Имате ли пластични операции?

• 5 095
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
Нямам и нямам намерение да си правя корекции............ Mr. Green
По принцип съм ЗА пластичните операции.

# 31
  • Някъде на път....
Нямам и нямам намерение да си правя корекции............ Mr. Green
По принцип съм ЗА пластичните операции.
И аз така!

# 32
И аз нямам. Но като поостарея и вземе всичко да ми виси и да ми се бръчка, ще се замисля по въпроса кой лекар да посетя... alert

# 33
Нямам пластични операции и по всяка вероятност няма да имам. Не че съм напълно доволна от външността си, но мисълта да бъда рязана и разпарчетосвана заради едната хубост ме ужасява! Както споменах в една друга тема, самочувствието ми не се крепи на чифт силиконови подплънки. Дори напротив - живея в чудна хармония с всичките си уродства... Wink

# 34
Нямам.
Но обмислям да имам.

# 35
Нямам,но не съм против ако забележа нужда от опертивна намеса ще се подложа!

# 36
  • при Arctic Monkeys
това за разместените цици ме разсмя Grinning
тъй е като е пълно с некадърници и сред това лекарско съсловие в наща скапана държава.
виждала съм на живо бюст, правен от турски лекар, еми то красота и не можеш да кажеш че не са естествени, ако не знаеш... чак на мен ми се прииска. Crazy

# 37
Нищо не бих променила по себе си(силиконов бюст,устни,липосукция),защото харесвам естественото.То ни прави  уникални и различни,а не като в магазин за Барбита.Нека не съм съвършена,но да бъда себе си.Бих коригирала някоя прекалено видима старческа промяна,т.е.леко да върна часовника назад,но и това ще гледам да не се случи,доколкото зависи от начина ми на живот,грижите за вида ми,които започнах много рано и генното ми наследство.А и имам уважение към тялото си,така че не бих го подложила на мъчения.

# 38
Не,нямам.Но ако ми се наложи някога бих си направила.

# 39
За сега нямам. Иска ми се да си оправя бюста, но ще изчакам следващото(ите) деца и тогава

# 40
 Нямам,не съм против пластичната хирургия, но много бих се замислила дали да се подложа на някаква корекция Thinking

# 41
  • София
Ами твърдо съм за и дори си мислех да си повдигна малко бюста, че след това кърмене... Ама мъжа ми ме убеди да изчакам след второто

# 42
# 43
  • BABYLAND
Нямам, но не съм против подобна интервенция, която би променила самочувствието и живота на човек.

# 44
  • Толбухин
Нямам,но след второто дете съм се навила на една корекция на бюста.

Общи условия

Активация на акаунт