Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 052
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Gabrowo->Sofia
и ние с Ваньо поздравяваме рождениците НУР, КРИСТИ, НИЯ И РАЯ и им желаем много, много щастливо детство
Sisssi, не е важно кога сме се запознали, пък било то и само във форума, важното е, че ти е приятно да си говориш с нас и го правиш.
У нас напоследък е борба за компютъра. Давам на Ваньо една клавиатура, ама като трака по нея и нищо не се мести по монитора е недоволен, от недоволство се нучи да цъка по настройките на монитора..... и напоследък се така http://didka.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 7&id=HPIM4542 за това по-често чета, по-рядко пиша....нооооо това е положението

Забравих да си споделя. Ваньо не иска вече да суче, не иска да пие и мляко от шише или чаша. Явно година без четиринадесет дена му е бил предела за преминаване от млекопитаещо в нещо другопитаещо.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 13:25 от diddi

# 211
Честит рожден ден на Кристи, Нур, Ния и Рая!!!

Тити, много е порасъл Деян. Но ти ми се виждаш променена и не мога да разбера защо.
Сиса, пиши. То и аз се включих по-късно. И доста често пиша глупости, но ми олеква като споделя, с някой близо до моето положение.

# 212
Диди, много смешна снимка Joy Толкова сериозно и задълбочено си върши работата човека, че няма как да не му повярваш! Май съм го казвала вече, но с тази руса коса и с тъмните очичике Ваньо много ми напомня на Малик - косата слама, очите спанак.
Ех, де да можех и аз да кажа, че не ще да суче вечеееееееее......

# 213
  • Карлово
Тити, тук жабата ли държи?
Сиса, пиши, то и аз доста след раждането се включих, ама ей на сега се чувствам като в едно голямо семейство Laughing

# 214
  • София
Честит Рожден Ден на  Кристи
Честит Рожден Ден на Нур, Ния и Рая

Тити, деян ми се вижда понапълнял (или бъркам). Аааа и прилича на теб.
Предлагам списъка да се редактира в новата тема.
Снимки още нямаме от рождения ден, за мерки и изследвания хептен.
Вече ми е мъчно за децата.

# 215
да, Деян е направил малко бузки. Да, там държи жабата. Да, новобранец заради новата прическа, ама на снимката не си личи много, иначе е като таралеж бодлив още. Да, и аз изглеждам по-различно, това е естественият цвят на косата ми, който никой не беше виждал в последните десетина години. Обачееееее
съм сложила отгоре
още 3 кила  newsm45

# 216
тити, страхотно е в Анталия! Най ми хареса снимката правена от самолета! И какви хубави кули е строил Дидко, браво! Да не ти пука за килата, ще ги смъкнеш за 4-5 дена  Hug

сиссси, аз познавам само 3 мами от темичката ни. Но това изобщо не ме притеснява да си пиша тук и да споделям. Готино е!

диди, и мен ме кефи снимката. Ваньо какъв е сериозен, все едно е програмист вече  Flutter

# 217
  • София
  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu
Поздрав за Тити (гласувах)

А пък аз познавам много мами, щото съм отворена. Mr. Green

Леле откачам без децата.

Исайкова, зарежи гостите и ела малко да си поприказваме.  Heart Eyes

# 218
  • София
Да се отчета аз с най-хърбавото бебе в отбора Simple Smile - 7970/80,5

# 219
  • София-там нейде в западната част
 дв  Hug
честито и на ос0таналите рожденникиеещецщи днес bouquet
тити явно доста съм се задръстила ... светнете ме за какво е това гласуване ...реших че като е златно перо ще сте писали нещо нали по едно време имаше и такъв конкурс мама поет ... та тъй и аз дадох своя принос .... значи и до там стигнахте с малчо -Анталия .... имам бая да наваксвам  Wink и жаба е държал  Grinning ... много са хубави снимките
диди и при нас е голяма борба за клавиатурата,компа и монитора ... които непрекъснато се щтракат и изключват ... по тоя повод накой да ме подсети преди време някоя мама беше писала че има софтуер с който палавите ръчички да не могат да1 111изключват компа от копчето .... май микки или бубуто беше не помня
вече си имаме и количка за бебето на Ема което бива возено в целия апартамент с една ръка а с другата се придържа към мебелите и стените
.... сори че ми е така поста но за пореден път преправям а борбъата е голяма  Whistling

# 220
  • София-там нейде в западната част
схванах-за гласуването 444444444444444444444444444444 Confused

# 221
  • София
На Калина и подариха такава количка за рождения ден, но вчера чух по телефона батко и който се оплакваше: Ами тя не иска да вози бебето, а е сложила топкаааа. Явно си има виждане по въпроса какво се слага в количката.

Между другото, това е най-сполучливия подарък, който е получавала.

# 222
  • София
аз, аз - забранява се от биоса, но ако задържи копчето повече от 5-6 сек пак се изключва, а софт има за да не отваря СД-то Wink при нас свърши работа, даже вече не се пробва, забравил е за тези интаресни неща, но пък спира направо контакта, влиза зад бюрото и натиска копчето....е все пак е доста по-рядко де Wink

# 223
а количката на петра не служи за бутане от самата петра, а за да бъде петра бутана. не знам кога се научи да ги прави тия магарии, но се катери навсякъде - на нейното столче за хранене (дървено), по пръчките на спалнята ни (ковано желязо), по дивани и столове, даже се опитва и на радиатора - т.е. хваща се за горния му край, овесва се и почва да драпа с краката да се покатери. е, не може, разбира се. вече спрях да я пазя. днес я оставих да падне (под мой надзор) от столчето си - барем се научи, че боли.

а вие когато ходите до вц-то какво правите децата - оставяте ги там, където са или ги мятате в легло/кошара. аз оставям петра на пода. оказа се, че няма интерес към камината, което беше най-големият ми страх. но се чудя дали не прекалявам с 'не-пазенето' й. може би трябва в леглото да я мятам.

# 224
Майче, аз я оставям там, където е. Но ние се топлим с климатик. И няма къде да се опари или нещо такова. Но установих, че докато сама не разбере къде боли не се спира. А после се пази. Пример - влиза под масата. Аз викам - ела ще се удариш, слагам си ръката, пазя я. Е един ден влязла докато аз и правя млякото, излязла и се удари - аз я чух да плаче, а тя си държи главата. Сега вече като излиза от там си навежда главата.
Деситка, много е сладка Емата. И видях, че имате като нашата секция. А Емата не дърпали дръжките. Ние сме ги махнали, защото Кити се научи да отваря.

Общи условия

Активация на акаунт