Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 049
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
честит рожден дена на филип и христо!!! да са здрави  и игриви младежи!!!
 newsm38 Tada  costumed034

# 256
ми аз пак честно си казвам - кефеше ме. Аз и на Деян сега повече се кефя на бузите, хубави са за щипане. Ама крайно време е да я видя наживо пак Петра.

# 257
Честито на Филип и Христо ! Живи здрави и много усмихнати.
Ния ви благодари за пожеланията за рождения ден  bouquet
Който мина добре , но накрая тя се по-изнерви и почна да мрънка .
Ето малко снимки   
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=19775&AlbumId=74417

# 258
  • София
И аз не крия играчки, всички му ги дадохме и той много си им се кефи Wink

Още веднъж да благодаря за пожеланията. Wink

Исайкова вчера нямаше мн неща в Симба, да не кажа, че почти нищо нямаше, дано като отидете да е по-заредено Wink Кажи ако има хубави дървени играчки...

# 259
  • София-там нейде в западната част
малиии майче ти направо ме върна в първи клас  Laughing ... това ни е първата среща с бебетата ... спомням си че като ходех към срещата ме зяпаха странно къде през зимата с това горко бебе ... а да бузите на Петра - казваше че й висят ... да бе да най-сладките бебета са всичките ... ти май от рано потренира с две деца аааа  Wink
Elspet ти къде си та си без мъж и деца бряяяя ааааааааа ....аз нали съм назад с материала казвай
диди това си го копнах и пейстнах ... суперско е  Peace
честит рожден ден на филип и христо   bouquet  bouquet  bouquet

# 260
  • Карлово
Тъй, и на мен ми дава грешна парола.
Тохчева, и вашите разгледах. Тортата готина, а рожденичката-сто пъти по-готина Laughing

# 261
ДУ. И при мен даваше грешна парола. Пробвах какво ли не. Оказа се, че е с малка буква името. kaloian
Диди, много се сладки. А какво има на тортата отгоре. Вижда се някаква картинка, но не мога да разбера каква.
Тохчева, а вашата торта е направо приказка. И рожденничката е много хубава. Голяма хубавица ще стане като порасне. Grinning
Къде ги намирате тези красиви торти.- аз тук обиколих 10 сладкарници и нищо интересно. Крадат един от други и от грозни по-грозни торти предлагат. Единствено на Краси Бекярова ми хванаха окото. И ако не бях решила да правя аз тортата от там щях да поръчвам. Поне знам за напред.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 08:48 от buba_katinka

# 262
Хей хей, ето ме и мен  Laughing

Вчера цял ден бях заета, та затова сега ще честитя  Wink

На Филип и Христо, честит рожден ден и от мен!

На днешната рожденичка Юлиана - много усмивки, здраве и щастливо детство!!!

тохчева, много ви е сладка тортата! А рожденичката още по-сладка  Heart Eyes

# 263
Честит рожден ден на Юлиана. Да е здрава, весела и щастлива.
Момичета до колко часа ви спят децата сутрин. Кити става в 6 - 6,30. И после заспива чак в 13. Вечер ляга към 21. И нощем ставаме по 3 - 7 пъти. Направо си плача за сън вече. Татито ни става  сутрин с нея. Но и той не издържа вече. Ще споделите ли отново вашите режими.

# 264
добро утро!
честит рожден ден на юлиана!!! здрава, весела, засмяна!!!  newsm38 newsm18 Tada
бубе, кейти спи сутрин до 7-7:30. после от 11 спи час или два. следобед от 16 спи около час. после вечер към 20:30-21:00 заспива. нощем не се буди или най-много веднъж- два за биба. съчувствам ти.
ние 2-3 нощи въобще не спахме, но днес мога да ви се похваля с първия кътник.  Mr. Green изби най-накрая. вчера имахме и разстройство, но не знам дали от зъба или защото я натъпках с грозде предния ден. някой да каже какво беше за гроздето- откога? в същия ден обаче дадох и пюре на хип от зеленчуци и мляко. и сега се чудя от какво е. освен шоколад и ядки, някой ще каже ли набързо другите забранени храни следващата година?
тези дни работя много. ако продължава така, ще си търся детегледачка. от сега ми става лошо, особено като знам баща й на кейти колко е взискателен  ooooh!

# 265
бубе, Ади още спи  Mr. Green Отивам да я събудя с шише с мляко, че обед стана!

# 266
  • София
Съжалявам, че ви подведох за паролата - не съм се сетила, че имат значение малки и големи букви  Embarassed. Ей сега ще я поправя.
Бубе, нашата торта хич не ми хареса. Отгоре е със смърфове, а от страни ужасно шарена. Не съм сложила снимката и, защото направо ме е срам да я показвам, но ще я добавя.
И аз си мислех, че мойто бебе е много хубаво като се роди, но сега като гледам първите снимки ами доста пристрастна съм била  Laughing
Приятен ден от нас

# 267
здравейте, моя монитор се е прецакал
бързам да честита рождения ден на Ния ,Кристиан, Филип и Христо  на патерица
и на днешната рожденичка Юлиана
нека са здрави и засмени малки палавници
снимки в снимка бг нещо не можах да ги разгледам, явно имам някакъв проблем, но видях ния на тохчева, голяма сладурана и тортата с тези патенца ммммммммм
после ще пробвам пак да гледам снимки
нашия рд мина много добре нур беше на ниво, спокойна и пораснала, всички бебета си изкараха добре, направих и прощъпулник, нур естествено се хвана за питката, явно храната на този етап е най-важен, след като махнах питката се хвана за банкнотата,
ето малко снимки който му се гледа http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9336&AlbumId=74471
за режима събужда се няколко пъти за кратко, но напоследък към 2ч иска да хапне 180гр каша, и после заспива до 4, кърмя я и така до 7,30ставаме, после спи от 12до към 2-3 различно
не знам с товя нощно ядене, явно не и стига дневното но не ще повече да изяжда

# 268
Много благодаря за поздравите от вчера и за хубавите пожелания. Черпя ви с по една торта newsm38
Честит рожден ден и от мен на всички ,които изпуснах докато не бях в Плевен. Желая им най-вече здраве и много усмивки за радост на мама и тати и всички около тях!

# 269
бубе - петра става в 6.15 сутринта и заспива в 8.30 вечерта; през деня спи ок. час, а през нощта се буди много. тази нощ се вдигахме на ръце 3 пъти и не знам колко още пъти рева и тиках биберон и шът-ках. може би общо са 10-тина събуждания. така е откак се е родила. и ние не издържаме, така да се каже. въпреки че всъщност издържаме. решението е да се редувате нощем - когато аз се скапя, филков спи откъм леглото на детето. ако не успее да се справи с мрънкането й - вдига я и ми я дава. но така поне от време на време моите събуждания се редуцират до 2-3. в повечето случаи нощите са за мен. ранното ставане утин обаче е 100 % за него - и без това трябва да запали камината.

клара
- суперски снимки. ама аз какви бузи съм надула - не е истина. на огледалото у дома не изглеждам чак така заоблена  hahaha

чрд на днешния рожденник.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт