Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 072
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  Simple Smile
Аз набързо прелитам през темичката, после ще чета по-назад, че нямам време.
тити, радвам се, че съм била полезна  Flutter

Честит рожден ден на мечето!

бубе, и ние имаме като вашите кубчета. Ади засега не проявява интерес към тях. Имаме едни пластмасови с животни и тях много ги обича.

беба, ей тази снимка много ми харесва! Вики е страшна сладурана! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76046&photo=3

жмо, браво на малката! Да стане известна фотографка и желая! И ми стана много смешно за пантофите  hahaha

Айде изчезвам, че Ади пак ми е набара ла цветята  ooooh! Twisted Evil

# 151
  • Димитровград
Mного е скапан форума днес.
Майчето я няма???
Кубчетата при нас нямат интерес.Имаме две,обаче даже не ги и поглежда.
Не,че е много хубаво да ти сбъркат името на детето,ама аз пък имам познати,дето даже не могат да го запомнят,а не са в пенсионна възраст...

# 152
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76113

ето ни  и ботушките - дано са толкова здрави, колкото изглеждат...и дано са му удобни на диването ми Wink

# 153
Бубе, всеки път, като гледам ваши снимки, искам да попитам, ама все забравям: ти нали си момичето с по-дългата коса? Често има снимки на една млада жена с къса коса и всеки път се чудя дали си ти или не. Тя коя е, ако не е много нахално?

# 154
аз не се засягам за името, иначе досега да съм убила кита99  Mr. Green а и понякога ми се случва като кажа "Деян" с едно по-твърдо "е", да го чуват като "Даян", което не разбирам. Но пък наскоро се запознахме с един Раян. Имена всякакви.
И пак го бъркат с момиче. Въпреки че е целият в синьо и е остриган. А онзи ден един дядо пита дали е момче. Лелята вика:ми питай го. Дядото се надвеси над малчо, хвана го за пакета отпред и пита: "Кво прави пацата, а, кво прави пацата?"  hahaha

аз тези кубчета от пресован картон ги харесвам и нататък ще взема. Сега имаме пластмасови, но Деян още не ги ще. Неговите играчки са дистанционни, телефони и един дървен шиш, на който се нанизват разноцветни шестоъгълници  Mr. Green

# 155
Хайде аз понеже съм с предимство днес май, като едно видно ноемврийче от Родени през 1983-та да се включа  Twisted Evil
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания Толкова е приятно да получиш такова внимание! То ние тук сме си като задочно семейство вече де  Mr. Green
Черпя всички мами и бебоци с тортичка и пииване по избор (дори и допълнителните иконки не ми излизат на този комп. тук, а незнам как качвате тези красоти, та затова ще ме извините, но съм доста постна във виртуалната почепка  Embarassed )

Аз вече съм забранила всякакви видове кубчета и пъзели, защото мога магазин да отворя, а не се радват на никакъв интерес, изключвайки моя да ги изхвърля в кофата  Twisted Evil То не са меки, картонени и прочие......Вече незнам какво би го зарадвало това момиче моето- няма нещо, което да няма и нищо не задържа вниманието и повече от 5 мин.! Къде ги намирате тези добри деца, които се занимават с играчките си незнам  newsm78

Бубу, много са ви сладки обувките- дана са му удобни и топлички! Аз също се мятам на такима напоследък, само дето ми е трудно с тях да пеценя къде са и пръстите и дали са и удобни.

Беба, всеки път забравям да отбележа колко много си отивате със съпруга ти и че сте много красиво семейство тримцата с малката принцеса! А партито не е било безмислено, бъди сигурна! Тези ранни изживявания са много важни за правилното развитие на мъничетата, макар и да си мислим, че нищо не помнят  Peace

Сега да ви кажа какво съм решила да правя и после само дано не ви плача на рамото- понеже вече ми омръзна от еднообразни подаръци реших за РД-то да си направя устните по- обемни.....е не тираджийска радост, а само малко по- пълни. Днес се видях с доктора и в Четвъртък съм на операция....стискайте ми палци да не заприличам на Галя от Сатен  Twisted Evil Crazy Ще пиша как е минало след това....

Айде аз да отивам да си гледам детето, че напоследък от работа и ангажименти почти не я виждам.......незнаете колко голямо богатство е майчинството......радвайте си се на децата, че после като ви завърти шайбата и става много гадно  Crossing Arms

Целувки на всички от нас.....че трябва да "готвя" по телефона нещо от някой ресторант, че ще имам гости, а вкъщи няма и залък  #Crazy

# 156
  • София
мече -  за пръстите да - мн е трудно, на тези беше обаче лесно, защото им се маха стелката и всъщност по нея марихме. А щом мина през целия магазин ходейки с тях, без проблем, предполагам, че са му и удобни...

# 157
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЧЕТО!
МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!

# 158
  • София
Мече, благодаря за коплимента Embarassed
Тити, Вики пък все я мислят за момче, нищо, че е цялата в розово и с фиби Laughing
Ние от известно време имаме музикални вечери, обаче най ни харесват руските детски песнички и рекламата на млякото Маркели на фона на оранжевата песничка Laughing

# 159
Мече, ами и аз не знам колко са и големи и докъде са и пръстите, но щом можа да обиколи целия магазин на бегом, значи са и удобни. А за играчките, преди време Тити ми беше казала, че Кити не си играела, защото е презадоволена и се оказа права. Скрих играчките и ги вадя на части. Сега основната игра с кубчетата  да ги слага и вади от един багажник на колата. Да ги събаря или разбърква, когато аз ги строя. Да ги чука и да ги гризе. С кеглите играе така - подреждаме ги и тя ги събаря с една голяма кожена футболна топка. Куклата ми я носи аз да я включвам да пее и после я гуши и люлее - тя. Има люлка и я слага и вади от там. С прахосмукачката чистя аз, а тя подскача и се смее около мен. Куличките ги бута и бръмчи или ги дава на нас да ги пускаме. Книжките ги разглежда и сама и ги четем заедно. А всички бебешки играчки ги дъвчи. В повече случаи си играе малко сама - 10-15 мин. и после идва да си играе с нас.
И Кити я мислят за момче. Включително и лятото, когато беше все с рокли, че и с розовите също.
Сердика, аз съм с дългата коса. С къса коса е сестра ми. Тя учи в София и рядко се вижда с Кити. Та като  дойде на гости държи да има много снимки. И понеже и аз тогава се сещам да се снимам с малката така се получава. Иначе снимам все нея. Но снимките на самоснимачка нещо не ми се получават, та затова. Това е сестра ми - http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983400759687500.jpg
Това съм аз - http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632984383765937500.jpg
Ако съм сбъркала жената кажи. Но не се сещам за друг човек, който често да го има на снимки с малката.

# 160
  • Карлово
Беба, и Мартина е луда по тази реклама. И по руските песнички. И как няма като реших да си усъвършенствам руското пеене Mr. GreenЛюбима на цялото семество е "Дружба начинается с улыбка". Сега разучавам "Зеленый папугай"

# 161
Само да отбележа че съм жива  Peace и че съм добре.
Нямам време за нет щото в работата е доста напрегнато а вкъщи имам едно детенце дето като се връна и сме като сиямски близнаци  Grinning, като прибавим и неспането нощем картинката се изяснява  bowuu.

Честит рожден ден на всички бебчовци родени днес!!!! гледам че са доста.

Беба таз реклама на Маркели е направо като магнит за Василенка, където и да е като я чуе пристига и почват едни танци- страшна работа.

Хайде лек ден. Hug

# 162
  • София-там нейде в западната част
беба и на нас това ни е любимата реклама.... и изобщо на всяко нещо което може да се танцува и е по-ритмично вдига ръцете над главата и започва да танцува
мече ЧРД на патерица   bouquet  и като ти прочетох постинга почти щях да се разплача  Rolling Eyes  в часта за майчинството наистина е така ... през деня докато съм на работа броя часовете и минутите до момента в който ще съм си у дома при Емата и едвам изтрайвам докато стане време да си тръгваме ... наистина са безценни тези моменти и незаменими за всяка майка
захванах се и аз да правя празнична украса за Коледа и Нова година / толкова рано ме подполиха от форума  Grinning / с това си уплътнявам времето през деня докато имам свободно време
лек ден от мен ... тръгвам да се трудя

# 163
  • Димитровград
Честит рожден ден на: Деница,Белослава,Яна и Силвия!
Честито и на: Калоян,Красимир и Саги!
Да са живи и здрави и щастливи деца!!!

# 164
  • София
   bouquet Честит Рожден Ден на всички днешни рожденници    bouquet

И една виртуална почерпка за първия имен ден на моя малък Филип, ако има и други именници - да им е честито!!!!    cheers cheers

Общи условия

Активация на акаунт