От два три месеца почти не пропускам ден без да чета тук, до сега намирах отговор на всички въпроси и притеснения, но сега направо съм в недоумение какво се случва...
Няколко дни преди датата на цикъла имах мнооого лекичко кафеникаво зацапване, надявах се да е имплантация... Изчаках три дни закъснение и си направих тест Шуър чек
. Не можах да повярвам направих още един Клиър отново две черти, дори още по-наситена от първия. Радост голяма....Три дни по късно ми се появи някакво ръждиво кафяво течение, почти черно... Веднага отидох на лекар. Лекарката каза, че не вижда плод за сега, защото е прекалено рано, изписа ми Дуфастон. Течението не спря, отидох на друг лекар, същото тя пък ми спря Дуфастона и директно ми би Прегнил...
Течението не спира...
Отивам на трети лекар. Тя е специалист от Стара Загора и прави само планувани операции тук /в Сливен/. Успях "да се вредя за преглед". Същата работа. Не знам, не мога да видя бременност. Ако е имало едва ли е паднала, защото щях да имам засилено кръвотечение а сега е само някакво ръждиво цапане. Отхвърлиха категорично идеята за извънматочна бременост...
Видяха киста, на десен яйчник...
Заедно с третата лекарка направихме още един тест Шуър Чек, пак силно положителен...
Не знам какво да мисля....
В събота ще ходя в Стара Загора на триизмерен ехограф, тогава вече ще ми кажат със сигурност....

Моля, за мнение и съвет....
Р.Р. Съжалявам ако темата ми е малко дълга.
Късмет 
.
. И аз съм минала през ада на спонтанния аборт и те разбирам добре, но точно сега тези мисли не са ти от полза. Лежи си повече, почивай и изчакай да ти кажат какво става. А колкото до хоспитализацията - защо се плашиш?! Там просто лежиш, дават ти фолиева и прогестерон /обикновенно/ и няма нищо страшно