Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 895
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Аз съм с обезмаслител, база и топ на Коди - нямам оплаквания. Базата ми е голямата разфасовка, на над година и половина ми е -нищо й няма.
Ацетон взимам от Джъмбо, бута геллака за 10 минути.

# 736
Аз съм с обезмаслител, база и топ на Коди - нямам оплаквания. Базата ми е голямата разфасовка, на над година и половина ми е -нищо й няма.
Ацетон взимам от Джъмбо, бута геллака за 10 минути.

Топ лака колко време ти стои блестящ , и има ли лепкав слой?

# 737
Здравейте момичета. Има ли тук момичета изкарали курса и има лекций и искащи да ги споделят с мен. Искам малко да почета а в нета не мога да намеря никакви лекций.

# 738
mims_861 Според мен всичко, което дамите са описали в групата(за което огромно благодаря Heart )ще ти е от голяма полза . Аз лично изчетох доста теми назад и записки си водех ,и продължавам да следя и да се уча .Като за начинаеща в домашни условия смея да кажа с наученото от тук, че се получават нещата . Flowers Hibiscus

# 739
  • Пловдив
The Rose, с лепкав слой е, който премахвам със спирт. Сменям лака на 2 седмици, не бих казала, че топът е от най-стъклените /но нямам база за сравнение, че само него съм ползвала/. Или поне за мен е с нормален блясък, който гланцира цвета.

# 740
Аз следя Young Nails в Ютюб и доста неща от там научих. Но си иска практика.

Отказах се да купувам по-мощна пила. С Beurer която купих махам много лесно целия лак, после акрила с ацетон или гел ацетон. И за оформяне на ноктите ми върши идеална работа.

# 741
Лекций - нямам!
Лекции може и да се намерят, учебник - също, но са на английски.
Аз следя наколко рускини в тубата и Инста - много добри видео-уроци има, но трябва да се следи и да се практикува!

# 742
Лекций - нямам!
Лекции може и да се намерят, учебник - също, но са на английски.
Аз следя наколко рускини в тубата и Инста - много добри видео-уроци има, но трябва да се следи и да се практикува!
Би ли споделила кои са рускините? Благодаря.

# 743
Masha create, татьяна бургий са едни от най-извесгните. Alena lavrenteva също харесвам. Многа хубаво обяснява и показва за онихолизис и разни по-тежки случаи. Аз следя и още няколко, но то като изгледате няколко почва само да предлага. Маша имаше много собро видео за изравняване на различните видаве нокти. Имаше и една мацка рускиня, но правеше видео на английски, но не и помня името.

# 744
Nailсou и Sakramel правят видеа на английски. И двете са страхотни, аз ги следя.

# 745
Имам питане за пилите, доста се коментират тук, аз нямам, но започнах да се замислям дали да не си взема. Вдига ли се много прах от тях - ще може ли да я ползвам спокойно в стаята, лакирам се на масата за хранене и постилам с нещо? Колко са шумни?

# 746
Masha create, татьяна бургий са едни от най-извесгните. Alena lavrenteva също харесвам. Многа хубаво обяснява и показва за онихолизис и разни по-тежки случаи. Аз следя и още няколко, но то като изгледате няколко почва само да предлага. Маша имаше много собро видео за изравняване на различните видаве нокти. Имаше и една мацка рускиня, но правеше видео на английски, но не и помня името.
мерси, ще ги потърся. 😀

# 747
Пилата ми е тук, вече и лампата ми сега съм в търсене на прахоуловител. Ако имате предложение споделете.
Не знам къде ще ги слагам накрая всички тези истории но...

# 748
Имам питане за пилите, доста се коментират тук, аз нямам, но започнах да се замислям дали да не си взема. Вдига ли се много прах от тях - ще може ли да я ползвам спокойно в стаята, лакирам се на масата за хранене и постилам с нещо? Колко са шумни?

Моята не е шумна, но прах се вдига. Той не е от пилата, а от изпиления продукт. Моята има накрайник, който да събира праха, но не ми е удобно с него. Прахоуловител е решението, но вече не ми се купува нищо за маникюр на мен.

# 749
Nailсou и Sakramel правят видеа на английски. И двете са страхотни, аз ги следя.
Точно! С имената съм много скарана Grinning наскоро попаднах и на едно ютуб ппредаване "кто здесь мастер", в което се състезават маникюристи ца време и техника. На мен ми беше интересно и много приятно. Аз попаднах на по-нов сезон, но вякъде споменаха  че и Маша е участвала в предните. За тези, които им е кеф да гледат такива неща и не са попадали дпоред мен ще им допадне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт