Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 946
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Кожата ми винаги е била доста суха. По лицето много и често се лющи, опитвам се да се справя с това нещо с натурални продукти.
Проявявам интерес към Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло с аромат

# 121
Кожата ми е много суха, особено през зимата. Постоянно я подхранвам с кремове и лосиони.

# 122
В студените месеци я усещам изключително суха, гледам винаги да я мажа с нещо подхранващо, но все още не съм открила качествен продукт.

# 123
Кожата ми е суха по принцип, но зимата е направо ужасна. Най- много се дразня на сухотата на кожата на ръцете, която се цепи и боли. Постоянно се мажа с крем.

# 124
Кожата ми е суха през зимата - както по ръцете, така и по тялото. Опитвам с различни лосиони, но ефектът е временен. Преди време ползвах крем за лице на марката и бях изключително доволна.Не се съмнявам в качеството и с удоволствие бих пробвала цялата серия.

# 125
Имам проблем с много суха кожа на ръцете. Досега не съм ползвала нищо от вашата серия, така че всичко ще ми е интересно.

# 126
  • I want it all and I want it now.
През зимата често чувствам кожата си суха. Ползвам различни кремове, за да се справя с проблема Бих пробвала Eucerin UreaRepair PLUS лосион за тяло.

# 127
Чувствам кожата си суха, особено зимата. Бих пробвала лосиона за тяло с аромат.

# 128
Кожата на тялото ми е суха, най-вече на краката и ръцете. Особено зимата е ад, сърбежи, зачервявания, разчесване до кръв.
Сега пробвам нов душ гел и лосион за тяло и за сега имат ефект.

# 129
  • Елхово
Кожата ми винаги е суха, особено по тялото. Има моменти, в които се справям с подходящи лосиони, но през зимата е по-трудно.
Най-голям интерес имам към пяната, тъй като мога да използвам за лицето и тялото

# 130
  • Горна Оряховица
Постоянно е суха...
Всички, обичам да пробвам нови продуктииии

# 131
Кожата на тялото ми е суха, без значение от сезона. Ползвам хидратиращи кремчета, олио за тяло. Харесва ми Eucerin UreaRepair PLUS 5%

# 132
Кожата на тялото ми е много суха. Най-вече китките откритите части на ръцете. Имам студова алергия и на тях най-много се отразява. Почервеняват, лющат се. Много често когато се мия с топла вода усещам и парене.
На краката само в областта на прасеца, ми е суха. А на лицето сякаш носа, особено зимата много често и ми се бели.
За лицето попринцип ползвам едно гелче с алое Вера, а за ръцете крем. Досега не съм пробвала продукт на eucerin за тяло и бих пробвала Eucerin UreaRepair PLUS Eucerin UreaRepair PLUS Пяна с деликатен, успокояващ аромат. За лице съм ползвала много често, защото имам проблемна кижа с акнето

# 133
  • Стара Загора
Кожата ми е суха по начало, а сега в тези студени дни се напуква много и трябва непрекъснато мазане с подхранващи и богати формули. За лице ползвам мек измивен гел, предназначен за суха към атопична кожа, а като грижа редувам крема на Eucerin Hyaluron-filler с ноща маска и серум-олиа с роза. Ръцете и тялото мажа с масла и хидратиращо мляко.

Имам интерес и към пяната, и към лосиона за тяло и ръце. Ще ми свършат идеална работа.

# 134
  • Стара Загора
Споделете с нас дали усещате кожата си суха? Как се справяте с този проблем?
Кожата ми е суха през зимните месеци.
Полагам усилия за да хидратирам с богати кремове и лосиони.
Нанасям щадящи кожата продукти, които не са агресивни.
Гледам да са изчистени от към допълнителни ароматизатори и да хидратират добре. Nature Sweat Drops

Кои от продуктите от линията UreaRepair PLUS представляват най-голям интерес за вас?
Заглеждала съм се и преди в продуктите на Eucerin.
Най-многоо желая да тествам https://www.eucerin.bg/products/urea-repair/washfluid-5percent-urea
Измивен Флуид с 5% урея , който запазва защитната бариера на кожата звучи много обещаващо.
Innocent

Общи условия

Активация на акаунт