Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 061
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
Така, така, Исайкова. Все някой трябваше да започна с изброяването. Пък и като се напишат мерките за годинка, също ще се отсеят тези, които отдавна не пишат. В смисъл от тях ще се ориентираме по-лесно.
Юка, лазанята стана ммм..Даже мъжът ми утре ще кани гости на лазаня, пък той уж не обичаше такова нещо. Благодарско голямо  chef  bouquet

Наше мамче в номинацията за ЗЛАТНО ПЕРО! Аз бутнах едно рамо. Ето тук 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142165.0

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 01:02 от микки

# 196
  bouquetЧЕСТИТИ ДА СА НИ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРВАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ! Heart Eyes 
  bouquetЧЕСТИТО И НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! Heart Eyes
    bouquetЧЕСТИТО И НА ФИЛИП, КОЙТО С ИМЕТО СИ Е ДОШЪЛ МАЙ! Heart Eyes

# 197
Честит имен ден на Филип! Simple Smile

Честит рожден ден на всички днешни рожденици!! И най-вече на Кристиан на мама Исайкова и Нур на мама Клара! Wink   bouquet   bouquet  Да ме извинят другите мами за пристрастията, но исках лично да ги поздравя, просто от тях имам симпатични наблюдения, никой не искам да обидя! Wink Да са здрави и винаги усмихнати всички дечица и родители! Simple Smile

От днес започват и Коледните пости. Аз ще се пробвам, а ако не ми се отрази на кърменето може да ги изкарам целите.

Момичета, аз много си ви харесвам и ви чувствам близки, макар че не пиша често ви чета всеки ден! А и да си призная, не пиша много често, просто защото понякога не смея да се намесвам в някои неща, които обсъждате, тъй като вие се познавате отдавана, а и лично. А това ме води до мисълта, че наистина е хубаво да си направите списък. А аз ще продължавам да ви чета, макар и не съвсем като една от вас! Wink Защото ми е приятно, забавно, полезно.. и още много! Simple Smile
Може би като се видим някой ден, ще съм по-смела и няма да имам пречки да пиша каквото и да било.

Хубав слънчев ден на всички!  Hug Ние правим последни приготовления за рождения ден в петък - тоалетите ни останаха, а хич не са маловажни! Wink

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 08:57 от Sisssi

# 198
По повод списъка-според мен няма смисъл от пасивни и активни-или ги има или ги няма.Не говорим да не са влизали от 1,2 месеца ,ами от 6/12 да речем.Пък като се включат ще се прибавят.Ако се включат след 7месеца изобщо,което ми е странно.
И да се направят пак списъци с пасивните-пак няма да се намали бройката,от което не виждам смисъл аз.
Например не пишат:Елия на мама Рени4ка, Питър на мама Ral,Вики на мама Denvi , Вики на мама Didоna1981, Aдонай на мама AfroditatA, Елена на мама мара,Кристиан на мама gally,Ивайла на мама terissa_1984,Любен на мама mam...un4e(тя няколко пъти влизаше само), Карина на мама sidi ,Павла на мама magi,Виктория на мама MAVS  ,Георги на мама Mirka_24, Ростислав на мама Roska
Отдавна не са писали:Мишока,Еххо,Никси,Уни,Дейзи,Кети,Леа-тях естествено не казвам да отписваме...

Peace

# 199
  • София-там нейде в западната част
добър ден желая на всички ви  Grinning
исайкова да ти е живо и здраво момчето пораснало bouquet
микки а къде може да се прочетат произведенията на номинираните

# 200
честит рожден ден на нур, ния, рая и кристиян!!! да са здрави и палави!!!
 newsm59  party023  bigdance2
забравих да ви разкажа най-сладката случка от рд на кейти. докато се строявахме чинно за снимките, кейти си отмъкнала задна лява гума на каляската  Mr. Green и доволно си хапва захарното колело. оставих я да се маже до насита. много ми хареса подхода на кита с тортата. поднесох я и на кейти да си порови вътре, но тя само си взе една розичка и отказа. явно й е по-сладко да си взима тайно  Crazy
между другото всички дечица, от тези които познавам и сега виждам по снимките за рд, са пораснали страшно много. и вече наистина са си дечица , а не бебета. дето се пееше в една песен- ей тая работа не ме я ясна, кога порастна или нещо от сорта  Crazy
хайде хубав ви ден!

# 201
хаха, моля ви се, няма произведения, няма пет лева Simple Smile тези номинации са на шега, а конкуренцията е мнооого сериозна. Но благодаря за рамото  bowuu

абе ще дойдете вие до моя акъл с тоя списък, ама само дето ме изядохте миналия път. Наблюденията ми върху списъка датират още от първите бременни теми, тъй да се каже, изучила съм народопсихологията на списъчните членки  Mr. Green

да пожелая на Клара, Тохчева, денни-к и Исайкова едни прекрасни, будни деца - два пъти по-добри и красиви през втората годинка Wink

# 202
  • Карлово
Няма конкретно произведение, то малко ли четем писанията й из форумите Mr. Green
Честит рожден ден на Нур, Ния, Рая и Кристиян!!!

# 203
Добро утро  Grinning
Честит първи рожден ден на Нур, Ния, Рая, Кристиян!!! Здрави, щастливи, умни и работливи да порастнат!

тити, ударих едно рамо  Laughing

# 204
  • Димитровград
Честит рожден ден на празнуващите рожденници!!!Живи и здрави и красиви!!!

И аз глaсувах.Няма да кажа за кой Mr. Green.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 17:47 от kanesta

# 205
  • София
Честит първи рожден ден на Кристи, Нур, Ния и Рая!!!

# 206
# 207
Ехааа, Тити, пак ми се дощя да е лято.......
Сисса, стига пък и ти, да не си посмяла да не смееш да пишеш Laughing Пък колкото повече пишеш, толкова повече ще те опознаваме - така че давай смело. Аз също се включих тук едва след раждането, но ти гарантирам, че след известно време ще се почувстваш напълно "вкъщи".  bouquet
ЧЕСТИТО НА НУР И КРИСТИ, КАКТО И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!!!!!!!!!!!

# 208
  • София
ааа Сиси - я по-смело, чесно казано и аз не познавам лично почти никой - май само моан и be4kata, че и се включих чак след като родих...няма защо да се притесняваш - пиши - колкото повече...толкова повече, както казва едно мече Wink Hug

# 209
тити - гледам те и си мисля - хем си ти, хем не си ти  Wink
а дидан (имате си нов прякор вече кис-кис) вярно прилича на новобранец с новата прическа. това заради косата ли?

сиса - да пишеш, ей. аз съм много отдаван във форума и все пак не се познавам с много от нашите мами. до момента съм била общо само на 3-4 от нашите събирания, считано преди и след раждането - все нещо става и не сколасвам. така че - давай смело.

ама че съм смотла - пак забравих

ЧРД НА НУР, КРИСТИ, НИЯ И РАЯ!

нур днес беше розов, красив и синеок облак с цицина Simple Smile. дано клара пусне снимки, за да видите малката кипра Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 13:00 от majceto

Общи условия

Активация на акаунт