Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 903
  • 797
  •   2
Отговори
# 720

Едно маникюрче от днес.
Мелина много е нежно.
За рисуване бих се справила с дясната, но лявата хич не ме слуша.

# 721
M_OliviyaНа мен това жълто ми харесва, пастелно, пролетно.
Claresa shake 4

# 722

Нещо пролетно и семпло от мен! Blush

# 723
Благодаря ти, Есмералда!
Мелина, много готино е станало, а млечно розовото е топ! На мен много ми харесва резултатът.
Тамън напоследък съм на млечна вълна, нищо че последния ми маникюр е крещящ.
White Crocus, The Rose, супер са се полчили!

# 724
  • Пловдив

Препоръчайте ми бюджетно неоново жълто.

Разменям тези, ако някой има интерес и цвят който му е писнал или не му харесва може да ми пише. #120 дойде по-гъст.

# 725
Да ви се оплача - успях да си прецакам и двете лампи!:disappointed_relieved:
Сега си поръчах нова, дано пристигне докато стане време пак да си правя ноктите!

# 726
Момичета, може ли да споделите допълнителните продукти, които използвате в правенето на гел. Без основа, топ и цвят. Например праймер, окислител и т.н.
Искам да закупя малко продукти, но предпочитам да са от личен опит препоръчани. Също и ножичка за рязане на кутикули каква използвате или коя марка ? Благодаря предварително ❤️

# 727
Аз използвам на Akzentz® праймър,  преди него - някакъв дехидратор, май няма значение марката, гел пак на Akzentz. Преди използвах праймър и гел на IBD - също не са лоши. Дори сега, тъй като имам много гел останал на
IBD си правя полигел с акрилен прах, от който също имам много - бял, цветен, със шимър и т. н.
Скоро си купих и топ - Akzentz® Shine On Top Coat, много съм доволна. Нито много течен, нито много гъст, покрива без да прави дупки и стои като стъкло 3 седмици. Взела съм си също и цветна база - Luxio© Naked Base 'Natural', но не съм я ползвала още.
Иначе върху гела обикновено използвам китайски лакове, напоследък съм с полигел, в който си има бляскави частички и това ми спестява много време, защото не слагам цвят отгоре, а само правя мраморен ефект и топ.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 18:53 от Melany99

# 728
  • Бургас
И аз да се похваля - не с пролетен маникюр, ами с лепене Simple Smile)). Миналата седмица се лакирах и днес установих, че на безименния пръст нокатът ми е счупен. Изпилих лака, но не го махнах изцяло с накисване. После действах по старомодния начин с филтър от чай, база, пилене, цвят и топ. Изненадах се, че стана толкова гладко, обикновено остават ръбчета и неравности.

# 729
Аз ползвам спирт за обезмасляване на плочката, а праймера/улдрабонд си взех безклислинния на кклареса и аз лично съм доволна. Тук виждам, че много хвалят на коди продуктите, но за техния фрешър и т.н. не мога да дам впечатление. Определено мисля, че с клареса или коди няма дав имаш грешка. Аз ползвам/х клещи за кожите, но откакто имам пила доста по-малко режа и като цяло при редовно слагане на гел лак и поддръжка кожите ми растат много по-малко. Също така, за да режа въможно най-малко, съм си взела един cuticle remover, който малко преди маникюр или след направата му ползвам и маха кожи без много ръчкане и рязане. Правя го преди или след лакиране, защото ако е непосредствено преди поставяне на гел лак много омазнява плочката и влияе на издържливостта. Имайте предвид да внимавате с рязане и ръчкане, ако тепърва почвате с лакирането с гел, защото ако имате малка раничка и поапдне непосредствено докато кърви гел лак по нея е предпоставка за алергия. Вземете си и дървени пръчки, за да не се уврежда нокътната плочка при избутване на кожи и изтъргване на гел лак, ако сваляте с накисване с ацетон.  Може и да знаете, но аз да си кажа Simple Smile

# 730
Ползвам изцяло лакове на Клареса, доволна съм, но ще взимам база и топ на друга марка, тъй като много бързо се напукват.
Може ли препоръка за течност за сваляне, тъй като с ацетонов лакочистител процедурата е дълга и незадоволителна.
Нямам ел. пила, ползвам дървени избутвачи.

# 731

Това сътворих аз набързо.

# 732
Аз нямам подобен проблем-базите им ми държат чудно по месец. Топът не е лош, но по-бързо ми се износва и не стои толков лъскав. Gelish top it off e един ной-хвалените, но в бг ако не си професионалист не продават. Има варианти от амазон или ибей, но от доверени продвачи(нямам линк). Аз в момента съм с по-бюджетен вариант neess top of the top-в по-стари теми има сравнение с гелиш. Доволна съм как се държи и дълго време е бляскав. Единствено не ми допада, че е с лепкав слой и се чака малко след като се изпече преди да се изтрие, но това да му е кусур. Много дами са доволни и от сикретли бази, за топ нямам спомен. Аз сега съм харесала една  SECRETLY Fiber Base Moonstone, понеже търся такъв ефект на лунен камък. Коди, ще се повторя, също е добър вариант, но помня за каучуковата база, че бързо се разваляла и ставала на сопол. Линт базата е хвалена.
Аз скоро ще даам отчет за гела на NAI_S и матовия топ на Lunail. За момента съм много доволна, но са минали само 2,5 седмици и имам още до сваляне.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 12:55 от karmilla

# 733
Моята каучукова база на Коди е на година и половина и нищо й няма. Само зимата е по-гъста, но след 10 сикунди на радиатора става по-течна и лесна за употреба.

# 734
Здравейте, аз ще си да дам май малко почивка.

Попринцип ми се беле лакът на почти цяла люспа и не повлича нищо. Нооо този път видях как ми се е надигнал на показалеца и реших съответно да го махна, но повлече малко от нокътя, малко но явно дълбоко и сега доста боли.

Общи условия

Активация на акаунт