Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 597
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моята коже не е проблемна, но тази на дъщеря ми е. Има така наречената гъша кожа и намирането на подходящ продукт за нея е предизвикателство. Струва ми се, че интензивният лосион за тяло Eucerin UreaRepair PLUS би бил подходящ за нея.

# 196
  • София
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Как се справяте с този проблем?
Усещам кожата си суха почти целогодишно, но най-вече през студените месеци. Кожата ми на краката и особено под коляното дори става на люспи.   
Опитвам се да се правя с проблема чрез хидратиращи и успокояващи кремове и лосиони.
Кои от продуктите от линията UreaRepair PLUS представляват най-голям интерес за вас?
Eucerin UreaRepair PLUS мисля, че ще е най-подходящ за мен, ще се радвам да го пробвам.

# 197
  • София
Кожата на тялото ми е суха през зимата и затова използвам ежедневно хидратиращи лосиони за тяло. Особенно се обостря положението в края на сезона. Засега не съм намерила моят крем.
Кои от продуктите от линията UreaRepair PLUS представляват най-голям интерес за вас?
Eucerin UreaRepair PLUS мисля, че ще е най-подходящ за мен.

# 198
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Как се справяте с този проблем?
Усещам сухи участъци по кожата си, опитвам се да се справя с проблема с нанасяне на различни кремове и лосиони, които да спрат сухотата и раздразнението по кожата.

Най-голям интерес за мен представляват кремът за локално третиране с 30% урея и пяната за лице и тяло, с която да полагам грижа за сухите участъци по кожата дори и в банята.

# 199
  • sofia
За съжаление през този сезон, кожата ми е много суха. Проблем, който нямам попринцип, но винаги, когато е студено се връща. Кожата ми става мното суха по цялото тяло и лющи неприятно. Опитвам се да намеря моя продукт, който да ми помага в този период, но за съжаление до сега не съм успяла. Бих пробвала пяната, защото ми се струва много интересно.

# 200
  • Стара Загора
Кожата на ръцете и краката ми през зимата е изключително суха.Мажа се с кремове и лосиони.
Бих пробвала лосиона за тяло на Юсерин.

# 201
Кожата на тялото ми е доста суха през зимата. Използвам бебешко олио или хидратиращи лосиони. Най-голям интерес ми представлява лосионът.

# 202
Да, чувствам я много суха дори, особено сега при тази дезинфекция на ръцете, всеки ден по няколко пъти. Как се справям? Трудно! Мажа основно с кокосово масло. Ще представлява интерес при моят случай този продукт- https://www.eucerin.bg/products/urea-repair/plus-hand-creme-5percent-urea

# 203
Кожата ми е суха, но зимата положението става ужасно неприятно- дърпащо, дразнещо, сърбящо усещане. Кожата на лицето е ръцете най-усезаемо се изсушава. Използвала съм доста продукти за хидратация, но резултатите не се запазват дълго.  Интересно ми е да опитам Eucerin UreaRepair PLUS пяна за лице и тяло Simple Smile

# 204
Старая се да се грижа за кожата си така, че да не се стига до там да я чувствам суха. Интересуват ме пяната за почистване от серията и всякакви хидратиращи продукти.

# 205
Да, изключително суха е, даже се бели от сухота. Понеже не пия почти вода( около половин чаша на ден) разчитам изцяло на кремове за да я поддържам. Бих пробвала лосиона за тяло ❤️

# 206
Кожата ми е суха (най-вече през зимните месеци). Старая се винаги да е хидратирана, като използвам лосин за тяло и масажно олио след баня.
Бих пробвала лосиона за тяло.

# 207
  • Ямбол
Кожата ми е доста суха през зимните месеци. Използвам хидратищи продукти, но ефектът е по-скоро незадоволителен.
Бих пробвала лосиона и крема за тяло от серията UreaRepair PLUS.

# 208
Имам проблем със сухотата и зачервяването на кожата и ползвам често специална серия за атопична кожа, както и с натурални масла. Бих се радвала да пробвам Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло с аромат за моята кожа.

# 209
Сухотата на кожата е много неприятна, усеща се едно дърпане, затова използвам винаги лосион за тяло. Бих пробвала Eucerin UreaRepair PLUS

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:33 от mistbo

Общи условия

Активация на акаунт