Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 057
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Ние лягаме към 20:30 -21:00.
Нощем се будим многократно я за биба, я за вода, а понакога пищи и нищо не иска.

Сутрин окончателно ставаме в 7:30. После към 10 запспива пак за около час и следобяда към 14:00 спи пак за час и половина.

Ето и малко наши снимки от РД. то ние вече станахме на година и месец ама нейсе.
http://family.webshots.com/album/555165343ikxPBh

и малко други снимки
http://family.webshots.com/album/555168095urXatE

# 271
васи прилича на теб, гери.

# 272
ехаааа
майче ще те почерпя.
Ти си първият човек който го казва.

Peace

# 273
Диди на мен и харесва тортата. Но аз си падам по шареното.
Клара, много е хубава Нур. И тортата е просто върха.
И Василнка е много пораснала.
Майче, явно режима на Петра се приближава до нашия. И ние сме така от ражденето и с тези нощни ставания.Дано скоро се успокоят тези деца. Praynig

# 274
  • Gabrowo->Sofia
Честит празник на Юлияна! Да е здрава и весела, за радост на мама и тате!
Разгледах снимките от рождените дни, всички рожденици и рожденички са много очарователни и пораснали. Майчето ме провокира със снимките на бебешоците и след кратък размисъл установих, че и ние с Дани явно сме твърде пристрастни! Вероятно така и ще си останем.
Дневния режим е такъв:
7,30-7,45 събуждане
13-13,30 заспиване за час, два ...
21-22 заспиване за вечер
От доста време Ваньо не се буди нощем. Дано не предизвикам съдбата...

А някой купувал си си е (Генгигел или нещо подобно  беше името) за облекчаване на болката при зъбоникнене. Дали има шанс да е по-ефективно от Детинокса??

Забравих за въпроса на Юка за гороздето. Иван го яде от 8-9 месечен. Много го обича, купувам му без семки, разрязвам зрънцата и сам си го лапа. Е поле ака люспи...

# 275
  • Измир
Честит рожден ден на Филип и Христо!
Честито също и на Юлиана!
Пожелавам им много здраве и щастие!
Разгледах снимките на всички и не спирам да се чудя как може да са толкова сладки тези малки същества.
Режима ни е - ставане в 7.30, сън около 11.00 до 12.00, след обяд също спи около час, а вечер си лягя 21.00-21.30. Буди се 2-3 пъти за вода  и биба. И да се похвля аз то мойто момиче станало много послушно напоследък. Като изключим храненето и общоприетите магарии, установих че Севи е станала доста разбрана.
За списъка то аз май нямам право на глас, но пък се сетих, че при регистрация във форума предупреждават, че ако 9 месеца не се разписваш то автоматично те изтриват. Поне така беше лятото на 2005 когато бяхме бременни, защото си спомням, че мислех да се регистрирам, но имах комп. само в София и знаех, че след раждането няма да ме има за 6-7 месеца.

# 276
  • София
  bouquet  bouquet  bouquetЧестит рожден ден на днешните бонбонковци и по-специално на Юлиана   bouquet  bouquet  bouquet

За сънят - спи до 8-9 сутринта, после към 11 дремва 1/2 час, после към 2-3 още 1/2 -1 ЧАС преди спеше и още малко към 7, но от няколко дни не...може би вече отпада този сън, заспива вечер към 9-10 и с 3-4 пробуждания изкарваме ноща Wink това от нас.

# 277
  • София
Честит рожден ден на Юлиана!

Разглеждах снимки - много ми хареса Нур в ролята на красив, розов облак. Само че с пръчицата приличаше по-скоро на феичка. Клара, вашият РД се е получил много по-добре. При нас акцентът беше някак си върху възрастните, което исках да избегна, но не успях съвсем.
Майче, кви бузи? Тъкмо щях да казвам, че изобщо не си напълняла, даже май си отслабнала.

Режим - сутрин се буди м/у 7 и 7.30 (Твърде рано, според мен). Много рядко, веднъж на 2 седмици, откарва до 8-8.30.
Следобеден сън - от 12.30 до 14.30
Привечерен сън - от 17.15 до 18.
Лягане вечер - към 21.45 - 22
През уикенда обикновено ляга по-късно следобед, спи по-дълго и няма втори сън за деня.
Нощем не се буди, само ако нещо не и е наред - запушено носле, жега, сух въздух.

Юка, според мен разстройството е от гроздето, доста разхлабва, особено ако си го давала с люспи и много наведнъж. Аз давам грозде от 10 месечна възраст, обикновено обелено.
Кажете нещо за пустите обувки, къде да търся, Пиротска?

# 278
и аз търся обувки. вчера обиколих из младост, нищо за момиченца. за момченца може и да се намери, ако не си много претенциозен. диди, идеи за обувки в района? ти си ми като справочник за младост  Mr. Green не сме звънели на дани, защото на мен ми се появи много работа и не мога да се отделя от компютъра. но ще се обадим непременно
КОЙ ЩЕ ПУСКА НОВА ТЕМА С КРАТЪК СПИСЪК? ПРЕДЛАГАМ ТИТИ КАТО НАЙ-СТАРША, АКО И СЕ ЗАНИМАВА, РАЗБИРА СЕ.

# 279
привет  Wink
Клара много сладки бебета сте имали на гости  Hug Нур е пораснала много. Все се чудя какво не правя както трябва, че моя все е най бебешки и късно пропълzя, сега му никнат zъби , още не ходи   newsm78
Майче ти ли питаше дали Петра наистина е хубава ? Ами аz като ви гледах на последните снимки на Клара намирам Петра zа много хубава  Wink

# 280
Как де не е хубава Петра? Аз за снаха ще я взимам. Свате друг път да не чувам такива приказки. Simple Smile

# 281
еее, сега вече става. ама в началото на годината тези бузи много ме притесняваха. мислих си, че ще е непродаваема стока  hahaha но пък от друга страна - нали вече се пробутахме на били - тя да бере гайлето на снаха си  hahaha

симка - аз хем съм отслабнала, хем съм се позакръглила. и не иде реч само за корема. някак общо съм наедряла. а килата са по-малко.

я да питам кус-кус за бебета с какво може да се направи, освен със сирене. сигурно е дъвкано, но аз сега ще давам за първи път. сладко? въпреки че аз не бих яла кус-кус със сладко...

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 12:20 от majceto

# 282
  • София
ЧРД на ЮЛИАНА! Да е здраво и усмихнато дете и да радва мама и тати!  bouquet  bouquet  bouquet
Много са сладки всички рожденнички, чиито снимки разгледах - Нур, Василена и Ния. Петра също голяма красавица.
Юка, детски обувки в Младост има на пътеките в Стил 99 , там пак има и Колев и Колев, а на гърба му има още един магазин с детски обувки.
Аз харесах едни страхотни червени ботушки на К и К в един склад ама чак в Люлин - за 17 лв. Аз и за Калоян щях да взема - нищо че са червени, но просто не ни се връзват като цвят със зимните екипи.
Вивита като каза ,че ви никнат зъби - та Калоян още няма нито един. Аз вече започнах да се притеснявам. Все си казвах до годинка все ще излезе ама не. Иначе от една седмица точи лиги до земята ама нищо.

# 283
момичета, ще ни заключат. отивам да пускам нова тема, щом няма други желаещи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142993.msg2724162#msg2724162

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 12:57 от Юка

Общи условия

Активация на акаунт