Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 943
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
  • SF
Вече втора зима усещам кожата на тялото си доста суха. Обяснявам си го с по-пасивният начин на живот заради пандемията. Сменям различни продукти, докато намеря работещият и ексфолирам кожата.
Не пия достатъчно вода, което е много голяма грешка!

# 136
Кожата ми е суха на лицето и ръцете и през зимата, и през лятото. По ръцете се напуква от студа през зимата. Ползвам хидратиращи кремове и лосиони и забелязвам положитилен резултат. Обикновено козметиката ми не е ароматизирана, за да сведа дразненето до минимум. Любопитна съм какъв е аромата и дали ще предизвика дразнене при мен.
Измивания флуид би бил подходящ за мен.

# 137
  • Countryside
Кожата по тялото ми доста се изсушава, особено зимата и затова ползвам душ-олиото на Еусерин и различни лосиони със съдържание на уреа поне 5%. С удоволствие бих пробвала и пяната, и лосиона от серията Urea plus.

# 138
Кожата ми е суха на лицето и ръцете и през зимата основно.
Ползвам хидратиращи кремове и лосиони.

# 139
  • София
Да, особено през зимата. Мажа повече кремове, за ръцете ме спасява Юсерин Аквафор, когато стане много тежко.

# 140
  • софия
Кожата ми е изключително суха. Ползвам богати хидратиращи кремове и маски. Проявявам интерес към пяната.

# 141
Кожата ми е много суха, а през студените месеци положението е трагично. Ползвам задължително подходящи продукти за лице и тяло, които успокояват, предпазват и хидратират кожата. Изборът на българският пазар в това отношение не е особено голям, за съжаление.
Бих изпробвала с удоволствие Eucerin UreaRepair PLUS 5%.

# 142
  • София
През зимата кожата ми става много суха,направо се белее.Бих опитала лосиона за тяло с уреа.Мъжът ми има проблемни ръце,пукат се от студа и стават на рани.С удоволствие бих опитала да му помогна с крема за ръце с уреа.

# 143
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Как се справяте с този проблем?
Кои от продуктите от линията UreaRepair PLUS представляват най-голям интерес за вас?

Да, особено зимата и когато времето е студено. Ползвам Eucerin Aquaphor, прекрасен е.
Бих се радвала да пробвам измивния флуид с 5% урея.

# 144
Да, кожата на лицето ми болезнено се опъва и изсушава лятно време, а краката ми се лющят от сухота буквално като на гущер, оставяйки бели прашинки от вътрешната страна на панталона ми. Eucerin UreaRepair PLUS ще е подходящ за мен. Използвала съм продуктите за атопична и проблемна кожа, както и мостри от други серии и съм доволна!

# 145
Кожата ми е изключително суха. Ползвам хидратиращи кремове. Имам интерес към пяната.

# 146
Кожата ми е много суха и опъната. Немислимо е за мен след душ ,да не се намажа с лосион за тяло. Бих пробвала лосиона за тяло с Урея.

# 147
  • Пловдив
Кожата на тялото ми е много суха, особено през зимата. Използвам подхранващи продукти с уреа, много добре ми се отразяват. Бих пробвала и лосиона на Юсирин.

# 148
Кожата ми на лицето през зимата е по-суха и затова използвам овлажняващи кремове., същържащи урея.

# 149
През зимата ръцете ми страдат от сухота и напукване на кожата, сърбеж. Единствения крем, който ми помага е Eucerin UreaRepair PLUS Крем за ръце с 5% урея. Бих пробвала и лосиона за тяло с урея.

Общи условия

Активация на акаунт