Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 918
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Жълтото на Клареса от колекцията Warmin Fall е много хубаво и покривно, препоръчвам го.

# 706
На снимките ми е много тиквено нова жълто цвят на Клареса.
Не е Клареса, но напоследък съм влюбена в Honey на Neonail. На кутретата е.

# 707
  • гр. София
Моля не се впечатлявайте, все още се уча Simple Smile Определено съм "фен" на Claresa:

# 708
  • на брега на морето
https://youtu.be/LVadjc5jtcE

Някой да е виждал/да може да ми препоръча такова тъмнолилаво с брокатени частици като от видеото? Много е красиво!

# 709
Благодаря, момичета!

# 710
Мелина, Hi hybrid 302, но нанесен върху 1 слой лилаво или синьо, защото не е достатъчно плътен самостоятелно.

# 711

Ето и моят пролетен маникюр Simple Smile изцяло продукти на коди

# 712
  • Стара Загора
Моят семпъл маникюр от ivory white и 2 цвята фолио

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 15:52 от decuto

# 713
Здравейте! Какво е мнението Ви за комплекта за маникюр, лампа и т.н., продаван в Лидл? Цената му е 90лв.

# 714
Чудни маникюри, момичета!
Есмераллда много е яко! И формата е топ! Как го правиш удължението с полигела - дуал форми или подложките за удължаване?
Decuto, бялото млечно полупрозрачно е много красиво! Коя марка е, че нещо аз не схванах, сори за тъпия въпрос.
Съншяйнгърл, много свежички цветове! Супер за пролетта Wink
Лина, палецът как направи декорациятя? Мнаго интересно е станало!
За комплекта от лидл - моля прочете само няколко страници назад. За касво ще се ползва. Изграждане с гел или гел лак? Uvто от времето на баба ми ли просължава да е за скромните 90 кинта, ако е същото твърдо не от мен. Прочетете назад 3 пъти обсъждаме комплекта и причините  , които иззнъкваме зако не е ок. Като цяло тук и на първа страниза е написано, че комлекти не се препоръчват-слаби лампи с 2-3 лакчета на висока цена. По-добре отделно да се закупят нещата с хубава лампа и пак при правилен подбор ще имате читави неща на ценя, която е същата, може по-ниска или малко отторе. Зависи от продуктите, но опредеело, ако вземете комплект после повече ще похарчите, защото много от нещата няма да върщат работа и пак ще купувате.
Хубаво жълто е клареса candy 6, но му трябват 3 тънки слоя при мен иначе е хубав жълт нюанс. Candy 1 на снимка беше хубаво патешко жълто, но на живо не ми допадна. Малко ми е просташки.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 18:45 от karmilla

# 715
Благодаря ти, karmilla. С горни форми правих изграждането с полигел, после отгоре изравняване с гел в бутилка на Коди. Уж за по-бързо, но стана голяма играчка, в 2 различни дни правих двете ръце и в крайна сметка реших малко да променя вида, че толкова нокти с фолио ми идваха ту мъч. Това е крайният резултат.

# 716
Оооо много,  много яко! Тази маджента е супер! Може ли марка и номер, ако е удобно! Страшно хубаво е съчетано Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 20:41 от karmilla

# 717
  • гр. София
Палецът е с котешкото око от снимката и магнитче с два различни накрайника.
Моята история с желание да си правя дълготраен маникюр е от 6 години... Тогава купих онзи комплект от Лидъл, установих, че ми трябва и място, освен това, че комплектът не ми върши работа. И зарязах. От тогава имам неотварян топ и база на Azure.
Сега имам място да се разположат джаджите, купих SunX, прахоуловител, Ел. пила, накрайници от благоевградската фирма и почнах да дерзая.
Лакът, който не ми допада е Clavier 118.

# 718
Оооо много,  много яко! Тази маджента е супер! Може ли марка и номер, ако е удобно! Страшно хубаво е съчетано Heart Eyes

Благодаря ти Heart Eyes Цветът е Claresa Warmin fall 4.

# 719
  • на брега на морето
Благодаря, Есмералда! Hug
Направих си пролетния маникюр и аз.
ГД Коко е млечно розовото. Цветята ги рисувах с гел лак. Нещо зор видях с литьето този път. Не зная фолиото ли вече бе старо, или самият лист фолио не става, но не искаше да се отпечатва като хората и накрая го оставих така. Нетипичен за мен маникюр, в общи линии, не е в моя стил. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт