🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 300

Heart Eyes Джано е роден да раздава любов*
и получава любов, ухае на истински мъж..
Kiss

# 301
Добро утроо!

Нека денят бъде чудесен и донесе на
всички ни хубави емоции и късмет!
CoffeeNature SunnyFlowers Four Leaf Clover

🆕 🆕 🆕 🇮🇹
График на Canale 5 за април/май 2022 г

#ViolaComeIlMare вече е в програмата на Canale 5 за април и май 2022 г. и ще се излъчва в сряда.

# 302
Здравейте, момичета! Simple Smile

Турска преса

Има вълнуващи развития в новата поредица на Джан Яман!

Две водещи жени актриси в сериала, една турска и една чуждестранна, световно призната

Скрит текст:
📍 Джан Ямам, който се премести в Италия преди около година, за да продължи актьорската си игра там, създаде голямо вълнение за новия телевизионен сериал, който ще бъде заснет в Турция след дълго прекъсване. Посочва се, че има голям напредък в преговорите за двете жени актриси от сериала, който ще се снима за дигиталната платформа Disney Plus.
 📍 Can Yaman ще бъде на снимачната площадка на сериала в Турция съвсем скоро. Красивият актьор ще поеме главната роля в новия сериал на Disney Plus, който ще започне да излъчва в Турция през август. В сериала ще има две водещи жени, като едната ще е турска, а другата чуждестранна.
📍 Според твърденията чуждестранната главна актриса ще бъде признато световноизвестно име. От известно време се водят преговори за жени в главните роли. Посочва се, че преговорите са напреднали значително и е съставен кратък списък.
📍 Твърденията са, че имената на двете актриси ще бъдат известни през февруари. Сега чакаме с голямо любопитство кои ще бъдат тези две имена. След като имената бъдат определени, ще започне обратното броене, за да премине драмата към снимачната площадка.
Посочено е, че сериалът ще бъде режисиран от Улуч Байрактар, а сценарият ще бъде написан от Керем Дерен.
📍 Can Yaman ще дойде в Турция съвсем скоро за снимките на новия сериал и ще остане тук за известно време. Посочено е, че снимките ще отнеме около четири месеца.
От друга страна, беше обявена определената дата за серийните снимки на Can Yaman за Sandokan, които не можаха да започнат поради COVID19. Снимките ще започнат през лятото, вероятно след проекта на Disney Plus. Заснемането на Сандокан също ще отнеме четири месеца.

https://twitter.com/andriakal1/status/1493584378550751233
https://televizyongazetesi.com/can-yamanin-yeni-dizisinde-heyeca … meler-var/1313383

Преса Италия

Показваме ви първата целувка на Джан Яман и Франческа Килеми
(Умирам ли от завист? Очевидно!)

(това в скобите си е в заглавието, не са мои думи!) Hands V Grinning

От тук цялото ни възхищение към феновете на турския актьор в Италия, които достигнаха до първата целувка на Джан Яман и Франческа Килеми на снимачната площадка на „Viola come il mare“. И това е истинска целувка.
Най-накрая, след пет месеца на запис, на съвместни сцени, на неразрешено сексуално напрежение пред камерите, Джан Яман и Франческа Килеми се целунаха във „Viola come il mare“ – сериалът, който турският актьор снима в Италия и който предстои дебют. Така че, първо, имаме пълноценен спойлер, защото вече ви казахме, че главните герои се целуват. И второ, накрая, НАЙ-НАКРАЯ, ще видим целувка в условията на актьора, пълноценна целувка.
Вече знаете, че в предишните му творби, всички в Турция, целувките не бяха твърде страстни поради проблеми с цензурата, като винаги се внимава сцените да не излизат извън нормата. И не в Италия. В Италия Яман може да изплези езика си, да увие партньора си в онези ръце, които приличат на колони от Партенона ... Умираме ли от завист? Човече, добре малко. Няма да ви заблуждаваме, вече се познаваме.
Поставихме ви в ситуация, че екипът на „Viola come il mare“ с главните герои снимаше през нощта в Рим, по-точно на таванско помещение. И не друго, но феновете на Can Yaman са номер 1, когато става въпрос за откриване къде е той. Така че бяха необходими само малко търпение и мобилен телефон, за да получите тази голяма целувка. Добре, не е с най-доброто качество, но трябва да му отдадем заслуга.
Видеото беше публикувано само няколко дни, след като Джан Яман заговори за първи път за тази връзка ... макар че не каза твърде много. „Разбираме се много добре“. Той трябваше да се изправи, защото слуховете в Италия са силни, интензивни са и продължават дълго време. Няма да използваме испанската поговорка и да кажем, че когато реката зашуми, тя носи вода. Или добре, да, ще го кажем. Те знаят, че биха направили мач тук, в Италия, в Турция и в Китай. И демонстрацията е тази първа целувка на Джан Яман и Франческа. Измислено... или не.

https://www.crush.news/te-ensenamos-el-primer-beso-de-can-yaman- … de-envidia-obvio/

----------------------------------------

Рагаци, аз през нощта погледнах в ИГ и хванах "предаването на живо" (живо воайорство).. та гледах повече от час Joy
Бебето ни се появяваше на терасата от време на време.. пушеше и пред камери и без камера.. Франческа и тя се приближаваше до него, говориха си.. по едно време тя го гушна.. и аз си викам (тез' пък какви са смотани, само това ли?) Grinning По някое време Джан пуши, камерите снимат (микрофона отгоре се вижда), дойде Франческа, поговориха си малко (и аз си викам, ооо, тез' пък, какво толкова си говорят Rolling Eyes няма живец в тея!) и тъкмо се бях отегчила и мислех да заспивам.. И Нашия я награби Scream Grinning лелее не очаквах! Grinning Разсъних се! Grinning
След това снимките са продължили, защото Джан си тръгна поне час след целувката Grinning
Мислех само за Франческа.. тази женица добре ли е? жива ли е още? ще е в състояние ли да продължи снимките? Абе "жал ми беше за нея"! Grinning

Скрит текст:
Минаха 2 часа и изтрих линковете! Wink Който видял - видял... Grinning

тръгва си https://www.instagram.com/p/CZ-25AelxEL/
https://www.instagram.com/p/CZ-qjsWosof/

Късно през нощта (към 3ч. бг. време), Джан си тръгва от снимачната площадка,
след изморителните сцени!
Sweat Grinning

Злате Heart благодаря за програмата! Flowers Rose Когато, тогава! Ще чакаме с интерес и вълнение.. Simple Smile

Аз от сутринта тичам по задачи, написах набързо този пост.. сега ще си пусна едно кафе и ще разгледам за ново инфо и преса и ще се включа отново, галиба! Hands V Grinning

П.П. Да отбележа! Целувката беше заснета от първия път! Нямаше нужда от второ/трето заснемане.. Hands V Grinning
Професионална работа! Hands V

Има някакъв проблем, "заради изтеклите кадри" и навсякъде в ТТ и в ИГ се разпространяват съобщения/молби (Да се спре разпространяването!).. Аз ще ги сложа в спойлер.. и понеже вече се чувствам виновна, че ги разпространявам, след час/два ще изтрия линковете... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:03 от grozdence.

# 303
О, жива да не бях ScreamSmiley Джан си е „изплезил езика” най-после на воля, без моралната полиция да го дебне Smile Айде нямам търпение да видим тези кадри по-отблизо. НО! Това е Италия, искаме повече от целувка! Satisfied

Ако бях аз, нямаше да се задоволя с един дубъл! Rolling Eyes Значи или са големи професионалисти, или са тренирали ThinkingSmiley Въх, да не ме чуе Стефчо (мъжа на Франческа) и родата му, те не одобрявали близостта на снахата с Джано Sweat Smile

Интересно, че няма клипче как Франческа си тръгва от сета. Явно е лежала цяла нощ, припаднала някъде вътре Satisfied

Рагаци HugFlowers Hibiscus

# 304

голям грешен палавник* Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
Но къде я видяхте тази целувка,момичета??
/извинявам се,че нахлувам така,чета си Ви и Ви следя/

# 306
Здравейте, момичета!

Злати Flowers Rose Грозде Flowers Rose Ели Flowers Rose Еми Flowers Rose Софи Flowers Rose, благодаря за всичко споделено Heart

Да идва вече този Франческо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Заслужаваме вече да гледаме такива сцени без цензура, защото се нагледахме  на целувки по челото, по бузата, по брадата или със затворени уста. Kissing Heart
Ама как я награби...щастливка е Франческа. Sunglasses
Джано да те награби в страстна целувка Kiss ...  убедена съм, че краката и са се подкосили.
 Ама, как да не ѝ завидиш беее.Heart

# 307
Усмивка, то не се вижда кой знае колко.. ама ние и на това се радваме! Grinning
От страната на камерата, може и да си е "изплезил езика" Grinning
Не знам защо е това ненужно вълнение за триене отвсякъде на тези кадри.... толкова са размазани и от кофти ъгъл, че не се вижда почти нищо.. аматьорски размити видеоклипове, заснети отдалеч.. Ни най-малко могат да навредят на "взрива" който очакваме, когато излъчат Виолата.. Напротив, усилва очакването! (според мен, разбира се)
Ето, пускам в спойлер едно клипче (може да го изтрият всеки момент) в 1:50 е целувката, после има и гушкане.. после оправят на Франческа грима, явно и е "станало лошо" и е пребледняла завалийката Wink Grinning

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 21:12 от grozdence.

# 308
Ма баш си се целуват Grinning Пускай ги, Грозде, после трий, да не те сложат от Лукса в черния списък Joy

# 309
grozdence.,благодаря ти!!!

Няма мърдане от тази хватка!!!
KissSmirkBlue HeartFlowers Hibiscus
Hushed

Нещо друго искам да питам-в две от сторитата на Джан в Инстаграм се появяват снимки на Ханде Ерчел с надпис "Идваме"/или нещо такова...не съм много на "ти" с турския/!
Знаете ли нещо по въпроса?
В тези снимки Ханде е много чувствена!

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:09 от usmivkata20

# 310
Нещо друго искам да питам-в две от сторитата на Джан в Инстаграм се появяват снимки на Ханде Ерчел с надпис "Идваме"/или нещо такова...не съм много на "ти" с турския/!
Знаете ли нещо по въпроса?
В тези снимки Ханде е много чувствена!

Усмивке Hug няма такова нещо! Simple Smile Не ме карай да се усмихвам "отровно"! Joy
Джан не е пускал сторита със снимки на чувствената Ханде, не вярвам и че някога ще пусне! Animal See No Evil Joy
Къде го гледаш това нещо? Simple Smile

# 311
Имаше такова стори, с подобен надпис, ама бяха с Франческа Wink

# 312
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Само можем да си представяме какво е да си в Джанови обятия.

# 313
Добро утро,момичета!

Благодаря за новините,преводите и коментарите! HugFlowers RoseFlowers Tulip

🆕 🎬 📹 🇮🇹
Джан Яман след снимките. Палермо.
...на линка има 5 кратки видеа....
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_147742

Желая ви приятна сряда!

# 314
Привет, рагаци Simple Smile

От Тудорс пак си изграят с нервната ни система Grinning

Общи условия