Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 049
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ЧРД на Кристи,Нур, Ния и Рая!  bouquet
Майче, никога не я оставям на пода, тя неседи мирна, катери се по мебелите и пада, ако е сама, слагам я в кошарата, колкото и да реве, поне е безопасно.
Вики от два дни взе, че проходи, само че не проходи, а протича, уж много се страхуваше, а като се пусна-не можем да я стигнем, но с това бягане голямо падане става. Нормално ли е да е толкова некоординирана в движенията си #Crazy Само се блъска и удря и що рев изрева тия дни ooooh!
Към количката за бутане-никакъв интерес, но пък преоткри каишките за прохождане, понеже навън не смея още да я пусна още без тях, че не я удържам иначе, като ги види и подава ръчички да й ги сложа, като кученце е Joy

# 226
  • Карлово
Майче, аз я оставям в коридора и затварям всички врати. Ама вие май бяхте без врати, или греша? Но пък от камината се научи че пари, и дори като дойдат гости ги води до нея и ги предупреждава и тях. Думата е "папи, не"

# 227
  • София
Ох,Ели ми чак сега успях да дойда да си поговорим Mr. Green
Не е истина.Това е най-дългия ден ...Като изключим миналата година дългата нощ Laughing
И честно казано малко безсмислено ми се видя.Смисъл партито на ниво,много украси,балони с хелии-щоротия-но и 15 човека.Кристи се съшардиса/незнам дори как се пише думата./Преди да дойдат гостите беше весел,смееше се правише бели и гюронтии,после изведнъж като се изсипа народа той беше като гръмнат цялата вечер.Много мъчно ми стана.
Поне подаръци събрахме.
И утре на спокойствие ще играем на играчките.
А в момента съм като един парцал...
Отивам да лягам.
Ох,колко съм глупава.Мерси много на всички за честитките.Много е мило и хубаво,като четеш!Аз честитя и на другите рожденници,които празнуват заедно с Кристи!Да са живи и здрави!

Лека нощ на всички!!!!! Heart Eyes

# 228
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ПЕТИЦИЯ!

# 229
  • София-там нейде в западната част
ду  Hug
дам за количката и бебето смятам че наистина това е един сполучлив подарък и покупка ...но от време на време явно решава че достатъчно го е возила и го хвърля на земята ... горкото бебе  Confused ... вчера го сложинме и да спи  Grinning
бубуто може ли малко по-подробно да ме светнеш как става и името на софта ... ако искаш пусни ми на лични .... че борбата е голяма и при нас,защо няма програма с която да не може да натиска копчетата и на телевизора и да увеличава звука до край например че главата вече ми е четвъртита  Shocked
буба  дърпа как да не дърпа и вади от там интересни съкровища ... и от часта която служи за дрешник се отваря редовно от страни както и първото чекмедже ... та престанах да я спирам и някакси тя самата вече не и е интересно вече и не ги отваря толкова често
майче оставям я там където е или ако ще се бавя повече в банята я слагжам в коридора или на колелото или при шкафа и затварям всички врати
...днес за първи път се покатери от пода на спалнята при нас - да обясня ритуала като се събуди към 7.00 си играе малко на леглото и после я слагам на пода с няколко играчки и така откарва към 30 минути улисана в игра а мама и тати мижат и се разсънват ... така до днес в мига в който се усетих че ми подскача върху главата ... значи вече и можем да се катерим вече
лек ден на всички  Hug

# 230
  • София
Честит рожден ден на Филипчо !!!Желая много радост и щастливо детство!И все такъв пъргавелко!!!

Бубу,и ти имаш не по-малък празник от малкия!Честито и на теб!
 newsm51 newsm51 newsm51

Леа,и за теб- newsm51 newsm51 newsm51 и твоя принос!!!Да ти е жив и здрав малкия-голям Ичо!Много да ви радва,да ви слушка,както и вие него!!!!

Весело изкарване на празника на двамата сладурковци!!!!
/И за всеки по картинка,че и към двамата малчугана имам пристрастия!!!!/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 10:29 от Исайкова

# 231
  • Димитровград
Честит рожден ден на Филип!!!Честит рожден ден на Христо!!!

Да са живи и здрави,палави,игриви и щастливи!!!

# 232
ЧЕСТИТООО!

# 233
  • София
ЧРД на Христо и Филип! Да са много здрави и усмихнати деца!  bouquet
ЧРД на патерици на многобройните сърожденници на Калоян!
  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря от негово име за поздравленията!
Бебешката част от нашия РД мина много весело - много деца, смях, подаръци, балони . Лудницата беше пълна, рожденника щастлив, аз още повече Laughing. Разочаровах се от тортата, но реших , че няма да позволя нищо да ми помрачи настроението и не съм се ядосвала. Събота и неделя продължаваме да празнуваме.
А за съкращаването на списъка аз съм за, но може би трябва да има точен регламент - след колко месеца отсъствие някой да се маха, а и кой ще следи "отсъстващите" от кога не са се разписвали.
Майче, оставям го на земята и тичам защото той лази по мен и ако затворя вратите се съдира да реве, та разполагам със секунди само за тази процедура. Но и у нас няма на какво да се изгори.
По-късно ще кача снимки от РД(не съм качвала от 100 години  Embarassed)
С мерки утре ще се отчитаме.
Радавйте се на слънчевия ден!  bouquet

# 234
ЧЕСТИТИ ДА СА НИ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРВАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!   
ЧЕСТИТО И НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!
Много радост и щастие zа всички наши бебенца  Laughing
Тити, Деян много е пораснал  Hug
На Саши му иzраства много трудно едно zъбче и сме луднали в къщи, но иначе е добре. Бебешкия му праzник мина мног одобре. ПРеz цялото време игра с децата. Нямаше плач, докато не си дрънна тиквето в крака на една маса  #Crazy

# 235
  • София
Честит празник на Филип и Христо! На Филип - да е все така пръв и бърз!
Честито и на всички, които пропуснах!

Нямам никакво време напоследък, нещо тия безкрайни празници ме извадиха извън релси и не мога да се подредя и организирам наново. Ходя на работа, после вкъщи, докато се завъртя и свърша нещо, идва време за вечеря, после за "лека нощ" на децата, а след това обикновено заспивам пред телевизора ooooh! Следва събуждане, лягане наново, този път заспивам с книга...

Новото при нас е, че Роси си изобрети уокър - подариха и дървено столче с дървена масичка, тя се хваща за облегалката на столчето и така обикаля цялата къща. Вече няма недостъпни места за нея.  Много умело го управлява, завива, повдига го, за да премине някое препятствие, и, разбира се, бръмчи през цялото време.
Другото много забавно нещо е, че когато плаче, вика или "Бръм-м-м-", или "Мрън-н-н", съвсем ясно и отчетливо. Е, това "мрън-н-н" ме разбива Joy

Още няма обувчици, нито буйки, нито ботушки. Не знам и къде да търся. Бях в детския магазин "Комсед" (май така се казваше, срещу Билла на бул. "България") и цените ми приседнаха. А и не видях буйки с мека подметка и твърдо укрепване отзад. Съвети, линкове?

За списъка - аз съм 'за' някакъв вид актуализиране.
Тити не ми изглежда променена - последните 2 пъти, когато я видях, изглеждаше точно така. Тити, зима е сега, имаме нужда от запаси Mr. Green Не ти личи на снимките да си се закръглила.

# 236
  • София
Забравих- на 1 годинка Роси беше около 10 кг и 74,5 см.
Скоро ще опитам да кача снимки.

# 237
  • София
Hug Hug Hug
Благодаря ви за честитките

Честит празник и на Христо!!!  bouquet

# 238
  • Gabrowo->Sofia
Бубу, честити на Филип рожденния ден от нас! Да е жив и здрав! Честито и на Христо! Да е здраво и весело дете!

# 239
ЧРД на Христо и Филип! Да са много здрави и щастливи деца!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 14:02 от buba_katinka

Общи условия

Активация на акаунт