Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 073
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
добро утро, майчета

дано се пооправи малко времето, в   момента тук е мрачно и студено.

Гого прави сам 3-4 крачки, но после се пуска по колене на земята. Това за мен не е вървене
и не съм правила прощъпулник. Вие кога направихте? Когато тръгнаха уверено мъниците ли?

# 136
ДУ и от нас, да и тук времете е същото и няма изглед да се оправи, за това днес ще си играем с Вики в къщи и сигрно ще ме побърка Mr. Green, но какво да се прави Относно за прощъпулника аз ще и го направя с рожденият и ден (Вики прави около 6-7 крачки след това спира и после пак продължава, но не сяда да лази, а просто си почива изправена)

# 137
  • Димитровград
Честит рожден ден на Мечето!!!Да е жива и здрава и много любов и пожелавам!!!

Други бебоци днес няма родени,но затова пък утре са 8 hahaha.
Хубав и лек ден,макар и дъждовен.Днес ще е форумен ден.

# 138
Честит рожден ден на Мечето
нур проходи на 10м, но а сега, а после, прощъпулник още не съм направила, ще го съчетая с рд

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 09:20 от Клара

# 139

Честит рожден ден на Мечето. Да и се сбъднат всички мечти.

# 140
  • София
Мече, честит рожден ден!  bouquet
Нашето съботно парти мина, голяма лудница беше, честно казано малко безсмислено ми се видя, като се има предвид, че Вики още нищо не разбира Laughing Ето малко снимки, ако ви се гледат http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=76046

# 141
  • Карлово
Честит рожден ден, Мече!

Беба, на втората снимка с палтото е като малка госпожица. Много е сладка!

# 142
Честит рожден ден на Мечето!  bouquet

В събота направихме прощапулката и Вики си хареса фотолентата.И понеже й беше и имен ден и двете баби дойдоха с подаръци и сякаш се бяха наговорили да подаряват кубчета.Та досега настъпвах само домино по пода,а отсега се препъвам във всякакви видове кубчета-гумени,пластмасови,дървени ....... И най-интересното е че Виктория много бързо свикна с думичката кубче и като й кажа "Донеси ми едно кубче!" и тя носи.С "донеси ми телефона" беше много по-трудно,но сега вече знае кога за какво я пращам.Само татито се бъзика с нея с "Донеси ми чехлите",но тя винаги носи само единият и ефекта е никакъв Mr. Green

# 143
  • София
  bouquet Честито на мечето - само най-прекрасни моменти да изпълват живота й!!!!  bouquet

Жмо - какви са дървените кубчета, аз като питам около нас само едни пласмасови грозни ми предлагат...а за дървини ме гледат като изкопаемо Sad

# 144
Бубуто, аз за такава марка обувки не съм чувала.
А за кубчета - питай за кубчета с картинки - има с приказки, с животни. Хиполенд има ама са 20 лв. Аз на Кити съм и взела едни за 5,50. Май не са дървени, но са твърди и като ги удря едно в друго чукат.Ще се опитам да ги снимам - че Кити само докато види, че ги подреждам и идва да ги разбърква- и да ти пусна. Ето ги:

Сега съм и харесала едни с домашни животни. И ще и ги взема за именния ден.
Деситка, браво за спорта. Мен все още ме домързява доста.
Тити, браво на Деян. Аз много обичам да пътувам, но на Кит и става лошо в кола. И по-този повод май няма да си ходим за Коледа и Нова година в Павликени. А на мен толкова ми се иска да съм с близките.
А тук цял ден вали. И сме в къщи, но форума не иска да ми се отвори.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 16:05 от buba_katinka

# 145
bubu_to кубчетата са на вид дървени с релефни фигурки по тях,но дали са от истинско дърво или от изкуствена разновидност незнам.Ще трябва да питам татито,че по ги разбира тези неща.Мога да ги снимам,но трябва да свърша лентата,да я дам за сканиране и чак тогава ще мога да изпратя снимка.
А за тези с картинките аз ги приемам като пластмасови-те са с числа,картинки за подреждане и английската азбука.Свекървата ги е взела за 4,20(така пише на кутията).А гумените Виктория най си ги обича понеже са големи и най-удобни за дъвчене,а и по-лесно ги реди едно върху друго.

# 146
бубо, тези от 5,50 май са от пресован картон. Не ми се отварят снимките ти обаче.

# 147
Бубе, ДеЯн. аз много се ядосвам, като наричат Малик МалЕк.
Жмо, браво на твоята свекърва Mr. Green

# 148
  • София
Бубе, мерси - май съм виждала такива, в краен случай такива ще купя, а на мен ми се искаше някакли от този тип
http://www.properrental.com/images/Wood_blocks.jpg
или
http://www186.pair.com/kristenh/abcblockstock.jpg
или
http://www.gamby.info/paper/contact/5803002NB.jpg

само че с бг букви...да, ама не....

# 149
Бубуто, и аз исках нещо подобно, но не намерих.
Сердика, поправих се.
Тити, не се сърди. Ще се поправя трайно. И да май са от пресован картон.

Общи условия

Активация на акаунт