Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 414
  • 797
  •   2
Отговори
# 90
Аз си закупих пилата от Лидл с идеята да свикна първоначално с нея и след това да си купя полупрофесионална, със сменяващи се накрайници. Общо взето изобщо не съм доволна. Доста е слаба, самите накрайници не са удобни и доста се измъчих с нея вместо да ми помага. Също така няма от къде да си закупиш нови, защото имат различна форма, а тези се изхабяват бързо.
Максимум 4 пъти да съм си сваляла гел лака с нея и си закупих много по-хубава електрическа пила. Разликата е от земята до небето.

# 91
Здравейте някой да е използвал от лаковете от sinsay?

# 92
  • Варна
Аз съм ползвала цветната каучукова база и брокатен гел лак на Сънсей, за сега съм доволна, лакът ми издържа над две седмици

Здравейте някой да е използвал от лаковете от sinsay?

# 93
Привет! Не знаех, че има такава тема и затова ще върна назад да ви чета. Записвам се с интерес.
От около 4 години правя ноктите си с гел лак. Не ползвам поли гел, не изграждам и т.н.Любител съм. Не мога да рисувам, обичам лесни и бързи неща, които да мога да направя сравнително добре :=) И съм заклет фен на гел лаковете:=)Всичко ми е на Блускай. И тук искам да попитам. Може ли база и топ на една марка, а цвят на друга? И въобще такива комбинации вариант ли са?

За запис, вчерашният лак, декорация с фолио :=)

# 94
Здравейте, мъча се със силиконовия печат, поръчах си комплект със специални лакове, с които се прави, но нещо все не ми се получава. Може ли да споделите опит как го правите?
Маникюрите ви са страхотни! И аз бих отишла при Есмералда да си платя да ми направи ноктите! Съвсем отскоро съм си накупила нещата и си правя гел лак вкъщи, защото ми омръзна от пиленето да ми съсипват ноктите. Като го правя сама пиля минимално при свалянето и става много по-добре. Взела съм си ваденки също, които ще пробвам на следващия маникюр. В момента съм с класически червен без декорации, ето една снимка и от мен:

# 95
  • София
Здравейте,
отдавна не съм писала в темичката, все още поставям гел лак, дори преди месец си изградих сама ноктите с полигел, ще пробвам да намеря снимка, която да кача.  В момента съм с обикновен лак, но уикенда мисля да променя това.
От няколко дни хвърлям поглед на лаковете на Jana и по - точно цветната им база GIRL CODE ( ) имате ли опит с техните лакове?

Изгражданията с дуал форми , отдолу ми се получиха малко по-дебели, но като за първи път да кажем, че става:

коригирана дължина и добавен цвят на Vogue:

Любим черен лак с частички на Vogue

# 96
Страхотни маникюри Heart Eyes
Be special, може да комбинираш както искаш, аз дори нямам база ,цвят и топ на една марка, все различни са Blush
Lepi, супер ти е изграждането, аз ако покажа моето първо изграждане,ще паднете Joy
Есмералда, май ще ти трябва тефтер за график Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
Есмералда, май ще ти трябва тефтер за график Stuck Out Tongue Winking Eye
Амиии неее, никой не пише Weary

Благодаря за милите думи, момичета Blush

# 98
Здравейте, момичета! Правих ноктите си сама вкъщи и работих предимно с лаковете на Блускай, но получих сериозна алергична реакция. Пръстите ми се белеха и се образуваха малки червени точици по тях. Освен това ми се появиха и два белега на лицето, дори получих задух. Вече около 6 месеца не съм припарвала до гел лак, но обмислям да отида на маникюр. Жената работи с противоалергични гел лакове и без ацетон. Искам да попитам някоя от вас срещала ли е подобен проблем и отминава ли някога?

# 99
Прочети заглавната страница, има много полезна информация за алергията към гел лак.
Тази маникюристка с коя марка работи? За много марки се твърди, че са хипоалергенни, а реално съдържат номер 1 алерген.

# 100
HEMA ли е номер едно алергена?

# 101
Веднъж получена алергична реакция остава за цял живот. Това е имунология, дори е възможно всеки път да става по-зле от по-малък контакт. Категорично избягвайте алергените. Може да си направите тест за алергии, за да видите от коя точно съставка се получава тази реакция. Така ще можете лесно да се ориентирате кои лакове са за вас.

# 102
HEMA ли е номер едно алергена?

Да, в геловете и гел лаковете голямата част от алергиите са предисвикани от НЕМА, след него е НРМА. За жалост все още голямата част от гел лаковете съдържат тези съставки.

# 103
Есмералда, в коя част на София си, изток, запад?
По принцип не смятам да ходя на маникюрист, но някой път кой знае 😉
Аз не съм недоволна от маникюристите, но ми е много затруднително да записвам часове за след н на брой седмици, да се съобразявам и прочее. Материали имам като за салон. Май само професионална пила нямам, но като ви чета е въпрос на време да се сдобия, едва се сдържам.

# 104
Пак пиша глупав коментар, вече се измарям Grinning

Поръчах си ето тази пила, но от олх -
https://a.aliexpress.com/_mLB4DiY 508 която е. Уви, още щом пристигна я пробвах, сменях фрези, махнах успешно лака на един нокът и повече не успях да сменя фреза.  Просто вече не се върти, за да сменя накрайник- изкарах стария и повече не мръдна…иначе си работи.  рзглобих я няколко пъти и мисля вече я доразвалих. Продавачът в олх е задник-andonova, не поръчвайте От тази. Как мислите, дали да купя нова писалка/ ръкохватка само от някъде или нова пила? Излизат ми само ръкохватки от 70лв нагоре, а и не знам какво да гледам, освен да поддържа 35000 оборота …консултирах се с приятелка с такава пила и каза, че доста пъти е затваряла без фреза вътре (защото преди коментара си четох тук коментар на Nevena Virolan,че това никога не се прави) и не е имала проблем

Общи условия

Активация на акаунт