🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 54 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Добре де..как може Ханде да е преди Джано и Хазал,
беше избрана и за най-красива сред красивите кадъни..
и още какви ли не суперлативи,
 къде видяха този голЕм актьорски талант,
като става само за участие в реклама
Weary

# 646

Добре де..как може Ханде да е преди Джано и Хазал,
беше избрана и за най-красива сред красивите кадъни..
и още какви ли не суперлативи,
 къде видяха този голЕм актьорски талант,
като става само за участие в реклама
Weary

Софи, да ти кажа и аз това се чудя, що не си прави реклами, ами се завира в сериалите, актриса да го раздава
Аз даже и визуално не я харесвам, много ми е изкуствена

# 647
Грозде Hug

Оф, оставете я тая Ханделина, ами вижте...

4 април 2022 г.
Тема: Актуализация на графиците на Canale5, Italia1 и Rete4 април-май 2022г.
Продукцията „Emigratis“ и фантастиката „Viola come il mare“, насрочени за май, преместват в програмата за есента.

SobSobSob Ех, вярно е...

# 648

Съгласна съм Джаки, че е изкуствена
 но виж и рейта..
Rolling Eyes

# 649
Ей го на гъзарчето ни беее...още е в Рим

# 650
Здравейте,момичета!

Вчера Гроздето Hug е наминала,а по нощите Джаки Hug ни е пуснала нови снимки на Джано от Рим! Hands Plus1Благодаря и за останалото инфо,което сте пуснали! HugTwo Hearts

Ето и друга направена по-отдалеч от известния ни фотограф...

Приятна сряда на всички!

# 651
Хай, хай, рагаци Wink

Аз пък нямам лаптоп сега и от телефона успявам да пиша криво-ляво. Нося  ви една забавна случка. Тука Джан пита рагацата „Как искаш да го направим”. Тя отговаря „Както кажеш” Joy За снимката говорят галиба Joy Само му вижте засрамената усмивка. Ама и той какви въпроси задава, да умреш просто Joy

Как бихте отговорили вие? Joy

# 652
Привет, момичета!

Ели, направо щях да съм припаднала, преди да съумея изобщо да кажа нещо. Joy Срещите с този Аполон не са за хора със слаби сърца.Hearts Като я гледам и тази девойка е била на косъм от припадане Animal See No Evil

ИГ canyaman:Mania.
@canyamanmaniaofficial
canyaman.it
Очаквайте изненади ⭐️

Да видим, какво ни е подготвил Джан!

# 653
Стори от Джано, наредил се е да гледа Шампионска лига Soccer Ех, откога не ни е споделял какво прави, направо бях забравила...

А тука е такава красотичка неземна.. Пу пу Heart Eyes

# 654
Ели, днес доста ни лигави с присъствие....направо не е за вярване!

Следващо стори на Джано Sunglasses

“Гордея се, че ние, турските актьори, можем да създадем такива мостове между страните”

ДЖАН ЯМАН В ПЕКИН ЕКСПРЕС: ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ!

Изглежда, че Джан Яман дори се появи в деветото издание на Beijing Express: Пътят на султаните! Феновете не повярваха на очите си!

Сега сме по средата на излъчването на деветия сезон на Beijing Express , който в изданието за 2022 г. разглежда като дестинации някои от основните страни от Близкия изток : Турция, Узбекистан, Йордания и Обединените арабски емирства. Сред спирките, следователно, има и Истанбул , столицата на Турция и дом на известния актьор Джан Яман ; градове , които участниците в риалити шоуто посетиха в четвъртия епизод . И именно по време на излъчването на епизода феновете на Яман бяха изумени да открият своя любим ... но не е това, което изглежда. Ето какво се случи!

Джан Яман в Пекин Експрес: почит към актьора и турското "дизи"!

В четвъртия епизод на Beijing Express - Пътят на султаните , излъчен на 31 март 2022 г., видяхме как състезателите от деветото издание на програмата достигат до Истанбул , последния етап от престоя си в Турция. В един момент, по време на „обиколка“ на града, зрителите станаха свидетели на почит към едни от най-популярните турски телевизионни сериали в Италия: така наречените „дизи“.
Всъщност се заговори за големия успех, който турските сериали постигат по целия свят и сред примерите, взети за справка, бяха показани три добре познати лица на дизи : Карем Бурсин ( Любовта е във въздуха ) ; Туба Бююкюстюн ( Смела и красива ); и разбира се Джан Яман .
Особено феновете на турския актьор бяха много щастливи да видят любимия им герой , удостоен от програмата , особено след като участниците в риалити шоуто гостуваха в родината му. Накратко, Джан Яман дори покори Пекин Експрес !

https://www.tvdaily.it/gossip/can-yaman-a-pechino-express-ecco-c … o5cqGuNwm4  

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 00:44 от jackie.

# 655
Здравейте,момичета!

Ели,Джаки,благодаря за инфото и снимките,които сте донесли вчера! HugHug
Най-после и нещо ново се появи около Джан!

Барбиери ни го е пуснал и в гръб за да му видим модела на сакото и още нещо... Wink

Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/CcTkfmNIUA8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

да си припомним погледите му Blue HeartNature Fire

Приятен ден да имате днес!

# 656

Heart Eyes

Nature Sunny Добро утро и хубав ден
с уханието на неустоимия Джано*
Kiss

Nature Boom Nature Sunny Nature Boom

# 657
Привет, момичета!

Нашето слънце е благодарил в своя профил в ИГ на всички участнички и победителки от състезанието Hug

IG 📸Джан
За първи път успях да прекарам известно време, спокойно, с някои от вас. Искрено благодаря на всички, които участваха в състезанието и на победителите за посрещането, което ми направиха. Чух, че говорите за книгата ми с толкова красиви думи, и ме развълнува. Честно казано този ден не се чувствах толкова добре, но вашата обич ми даде сила да изживея деня с радост и ентусиазъм.
Благодаря на всички, които са прочели книгата ми, благодаря, че винаги сте до мен и за всички съобщения, в които ми казвате колко много прилики има между живота ни. Никога няма да свикна с любовта ви...

# 658
Дръжте сееее! Много опасна нова фотка на Джано! Scream Не е за хора със слаби сърца Nature FireNature FireNature Fire

# 659
Добро утро,момичета

"Напълнете душите си с добро, за да няма къде да влезе зло!"

Ели Hug,каква е тази фотка по нощите! Wink Имай милост! Grinning

От мен само само така...! Wink

Желая ви приятен слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт