Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 613
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
Особено през зимата, кожата и на лицето, и на тялото ми е особено суха. На лицето всеки ден, сутрин и вечер нанасям подхранващ крем, а тялото мажа след баня с мляко за тяло или олио. Въпреки това, по краката кожата ми чак се люспи. Надявам да изпробвам Eucerin UreaRepair PLUS 5%.

# 151
  • Стара Загора
В последно време определено кожата ми е по-суха. Опитвам се да се справя с лосиони, но уви. С удоволствие бих пробвала пяната от серията, звучи интересно.

# 152
  • София
През зимните месеци на повечето хора кожата на тялото им става по-суха, което е нормално предвид климатичните условия.
В моя случай и в комбинация с бременност е още по-зле положението. Мажа с какаово или кокосово масло - сравнително съм доволна.
Вашият продукт от серията "Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло с аромат" изглежда хубав и пише, че е с по-дълго действие.

# 153
Не се бях сблъсквала със суха кожа преди пандемията. Честото миене на ръце и дезинфектантите ми създадоха доста грижи с кожата. Обикновено през зимата също се влошава състоянието ми.

Най-голям интерес представлява за мен пяната за лице и тяло. Често си купувам продукти за лице, които не използвам и наполовина, а срокът им на годност изтича. За това такъв комбиниран продукт ми се струва доста интересен.

# 154
Кожата ми е изключително суха, особено през зимата. Полагам големи усилия да я хидратирам постоянно. Най-голям интерес за мен представлява Eucerin UreaRepair PLUS пяна.

# 155
Както казва и козметичната ми, кожата ми не е суха, а дехидратирана. Съгласих се с нея, след като започна да прилага правилна терапия, я кожата на лицето ми вече се чувства и изглежда добре.
Остава проблемът с тялото ми, затова си мисля, че бих проявила интерес към този продукт: Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло с аромат.

# 156
Имам суха кожа,особено по краката.Използвам хидратиращи продукти.
С удоволствие бих пробвала Eucerin UreaRepair PLUS интензивен лосион за тяло с 10% урея

# 157
Кожата ми винаги е била суха, като зимно време положение се влошава. Проблемът е най вече на краката, които се белят, сърбят. Обикновено използвам хидратиращи лосиони. С удоволствие бих пробвала Eucerin UreaRepair Plus.

# 158
  • Варна
Кожата ми е доста суха, особено през зимния период. Ръцете ми редовно са напукани до кръв. Постоянно се налага да  мажа с хидратиращи и мазни кремове. Бих искала да пробвам UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея с аромат.

# 159
Кожата ми е изключително суха и зачервена .Старая се да използвам хидратиращи продукти. Проявявам интерес към Eucerin UreaRepair PLUS  5% Урея Лосион за тяло с аромат за моята кожа.

# 160
Старая се да се грижа за кожата си така, че да не се стига до там да я чувствам суха. Интересуват ме пяната за почистване от серията и всякакви хидратиращи продукти.

# 161
Особено зимата кожата ми е изключително суха. Боря се с това състояние с хидратиращи кремове както за лице така и за тяло.
Интерес имам към втория продукт Eucerin UreaRepair PLUS Пяна с деликатен, успокояващ аромат.

# 162
Да, усещам кожата си суха, целогодишно на краката и ръцете в студеното време и на лицето. Опитвам се да полагам повече грижа чрез хидратация. От линията продукти UreaRepair PLUS представляват интерес за мен, лосион за тяло и крем за ръце с 5% уреа. Бих опитала и новите продукти, струва ми се  добра идеята да има и аромат.

# 163
Да ,усещам кожата си суха и особено зимата. И затова се старая да е добре хидратирана. Използвам крем постоянно . Не обичам кожата да ми опъва и да чувствам дисконфорт. Не съм използвала  продукти от линията Eucerin UreaRepair PLUS и затова проявявам интерес и към двата продукта.

# 164
Кожата ми е  доста суха, особено по тялото, като през зимата се обистря.
Опитвам се да се справям с подходящи лосиони и кремове за тяло, които да хидратират.
Проявявам интерес към пяната, тъй като е подходяща за лице и тяло.

Общи условия

Активация на акаунт