Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 066
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на  Деница, Белослава, Яна, Силвия, Калоян, Красимир и Саги!  bigdance2

# 166
  • София
Честит Рожден Ден на многобройната чета

Госпожи имам следното предложение...Като се премерят всички бебета на годинката, да направим списък само с тези мами, които са тук и след като децата са направили годинка. Разбира се ако някой се появи по-късно, пак ще го добавим. Но ми се струва, че така или иначе малко по малко ще отпадат мами и бебета (нали знаете работа, грижи), няма смисъл списъка да е такъв огромен. Повечето присъстват само като имена, а от раждането не са се обаждали.
Помня, че предишния път предложението беше отхвърлено, но сега може и да мине... Wink
Хайде лек ден, отивам да чистя гардероба, че какви боклуци има там  ooooh!

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 10:39 от Elspet

# 167
Честит рожден ден на всички днешни рожденници и именници!

Установих че много се застояхме на едно място и утре пак ще забегнем за малко,този път на Враца.Та на кой ли се е метнало детето че не може да седи на едно място newsm78 Сега изслушах един дълъг монолог от свекървата,колко е студено и не е за пътуване с малко дете,и няма ли да се кротнем у дома и да гледаме телевизия по цял ден като нормалните хора  #Crazy и т.н.Е обещах че ще се кротнем.........след 40-50години(евентуално) Mr. Green

P.S.Дървените и гумените кубчета са от Марсел,но не ги открих в саита им за да ги постна.

# 168
  • София
Честит рожден ден на Деница, Белослава, Яна, Силвия, Калоян, Красимир и Саги!Да растат здрави и весели деца!

Честит имен ден на Филип!

# 169
  • Измир
Честит рожден ден на малчовците родени днес!
 А също и честит имен ден на Филип!

От няколко дена само успявам да прочета, но не и да се впиша.
Оказа се, че май само ние нямаме снимки от РД. Мъжа ми снима с камерата, майка ми с нейния си фото апарат, а аз се занимавах с малката... но тук имам няколко от телефона на брат ми http://snimka.bg/album.php?album_id=75425
 Имам въпрос - някой започна ли да дава прясно мляко? Аз опитах да го смеся с АМ 1 към 3 но Севи не го иска Confused
Айде лек ден на всички Simple Smile

# 170
  • София
Аз от 2-3 дни давам Слънчо, което е със сухо мляко, според мен е същото....и веднъж беше ял (беше си откраднал) мляко с ориз. Та общо взето смятам да му давам вече, все пак яде всякакви млечни и знам ли, не виждам защо повече да му отлагам прясното мляко и без това е с претенции за храната, която яде...

Жмо - да имаш идея тези в марсел кубчетата каква цена са...дървените???

# 171
Добро утро и честито на днешните рожденици! Да са здрави, весели и палави!
Бубе, мерси. Сега ми се изясни картинката. И двете сте много сладки.
Апропо сладки, Мече, защо ще си правиш устните??? Идеални са си! Аз не бих барала такова красиво лице Naughty Но не съм наясно с тези неща, устните "спадат" ли по някое време или така си остават завинаги? Успех все пак Hug

# 172
Честит рожден ден на Деница, Белослава, Яна, Силвия, Калоян, Красимир и Саги!Да растат здрави, послушни и весели деца![/color]

# 173
честит рожден ден на цялата банда малчовци!!! да са живи, здрави, палави, игриви!!! nbirthday newsm38 Tada

честит имен ден на филип!!! да е здрав и все така пъргав!!!
[/size]baloni
вип гостът го изпратих днес и сега смогнах да седна на компютъра. нашият рожден ден мина толкова бързо, че нищо не усетих в цялата залисия. кейти се държа добре, но по едно време се отегчи от нас и си заспа кратко в другата стая, при все шумната компаня. втори път обаче такова многобройно гости вкъщи не правя  Naughty не мога да си приведа къщата в ред. и въобще такова търчане му хвърлих тия дни  Tired
ето няколко снимки с рожденичката и тортата. паролата е 111105  Hug
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=76354

# 174
  • София
Юка,супер са снимките-много сладки.И малката много е пораснала-колко зъбки имааа....
Я кажи от къде поръчахте тортата-много е хубава.

Момичета,кажете вие какво купихте като подарък за мъниците.Тази вечер трябва да обикаляме да търсим нещо-идея си нямам какво...

# 175
Исайкова, ми за мен нямаше смисъл детето да получи подарък и от родителите си - и без друго се напълнихме с подаръци, а кой ще помни, че точно този подарък е от татко и мама?

елспет, като гледам, всички тактично мълчат  Sunglasses

честито на рождениците, и специално на именника Филип!

# 176
Елспет, аз нямам нищо против. Който се вясва, бива включен веднага.
Честит имен ден на Филип!
За подарък нямам представа, Малик просто има всичко, а предпочита битовите предмети пред играчките си.
Снощи бях на кино и след това на клуб с една приятелка - до 3 часа Sunglasses Мноооооооооого беше готино. А мъжът ми дойде да си ме вземе с колата милия, за да мога да си пийна. Което сторих подобаващо. А като влизах в заведенията, които преди съм посещавала редовно, а сега от близо две години не, ми беше много странно и се чувствах някакси не на мястото си. НО бързо ми мина, де Laughing
Юка, много готини снимки.
За млякото - в някои от готовите каши, които давам, има прясно мляко, както и тук-там йогурт или извара. Гледам да не прекалявам, но вече не спазвам стриктно в никакъв случай.

# 177
  • София
'Честит рожден ден на днешните рожденници!
Честит имен ден на Филип  bouquet[/size]
Микки, и на нас абсолютно същите песнички са ни най-любими, особено Зеленьй папугай Laughing
Исайкова, и аз мисля като Тити, все пак, за да не е съвсем без подарък, ние й купихме тоалета за празничния ден, не е голям подарък, но роднините и без това се надпреварват да й пазаруват Laughing
Юка, много са хубави снимките,  Кейти е голяма сладурана Laughing и наистина-великолепна торта Laughing

# 178
Честит имен ден на Филип 
Ние и взехме плюшена играчка. А сега, когато тати вземе заплата ще и купим златна гривна с някаква висулка. И така ще купуваме всяка година по една висулка, докято стане на 21. Тогава ще и я дадем.
Юка, много сте хубави-. И тортат е супер.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 16:09 от buba_katinka

# 179
исайкова, изброявам част от нашите подаръци- може да си харесате нещо за кристи. ние й взехме на дисни нещо като цилиндър с различни отвори и цветове и съответно фигурки за пъхане през отворите. подариха й кубчета, детски телевизор, детски телефон, джиесем, нещо като движеща се стоножка, плюшени играчки, книжки с разгъващи се фигурки. аз най си харесах нашия подарък. искаше ми се да е нещо, което развива разни там умения.
тортата е от 100 гр сладки. (сердика, обаче успя да стигне за 16 човека  Laughing)
за списъка- аз съм за. както и предния път.  Peace доре съм склонна да изиграя ролята на чистач и да понеса гнева върху себе си като следващия път пусна новата тема аз. с доста по-кратък състав.

Общи условия

Активация на акаунт