Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 495
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз я гледам от известно време, но нямаше мнения и не бързах да я взема. Сега обаче се навих, щом прави косата подредена. Моята като я среща седи супер, права и тежка е, до мръдна ли и се разрошва и започва да хвърчи. Сега зимата е ужас с тези шапки, заплита се за секунди на всичкото отгоре. От както се помня е така, но вече взе да ми писва и се надявам тази маска да помогне поне малко.

Пробвай я в подходящ за твоята коса вариант! В момента цената в Лили е много добра и си заслужава експеримента. Аз се съмнявах, че ще ми допадне, но я взех и веднага я пробвах. Даже ми се струва, че сложих малко повече количество от необходимото. Много добре се получи и косата стоеше подредена и лъскава, както писах по-горе. След няколко дни на следващо измиване ще я ползвам пак.

# 31
  • Light of Zartha
Ще взема за боядисана коса. Лили ми е на две крачки, явно ще отида.

# 32
  • Стара Загора
Някой върна ли вече коледния каталог в Лили?

# 33
Някой върна ли вече коледния каталог в Лили?

Да, върнах днес.
Дадоха ми баркод разпечатан на хартийка за 15% отстъпка за следващо пазаруване.
Като някои артикули ги разделих на две бележки и ползвах баркода за артикулите на втората бележка.
Кодът важи само за ненамалени неща.

# 34
  • Бургас
Да попитам в Лили,има ли натурална козметика,по точно молив за очи и коя марка е?
Освен Алверде друга не знам.
Правя алергия от марки като ГР,Импала,Флормар,Ейвън и др.

# 35
Лумене знам, че имат спирала за чувствителни очи, но дали имат и други продукти нямам представа.

# 36
# 37
  • Стара Загора
marinadp, да разирам, че връщането на каталога е обвързано с покупка?

# 38
  • София
Пробвали ли сте козметиката на Physicians formula?
Интересуват ме най- вече бронзиращите пудри и ружовете.

# 39
Това май са им топ продуктите. Аз скоро си поръчах серум с витамин С от Нотино на марката, но още не съм го пробвала. Съставът е доста добър.

# 40
Здравейте. На 17 съм и не ползвам много козметика за лице, използвам кремче за лице и за това ми е въпроса, може ли да ми препоръчате хубав крем за лице от дрогерията? По принцип в т зоната се омазнявам доста, а на бузките е нормална понякога суха. След баня обаче кожата на лицето ми е изключително суха и просто няма начин да не сложа крем.

# 41
Имам Butter палитрата им с хайлайтър, руж и бронзер, ружът е от типа на Milani Luminoso, не е особено траен при мен. Бронзърът ми е любимец, идеален ми е - нито оранжев, нито сив, не е матов, но не е и лъскав, стои много естествено. Хайлайтърът и ружът трябва да се ползват с много лека ръка, блендват се добре, но лъскавото ми идва в повече. Must have ми е само бронзърът и ще го подновя.

# 42
Грабвай.Бътърът особено е чудесен!Но не е палитра,а единичен.

# 43
  • София
Единичен да. Ето този , в Нотино в момента е на  13,4

Поръчах!

И още едно питане - дали са заредили новите цветове от Николетините червила по Лилитата и течните сенки?

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 21:38 от ~Étoile~

# 44
На мен пък служителката ми каза, че нося каталога, пазарувам и го давам на касата и ми приспадат 15% от сметката в момента. Сега не знам кой е прав и кой крив. Още не съм пазарувала .

Общи условия

Активация на акаунт