Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 063
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз съм за...

# 181
  • София
добре де, а как ще прецените кои да останат, например сега покрай рожденните дни се появиха няколко мами, които иначе хич не пишат....

# 182
  • Gabrowo->Sofia
Тези дни пропуснах да поздравя празнуващите, но със закъснение на всички желя много здраве и щастие!
За списъка нямам нищо против да бъде съкратен, но и да не бъде, все ми е тая.... не ме дразни, рядко гледам какво пише в него... сега като се замисля, май ще си го откопирам на харда, за спомен от ноември 2005.
Юка, ама много сте готини с Кейти на рожденния ден.
...ще и купим златна гривна с някаква висулка. И така ще купуваме всяка година по една висулка, докято стане на 21. Тогава ще и я дадем...
Бубе, бая бижута ще има девойката като порасне  Wink "златна" мома ще бъде  Wink

# 183
Момичета, някой знае ли какво сатва с Майчето? Май не е писала от 3-4 дена. Взех да се притеснявам. Влизах и в майската темичка и там не се е разписвала от 10,10.

# 184
  • Пловдив
Благодаря за честитките от името на Белослава!
Желая честит рожден ден на всичките ноемврийчета! Да са здрави и щастливи деца!  newsm51
Колкото до списъка, аз наистина не съм писала отдавна. Нямам против същия да бъде съкратен. В крайна сметка няма смисъл да фигурират отдавна непишещи майки. Не мисля че би било проблем яко някой нефигуриращ в списъка реши да попита нещо.
За мен отчетните теми бяха много полезни по време на бременността и първите месеци на детето. Оставам с най-добри чувства към всички.   bouquet

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 18:49 от Linkata

# 185
  • София
И аз си мислих, че Майчето не се е разписвала няколко дни и също надникнах при майските мамчета newsm78
За списъка-не ми пречи да остане така, все пак, ако някоя мама реши да се включи отново може да й стане наприятно, ако види, че я няма на първа страница, стига да провери, разбира се Laughing

# 186
  • Димитровград
И аз съм "за" списъка да се актуализира.
Мдам,вчера питах за Майчето.Липсва ми нейното "ДУ".
При нас любимата е "Чело коте книжки".В този дух ето тук можете да си слушате песнички-много хубави има.
Явно 11.11. е бил голям празник за много от дечковците.
Юка-мн.хубава тортата и рожденничката и мамата... Heart Eyes
И честит имен ден на Филип!

# 187
кво става - първо ми се скапа телефонът ПАК, после се скапа и нетът, сменихме доставчика, че много се изнервих, после се счупи двд-то, което е в гаранция и не ползваме (само за бебе айнщайн всъщност го включваме), после се прецака мониторът и се оказа, че не можем да настроим лаптопа към домашния достравчик, защото вече е настроен към този на кантората, после и кабелната телевизия изчезна. та днес бях без телефон, двд (музика+филми все тая), компютър и кабелна телевизия. изнервих се жестоко. както се досещате, и книга не може да се чете поради петранчето. която, между другото, не е спала от 2 нощи. набеждавам пак зъбите, макар и да не съм сигурна.

честито на рожденниците. да са здрави и спокойни поне 100 пъти повече от мен.

за списъка - да се съкрати, викам. ама днес и без това коля и беся. утре друго може да кажа. или поне 2 списъка могат да се направят - нашият и друг с по-малки букви или с по-блед цвят.

кубчета - има в магазин за 1 лев ма хр. ботев до хотел централ (отсечката между стамболийски и т. александров). там има и други дървени играчки. готини са. струват межди 1 и 8 лв. само че бързо свършват. но пък пак зареждат.

прясно мляко - за последната седмица съм дала общо към 50 мл. детето няма отклонения или обриви. явно може и по-смело да го раздавам.

а сега гръмнаха и 2 крушки - в спалнята и тази до компа. баси неуредиците у дома.  а поради новият доставчик се ветреят и еднио кабели из къщата - още не знам къде ще стои компът - на птория етаж или в хола. какафония ужасна...

# 188
Честит рожден ден на днешните рожденици newsm59  bigdance2
Честит имен ден на Филип  bouquet
Ния тежи 9 кг и е висока 76 см за статистиката

# 189
За списъка - ами съгласна съм, но само за тези мами, които или изобщо не са писали в темата, или не са писали от месеци. Но все пак предпочитам да ги "вадим" в отделен списък след актуалния списък, а не да ги изтриваме. Аз например нямах интернет 8 дена и честно казано много щях да се обидя, ако след тази 1 седмица неписане ме бяхте изтрили  Confused
Пък и тук има и мами, с които цяла бременност изкарахме. Това, че сега рядко влизат в темичките ни за мен не е причина да ги махаме от списъка.
Е, казах си каквото имах ....

И забравих днес да честитя имения ден на Филип!!!

# 190
е, доминика, ти пък за 8 дни.
аз мисля, че много добре се знаем кои сме тук и кои ги няма. предлагам да направим два списъка- активни и пасивни  hahaha Joy hahaha да ни се смеят от другите отчетни. аз честно казано не виждам защо е нужно първата страница да е статистика, при това неактуална.
предлагам да пуснем анкета за и против и да решим въпроса.

# 191
Аз също съм за два списъка. Мен ме нямаше месец и половина, но това не означава, че не сте ми липсвали. Има всякакви причини. И като съм почнала да издирвам хора и Еххо скоро не е писала. Дори сега за рождените дни се е мяркала newsm78.
Майче, има такива дни, в които нищо не върви. Гадничко е, но ще минат. Важното е ти и бебчо  да сте добре.

# 192
  • София-там нейде в западната част
привет  Hug
самия факт че втори ден поред пиша във форума значи че имам повечко време .... аз нямам в работата нет а само у дома / ще навивам шефа да си пуснем съм замислила  Flutter  / през деня колкото и работа да имам все ми остава повече време от съботно неделните и вечерните моменти и като прибавим че често го прекъсват си е кофти но е факт че форумчето ми липсва с което подхванах и темата за списъка ДА се актуализира но подкрепям доминика има доста мами - включително и аз/ама при мен е сезонно - сега имаме повече работа ...ама зимата/ които поради различни причини не могат да форумстват вече толкова често но въпреки това пишат от време на време и съобщават как са и какво правят ... та тъй мисля аз не че е важно де ... а сега видях това е готино актив и пасив  Laughing съгласна
майче сега видях че бебчето е ТОЙ  ... ще си една готина бъдеща тъща и свекърва да знаеш  Grinning
мляко не съм давала прясно или сухо само един път малко кисело ... не знам 100% дали беше от него но след това имаше разтройство и  за момента ще се въздържа ...но за сметка на това от една седмица изпива огромни количества сок нещо нетипично за нея и непрекъснато е гладна
Честит имен ден на Филип   bouquet
честит рожден ден на днешните рожденници   bouquet

юка много готина торта ... а колко е пораснала кейти самооо  Grinning
исайкова ние получихме доста подаръци и някой от тях не съм й ги дала още но тъй или иначе си бях наумила да й купим ако никой не подари от тези къщите който са за логическото мислене от този тип http://shop.danet.bg/images/chicco_60060_3.jpg само дето нашата има и мелодии и животни и някакви други неща дето създават суматоха и тя им се кефи .... иначе получихме и едно бебе за което Емата доста успешно се грижи вече и трябва да му взимаме количка, което е доста добър подарък за момиче ...а ето и няколко симки от рождения ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76478 сетих се че от сумати реме не съм пускала снимки ... о ма ще се приспивамееее ... ей излезнал е и 11 епизод на
Prison break отивам да свалям

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 22:45 от desytka

# 193
  • Карлово
Честит имен ден на Филип!  

Честит рожден ден на днешните рожденици! 

# 194
  • София
Ох,по това време вече се гърчих... Laughing
По повод списъка-според мен няма смисъл от пасивни и активни-или ги има или ги няма.Не говорим да не са влизали от 1,2 месеца ,ами от 6/12 да речем.Пък като се включат ще се прибавят.Ако се включат след 7месеца изобщо,което ми е странно.
И да се направят пак списъци с пасивните-пак няма да се намали бройката,от което не виждам смисъл аз.
Например не пишат:Елия на мама Рени4ка, Питър на мама Ral,Вики на мама Denvi , Вики на мама Didоna1981, Aдонай на мама AfroditatA, Елена на мама мара,Кристиан на мама gally,Ивайла на мама terissa_1984,Любен на мама mam...un4e(тя няколко пъти влизаше само), Карина на мама sidi ,Павла на мама magi,Виктория на мама MAVS  ,Георги на мама Mirka_24, Ростислав на мама Roska
Отдавна не са писали:Мишока,Еххо,Никси,Уни,Дейзи,Кети,Леа-тях естествено не казвам да отписваме...

Оф много тъпо,но сега като четях всички някво ми дожаля да ги махаме Thinking Rolling EyesКато зная с какво чувство и трепет ги записвахме в листата.... newsm78Та бия пас аз,оставям на вас да решите.

Общи условия

Активация на акаунт