Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 887
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може ли мнение за тази uv лампа и изобщо за комплекта?

# 511
Доста е архаична, не бих взела.

# 512
След като ъпгрейднах uv лампата първо с ccfl, а после смених с led се преродих. Не бих дала 90лв за uv лампа, те вече са в историята. Влез в алиекспрес, олх или емаг и има хубави лампи, които ще изпичат добре до към 35лв. Гледай само лампичките да не са 15, а над 32 да речем. Гледай и да има дъно, да не е тип дъга, и да има добро разположение на лампите т.е. да няма мъртва точка без лампички, където на де изпича(от предни теми знам, че Sun5 е такава). Аз си купих чисто нова sunX за 30 лв и съм доволна - изпичча бързо и качествено. Sun5 max или plus също са хвалени. Имаше и още хубави, за които момичетата говореха, но не смея да цитирам. Определено можеш да намериш за по-добри пари нещо, което ще ти върши добра работа Simple Smile А остааналите неща от комплекта можеш пак да си ги набавиш от сайтове и пак да стигнеш същата стойност.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:56 от karmilla

# 513
Момичета, понеже утре ще ходя пътем до един магазин, та да питам за кожичките какъв накрайник за пилата бихте ми препоръчали? Имам в комплекта пламък, но не пили. То въобще всичките в този комплект не стават де. Аз почти нямам. На 4 пръста само се опитвам да ги понамаля. Чудех се за клещи, но не смея. С моите капиляри е страшно! Та някакви предложения?

# 514
Комплектът от пилата ли ти е? Аз ползвам пламък с червена насечка, топче червен насечка и си взех един безопасен вместо пламъка, защото ме е страх да не препиля плочката. С топчето имах грижа докато свикна  как да работя с него и все още някои по-стъчащи парчета ги цъквам леко с клещи. Не съм най-голямото про в пилите, но това  са ми базовите накрайници. В мейкъп бг гледам сега има накрайници, но още не съм ги пробвала, но определено мисля от тях да пробвам. Предните ги купих от един сайт за стоматологични материали и руски фрези. Ще ти потърся картинки и ще редактирам.
Скрит текст:

първото е е безопасният накрайник, а другите са пламък и топче, ама то е ясно за гтях Grinning

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 19:42 от karmilla

# 515
Без топчето другите ги имам, но от комплекта 😁. Ужасен ужас! Наистина за нищо не стават!
Много благодаря за бързия отговор! ❤️
Утре ще разгледам какво има в магазина. Красивите нокти. Общо взето предлагат китайчета разни, но ще проверя на място.

# 516
Моля, моля! Когато мога да съм и малко полезна се включвам, барем помогна и някой друг с моя скромен опит. Тези от комплекта само приличат по форма на диамантените. За нищо не стават, наистина Grinning Само като си купих пилата и докато чаках тези накрайници да ми дойдат ги пробвах на краката, че там са ми по-дебели ноктите - мъка, маъкааа беше Simple Smile вземи си диамантени с времето ще им свикнеш и на посока на въртене и как баш да махнеш кожа, но гарантирам са в пъти по-добре от комплекта с пилата. Ще се родиш Simple Smile

# 517
Пламък или капка с червена насечка ползвам за почистване и повдигане. Топче за рязане. Но то не е задължително.

Кармилла, може ли линк към безопасния накрайник? Толкова мъничък не бях виждала.

# 518
Би трябвало да е тази. Аз поръчах  две, които и двете са мънички, но на другата главата е малко по-дълга. Имат хубави неща, пламък и топче по 4 лв, което е ок цена за мен. Единствено неудобство отчитам, че няма опция за плащане с карта - наложен платеж или банков превод. Аз процедирах с бансов превод.
https://optima-trade.eu/product/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%bf%d … ba%d1%8e%d1%80-3/

# 519
Здравейте момичета да се похваля с така мидерните лакове и дълго чакани от мен. Влюбена съм в тях. От долу има основен цвят.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 520
Страхотни са 😍 Коя е марката и соя е подложката? Супер цвят!

# 521
Здравейте момичета имам един въпрос към вас.Какво мислите за марката Beautilux и дали става за професионална употреба?

# 522
Страхотни са 😍 Коя е марката и соя е подложката? Супер цвят!
Благодаря от алито съм ги поръчвала имам 5 цвята. А подложката е на Клареса от falling Love серията
Скрит текст:
BGN 3.44  28% Off | 1Pcs Professional  Explosion Diamond Nail Glue Nail Model Gel UV Glue Crystal Extension Fast-drying Lasting Nail Polish TSLM2
https://a.aliexpress.com/_mPsmlUy
Скрит текст:

# 523
Здравейте момичета имам един въпрос към вас.Какво мислите за марката Beautilux и дали става за професионална употреба?

Никоя марка от Алиекспрес според мен не става за професионална употреба. Не само е обидно за клиентите, но е и опасно, не се знае никога какво точно съдържат лаковете от Али и дали са минали някаква регулация, нямат етикет на български език, шансовете да предизвикат алергия са по-високи от професионалните марки, произведени в Европа и САЩ.

# 524

Никоя марка от Алиекспрес според мен не става за професионална употреба. Не само е обидно за клиентите, но е и опасно, не се знае никога какво точно съдържат лаковете от Али и дали са минали някаква регулация, нямат етикет на български език, шансовете да предизвикат алергия са по-високи от професионалните марки, произведени в Европа и САЩ.
Да и аз смятам така но мисля че ако се използва качествена основа може лака да е от Алито. Моите лакове са Клареса като цена качество мен ме устройва но понякога се изкушавам да си купя и нещо което тук не се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт