавиатура) не само прекалих със слоя гел при изграждане и стана дебел, ами и съм мацнала на кожите горе и в резултат ми се отлепи при усърдна домакинска работа за съжаление точно над живеца (моят е огромен) и не е достатъчно дълъг да захвана форма (от тези в ролката, моята е златна обикновена форма) . Какво може да се направи в такъв случай? Мен маникюристи са ме връщали да го чакам да расте или са ми лепило удължители, но се чудех има ли друг начин Cold Sweat Не били, няма рана, не е наранен. Не ме плаши евентуално отслабване на нокътя- и аз, и другите жени в родата имаме хубави и гъсти мигли, вежди, коси, за сметка на ужасни и тънки+меки нокти, които без гел са нетърпими, така че нямам какво да губя Grinning Heart Eyes

# 81
Зависи колко е къс, може да се направи малък свободен край с полигел (със свободна ръка или с горни форми), а под този нов свобаден край да се пъхне формата.
На много къс естествен нокът обаче не е добре да се прави голяма дължина. Другото нещо - ако ноктите са супер изгризани и продуктът ще стои върху кожа (стил този тип нокти)

също не е добра идея, така се получават алергии, в този случай по-добре да изчакаш малко да порастнат.

# 82
Благодаря много!  все още нямам акригел и  наистина ще поизчакам седмица поне да порасне и тогава, иначе моите не са чак толкова къси, имайки предвид дължината на ръцете и пръстите ми Joy Като ги удължа до *много дълги* за моите представи, остра съвсем не се получава, така че не са реално много дълги. Наисткна малко ме стряска да си сложа нещо директно на кожата сега като се замисля.. Благодаря най-искрено

Сравнение с тази снимка, имам дълги и прави плочки дори на счупения нокът :д

# 83
В профила на Елена видях едно клипче, сложила си е мат топ върху топ без лепкав слой. Показва как матът се бели на люспа и да не забравяме правилото да не се слагат два топа без лепкав един върху друг. Това така ли е?
Много пъти съм си слагала още един слой топ на следващ ден или след няколко дни и никога не съм имала проблем. Но не ползвам мат топ.

# 84
Така е. Когато започнах да си правя ноктите сама, веднъж топ лакът се надраска и реших да го ,,ремонтирам", сложих върху него втори слой, до вечерта се беше олющил. От тогава винаги ако реша да оправям нещо минавам първо с буфер пила, това е съвет от тукашните момичета Blush

# 85
Здравейте, отскоро започнах сама да си правя маникюра с гел лак и си купих пакет от nails.bg на марката Pretty Gel  - ползвали ли сте го и доволни ли сте? Благодаря!

# 86
Аз матов топ слагам винаги върху друг топ без лепкав слой и не съм имала проблеми. Явно зависи от топа.

# 87
  • Варна
FBID, ако имаш изкуствени GelX нокти, можеш да залепиш, докато израстне. Издържат 2-3 седмици без проблем.

Момичета, прекрасни маникюри показвате, перфектни. Рядко се вижда такова съвършенство дори при професионалисти.

Обичах, леко раждане, дано всичко да мине гладко.

# 88
  • София
Здравейте, дами,

Леко и безаварийно раждане, obichah! Simple Smile
Благодаря за новата тема!
Страхотни маникюри! Есмералда - направо е фантастичен последният ти, всичките ти! Имаш "око", но и "ръка". Simple Smile
Аз се боря с изравняването, защото самите ми нокти имат вдлъбнатини. Правя точно, както Есмералда описва - първо слагам тънък слой база, изпичам, и после опитвам уж да изравнявам. Или поне така си мисля. Simple Smile
Купих си от Синсех цветна база и един брокат, че доесга си нямах. Дали наистина са на Клареса? По това се поведох.

За пилите, които чат-пат пускат в Лидл, какво е мението ви?

# 89
Благодаря ти Hug

Да, базата на Sinsay е на същия производител като Клареса, проверено лично от мен. Пише си, че е произведена от 4mass SA. Те произвеждат Claresa и Palu, отделно правят и private label лакове.

Общи условия

Активация на акаунт