Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 604
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
  • Matera Italy
Да, кожата ни  през зимата доста се изсушава, особено на детето- т.нар."гъша кожа". От ползването на парно у дома кожата допълнително се дехидратира и това води до траен дискомфорт и опъване - особено на лицето. Ползваме серията Атопиконтрол, когато имаме възможност. Ползвали сме и крема Уреа Рипейър Плюс, който много добре се отрази на кожата на ръцете - в областта на раменете и лактите, там бяха засегнатите участъци.

# 166
Кожата ми е суха и чувствителна. А кожата на лицето ми също така е предразположена към акне. В търсене съм на подходяща пяна за измиване на лице и затова пяната на Eucerin е продукт, към който проявявам интерес.

# 167
Усещам кожата си суха, особено през зимата. Има периоди, в които се справям с подходяща козметика, но през зимата е по-трудно.😕
Най-голям интерес имам към пяната, тъй като мога да я използвам за лицето и тялото. 😉

# 168
От както се помня кожата ми е много суха. Зимата на ръцете дори ми се появяват рани, на лицето петна. Ползвам козметиката с урея, взимала съм лосион за тяло, както и козметика за лице и ръце. Доволна съм много и през зимата ползвам основно нея.

# 169
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Най вече през зимата, усещам кожата си суха.

Как се справяте с този проблем?
Справям се с този проблем, чрез нанасяне на крем за лице и ръце.
Кои от продуктите от линията UreaRepair PLUS представляват най-голям интерес за вас?
Проявявам интерес и към двата продукта.

# 170
Кожата ми е доста суха, особено през зимния сезон. Овлажнявам редовно.
Не съм използвала продукти от линията UreaRepair PLUS. Много бих искала да усетя ефекта им върху своята суха кожа.

# 171
Имам проблем със суха кожа на лицето,най-вече през зимния сезон.Опитвала съм във времето,различни продукти,в началото има ефект,но не е дълготраен.Това налага и постоянното им сменяне.Не съм пробвала Eucerin UreaRepair,но определено ме заинтригува написаното и ще го пробвам.

# 172
Точно вчера аптекарката ми препоръча Eucerin с урея, взех го за съпруга ми, защото много му се напукват ръцете от студа и дезинфектантите. Сега чета, че е за тяло! Ще видим резултата...

# 173
Кожата на тялото ми е суха, особено през зимата, използвам хидратиращи лосиони за тяло.
Надявам се да изпробвам Eucerin UreaRepair PLUS 5% и да ми пасне.

# 174
  • София
Използвала съм лосиона с 10% уреа  и съм много доволна от него.  Никой друг продукт не хидратира така добре сухата кожа на тялото ми.

# 175
Кожата ми е суха в определени участъци и тях държа да овлажнявам най-често. Уреята е предпочитана съставка в грижа за сухата кожа. С удоволствие бих опитала пяната и лосиона на Eucerin UreaRepair PLUS.

# 176
През зимата определено забелязвам дехидратиране на кожата - лице, крака, ръце. Налага се да ползвам обогатени с масла и уреа кремове и лосиони, сменям и измиващите продукти. Опъването и сърбежът са много неприятни и има риск от разраняване, което пък е предпоставка за инфекции. Моята кожа с годините стана по- чувствителна и взискателна.
Ползвали сме у дома различни продукти на Eucerin и имаше ефект.

# 177
Старая се да се грижа за кожата си така, че да не се стига до там да я чувствам суха. Интересуват ме пяната за почистване от серията и всякакви хидратиращи продукти.

# 178
  • София
И моята кожа е суха през цялата година. Много се грижа за кожата на лицето, защото се образуват повече бръчки. Приятелките ми с по-мазна кожа, сякаш нямат бръчки.
Използвам измиваща пяна, хидратиращи кремове, масла.
Бих пробвала пяната за лице и тяло.

# 179
Усещам кожата си суха, особено през зимата. Ползвам крем за лице за хидратация.
Бих се радвала да изпробвам пяната за лице и изобщо всички продукти от серията.

Общи условия

Активация на акаунт