Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 045
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
поля, поля, поля  Hug

# 31
  • София
ей такова шише се продава в Данет http://shop.danet.bg/images/rsb_bot90070pir_3.jpg на мен ми изглежда като контейнер за отровни вещества, ама "свят широк - хора разни" ...... само си споделям де, щот се изненадах доста на украсата му. кой ли болен мозък го е предложил за бебешки артикул...
Ей, Поля, здрасти бе! Как я карате, как е Поло, я се разпиши, а не шпионирай...

хахаххахаха - дааа и залагалки има от същия тип Wink

# 32
Ехоо,  здравей на всички wavey
най-после се сдобихме с връзка към цивилизования свят - цели 2 месеца и половина бяхме без телефон и интернет.
Отказахме се от Франс телеком и се натресохме на най-смотаният оператор. #Cussing out
От днес най-после имаме нет ooooh! 
Така, че от мен и Поло честито на всички рожденици ида са живи и здрави!!! bdbaloni baloni
Иначе ние сме си добре, Поло тежи около 10 кг, ходи, крещи като индианец и ни прави луди #Crazy
Сега ще прочета малко какви сте ги вършили, докато сме отсъствали Laughing

# 33
  • София
Хайде, Поля, не надничай само Grinning
Е само ние ли останахме несгодени, никой не прояви интерес към лошото Вики, верно, инатлива е, но пък все има някакви добри качества  Crossing Arms Thinking newsm78 явно красотата ще компенсира лошия й нрав Mr. Green
И на мен ми писва понякога, но в това отношение мъжът ми е златен, щом се прибере от работа моите ангажименти отпадат, същото е през уикендите, а и нощем той я приспива, плюс вечерното хранене и приспиване. Така че, колкото и да ми е уморено или отегчено през деня, вечер си наваксвам, излизанията честно казано не ми липсват много, вече съм обременена и когато съм без Вики все съм притеснена за нея, така че и да имам свободно време, пак не ми се разделя от нея. Сигурно ще ми мине след време Mr. Green

# 34
Не шпионирам бе хора,

веднага се разписах след като вързаха нет-а. Party
А иначе гледам, че е започнало здраво сватосване, да взема да актуализирам и аз нашите снимки Wink
Обаче погледнах първа страница и едната информация за бебетата е в зелен шрифт, а другата - в оранжев, та въпросът ми е - със зеленият шрифт несватосаните ли сме? Thinking

# 35
  • София
ЧРД на Георги на мама Никси и на Георги на мама Ефорина!!!

# 36
  • Gabrowo->Sofia
зеленият шрифт несватосаните ли сме? Thinking
хи, хи ... не бе, мъжовете са зелени, дамите оранж

# 37
Абе в интерес на истината и моя мъж помага, не е като да не помага, но аз искам повече. Пък и, когато ми прави такива изказвания много ме хваща яд. Помага, ама първо трябва са ме ядоса и тогава. Но не всеки ден е така. В повече случаи гледа Кити като си дойде от работа, сутрин става с нея в 6-6,30 и я гледа до 8,30. Но вчер аи днес не. А ми се и сърди, че съм го помолила да я нахрани - трябвало да я гони, да я моли. А аз да не би да не го правя по 4 пъти на ден. И нощем става, но не винаги. По-често ставам аз, а той само ако го извикам на помощ. Grinning Абе май не ми е много лож мъжа, ама аз съм все недоволна и все искам ли искам. Баща ми с право каза, че на сватбата ми щял да закачи черна лентичка на мъжа ми. Не го направи, но му каза, че се почерня с мен - че съм капризна и ще го гоня до дупка ако искам нещо.

# 38
  • София
 Laughing Laughing LaughingАбе, Поля, едните са момчета, другите са момичета  Laughing Laughing Laughing

Беба, аз моят Боян не съм го оженила още, той е само на 4 години. Стабилен мъж, първо искаше да стане БАГЕРАЧ, но сега е решил да стане инжинер като тате. Височък е метър и 20, вашата Вики също е лична. Ще вземем да се сватосаме.
А за минаването, няма да ти мине. Някой имаше в подписа си: Да имаш дете, това значи да позволиш на сърцето ти да се разхожда.

Ей колко сте бързи, три отговора докато публикувам.

# 39
Ей го на, още не съм се разписала и взех да ги пиша едни.... Crazy
Това малкото ми е изпило мозъка.
Майчеееее, честито ти бременеене!!!! Браво, че и мъж сте "заквасили".
 Лека и приятна бременност Grinning

# 40
  • Карлово
Ама ме разсмяхте с това сватосване. Тъкмо ми беше докривяло, че Мартина рева през целия път до вкъщи. Предлагам на първа страничка да запишем двойките Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Поля, добре се завърнала Hug
Това шише не е ли от рок-колекцията на Бон Джоуви?Имаше подобна реклама в някое от бебешките списания.
Елспет, и мен ме кефи новия ти ник

# 41
  • София
Мики,да-от там е шишето.
Ели,да ти е честит ника Laughing
По повод излизането.Днес за първи път от година и половина насам,ще изляза сама вечер.Много ми е странно.Ще ходя на заведение в Ст.град с един приятел.Мъжа ми ще гледа Кристи.Мислех че няма да се съгласи,или ще изпита малка доза ревност-но злааатен мъж си имам.
Та така...
Иначе сме като Юка.Имам само 1,2 приятелки с деца.Всичките ми приятели в главата са им мацки,гаджета...и всякви подобни далечни от мен теми.

Това за сега.
Ели,елате ни на гости скоро.нали сте без деца.А и аз вече мога да пия,не кърмяяя Mr. Green

Ааа,и добре завърнала се ,Поля!
Дай снимки да видим малкия хубавец колко е пораснал?

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 17:20 от Исайкова

# 42
  • София
Ами, Исайкова, поканете ни Wink Мъжа другата седмица е на тийм билдинг на Боровец, та аз съм сама без мъж и без деца, това вече не ми се е случвало  > от 5 години
Между другото голям преоблем сутринта с едната гърда. камъъъъък. Ама като не я отбих постепенно. Всъщност се надявам да не се отбие за две седмици. Но знае ли човек.

Ееее, Д'Атранян е много сладък.

# 43
еее, Поля, най-сетне Simple Smile
Никси, и ти  Hug

бубу-то, да не забравя - на годинка Деян беше 8700, 75.

не мога да се оплача - мъжът ми помага много, когато си е вкъщи. Храни го, играят си/условно казано, Деян предпочита все още да си играе сам/, помага в домакинството. Това се компенсира, разбира се, достатъчно, когато го няма, но това не ни  е проблем. За по-нататък не знам. Все пак Деян не  е проходил,а тук много се разглези от всеобщото внимание. Все така е антисоциален, само научи да маха на германците на излизане от асансьора и да казва "ба-ба"/бай-бай сиреч/. Наскоро ходихме на един рожден ден и там си хареса един строител, седна на земята и си игра с него. Евентуално обръща внимание на някоя какичка, но евентуално.

а днес Деян се обрина много странно. След два часа на плажа ровене в пясъка, го нахраних с крем супа от леща/за пръв път/. Веднага почна да се обрива - под окото, шията, опакото на дланите, маалко в сгъвките на ръцете и тъкмо взеха да излизат пъпки по тялото, сложихме го да спи и всичко отмина. последно се оправи окото.(Така и не разбрах дали беше от пясъка, от супата/не знам какво друго е имало вътре освен леща/ или комбинация.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 18:07 от тити

# 44
  • Карлово
Е, Исайкова, готино да си изкараш. То като в моминските години, а?

Общи условия

Активация на акаунт