Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 062
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
eeeeeeee Канеста - айде честито да ви е...и безавариино Wink

# 61
  • Карлово
Честито на ходещата Едита!

# 62
  • Измир
Честити ходещи краченца на Едита!
Ами Севима откакто проходи аз съм много по-доволна. Знам, че повечето мами се оплакват, но при мен преди да проходи беше ужас. Сега си ходи сама където иска, а не мрънка аз да я нося.

# 63
  • Пловдив
Честито на проходилата Едита!

# 64
  • Димитровград
Дано да повлечем крак и за другите да прохождат.Много ми е готино-обикаля стаята и се клати като пате в кълчища.

# 65
  • Карлово
Даа, Канеста, при нас това са едни от най-готините моменти вечер. Ние на салатка и ракийка/таткото де/ и бебка щъка напред-назад. На мен мн мило ми действат тези моменти.
Да се похваля-днес се качи сама на люлеещия се слон, който й подарихме за РД. #CrazyПървия път помислих, че е случайно, но тя цяла вечер слиза и се качва, за да ми докаже че греша.

# 66
  • София
Честито на проходилите!А дано вярно повлечете крак,че и на мен ми омръзна да вървим само за ръка....

Аз се завърнах благополучно.Мислех час да бъде,откарах 3.
Много съм доволна.Беше ми супер странно в заведение с младежи,но и приятно.Пийнах сладко коктейлче,отпуснах се...и си спомних за дните преди ангажиментите.... Blush

# 67
Честито на проходилите Вики и Едита  Hug По-малко падания им желая, въпреки че са неизбежни!

Поляяя!!! много се радвам, че пак сте на линия, много се затъжих за вас! Сега с нетърпение очаквам шаренките ти весели постинги  Hug

Елспет, много ме кефи ника  Heart Eyes

Исайкова, бравос за излизането. И на мен ми предстои в събота първо вечерно самостоятелно излизане и все още не съм 100% сигурна, че искам да ходя. А всъщност поводът е форумска вечерна среща на русенските мами  Simple Smile

Желая ви лека и спокойна нощ!

# 68
  • София
Ех,Доминика-аз съм сигурна пък,че искам пак да отида Mr. Green
Разнообрази се малко:))))Имаме нужда...

Айде желая лека и спокойна нощ на всички мами и бебчовци. Heart Eyes

# 69
честито на ходеща едита. по-малко да пада.

Честито на проходилите!А дано вярно повлечете крак,че и на мен ми омръзна да вървим само за ръка....
на мен пък ми омръзна да се носим и да се влачим на ръце насам-натам. да ходи като е хваната за ръка изобщо не иска. не че не може. вече кръст не ми остана. и все в корема ме рита диването... надявам се и петра да проходи скоро, че не се трае.

а ние пък бяхме на театър в сълза и смях. постановка на андрей баташов. не ми хареса. днес ще се борим за билети в кукления театър за 'театър на крачетата' на една италианка. а дано има билети. и това ще ни е. утре мама тръгва. но пък, май намерихме детегледачка. та може и за концерта на м. белчев в ндк да ни огрее. ама ще видим. а дано, че имаме нужда от малко въздух.

# 70
  • София
Mайче,кога е този концерт?Аз мн го харесвам...

# 71
Честито на Едита. Да пада по-малко.
И Кити стана по-самостоятелна от как ходи. Взема си сама каквото иска и въобще се оправя. Прибрах всичко, което не трябва да бута и така - вече каквото иска да си вземе си го взема, а аз не се притеснявам, че ще се удари с нещо. Иначе само я гонех и виках не, не. Но ефект нулев. Тя сякаш нарочно само там ходи и само нещото, което не давам взема.
И да се оплача пак - нямаме вода, не знам до кога и съм бясна. За два месеца 4 пъти спира за цяло денонощие. Писна ми. И никой не предупреждава. Телефона на ВИК дава само заето. #Cussing out

# 72
  • Карлово
Я, днес няма рожденици Grinning
Буба, мн гадно без вода, аз мога без ток някак си, ама без вода и аз подивявам.

# 73
на 28.11 от 19 часа зала 1 ндк. и филков много го харесва. на мен ми е тъжен малко.

# 74
  • София
Ейййй, докато се обърнеш и едни станали на годинка, други проходили, трети по купони хукнали Mr. GreenА, честито да е на всички.

Добре завърнали се на Поля и Никси!  bouquet

За годяването - аз не помня при предишната серия обещах ли Роси на някого, или не, но имам трима фаворити (винаги ми е било трудно да избера 1 нещо, а и е по-добре да си имаш резервен вариант) - Деян, Иван (дидди) и Поло Д'Артанян, който особено ми харесва с аристократичното си излъчване и замислените физиономии Laughing. Та, не знам защо ми се струва, че тити обеща Деян поне на 1-2 места вече, значи на него не може да се разчита. Дидди и Поля да кажат Peace

Елспет, готин ник. Ти ще продължиш ли да кърмиш, като се върне Калинката?

За писването, излизането и пр. - аз, както знаете, имам бавачка. С нея си поделяхме домакинските и бебешките задължения доскоро, например тя чисти, аз си се занимавам с детето, или тя я извежда на разходка, аз обръщам внимание на Илия, или готвя. Сега, обаче, съм на работа и тя е с бебка до 17, после си я поемам. Уикендът е изцяло мой. Така че съм в доста изгодна позиция по отношение на не-писването.
Мъжът ми е с принципното разбиране, че задълженията трябва да се поделят по равно. Само че почти винаги се прибира късно и има работа и у дома. Помага ми, когато може, но не е достатъчно.
Когато искам, мога да изляза сама. Правя го често. За първи път излязох сама още около Коледа миналата година. Но бях приключила с кърменето току-що, та това улесни нещата. По-скоро ми липсва излизането с мъжа ми (без децата), което се случва мнооого рядко.

Общи условия

Активация на акаунт