Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 599
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Кожата ми е суха, особено зимата появяват ми се сухи петна. Използвам хидратиращ крем и масла

# 181
Много суха кожа имам. А сега и малката е с такава кожа. Особено зимата сухотата е най-пробемна. С удоволствие бих изпробвала Eucerin UreaRepair PLUS.

# 182
Усещам кожата си суха и трудно се справям с този проблем. Използвам лосион за тяло с кокосово масло, но в последно време това не е достатъчно. Затова голям интерес за мен представлява UreaRepair PLUS 5% лосион за тяло с аромат.

# 183
  • На брега на морето
На места я усещам суха, особено зимата. Бих пробвала пяната за лице и тяло.

# 184
Кожата ми е суха, но зимата от студа става нещо страшно с ръцете ми. Цяла зима съм в рани и нацепвания.
С надежда бих ползвала Eucerin UreaRepair PLUS и конкретно лосиона.

# 185
Кожата ми е суха, особено зимата. Използвам хидратиращи продукти. От серията  Eucerin UreaRepair PLUS бих изпробвала и пяната, и лосиона за тяло.

# 186
Усещам кожата си суха най-вече през зимните месеци. Старая се винаги да е хидратирана, като използвам подходяща козметика.
Бих се радвала да пробвам пяната за лице.

# 187
  • София
Кожата ми става доста суха през зимния период. Ръцете ми се напукват и усещам неприятна сухота на пръстите. Често ми се налага да се мажа с хидратиращи кремове. Бих искала да пробвам UreaRepair PLUS Лосион за тяло като се надявам да подобри цялото усещане за сухота на тялото ми.

# 188
Кожата ми е много суха, особено по тялото. Има моменти, в които се справям с подходящи лосиони, но през зимата е по-трудно.
Най-голям интерес имам към пяната.

# 189
  • София
За съжаление кожата по тялото ми е суха. Опитвам се да я хидратирам с различни лосиони, но имат временен ефект. Досега не съм ползвала за целта продукт на Eucerin UreaRepair PLUS, но с удоволствие бих опитала да се справя с проблема "суха кожа" с лосиона.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 14:35 от Клер

# 190
  • Пловдив
Особено през зимните месеци усещам кожата на ръцете ми суха. Опитвам да предотвратя това с различни хидратиращи продукти, но не винаги успявам. Има моменти, когато ръцете ми се зачервяват и напукват.
С удоволствие бих опитала продуктите, които предлага Eucerin. Особено съм любопитна да пробвам Eucerin UreaRepair PLUS Крем за ръце с 5% урея.

# 191
  • Варна
Усещам кожата си суха основно през зимата. Използвам хидратиращи продукти.Интересна ми е пяната Eucerin UreaRepair PLUS.

# 192
Кожата ми е суха. Ползвам различни хидратиращи кремове.

# 193
Кожата ми е много суха и особено сега зимата е ад. С удоволствие бих тествала продуктите като най-голям интерес представлява продуктът Eucerin UreaRepair PLUS пяна

# 194
  • Бургас
През зимата кожата ми е страшно суха, чак е видима как пада, когато се събличам.
Бих пробвала Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт