Пъзели - 36

• 25 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Момичета и момче, Ozone и Blacksea пуснаха код за отстъпка от 20% на ненамалени пъзели от днес до 24.01. Кода е SNOW20.
Може да е полезен за някой.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 13:15 от simpatiuh4e

# 226
  • София
simpatiuh4e, пробвах, не ми дава отстъпка.  'Що така? Laughing
А, чатнах, защото не чета с разбиране Laughing

# 227
И аз се зарадвах, а то било само за една марка ))).

# 228
Да, извинявайте, може би и аз не го написах както трябва. Да, отстъпката е само за BlackSea , ненамалени, и без тези които са на приордър.

# 229
  • Срещу планината:)
Няма да крия, че леко завиждам, че си имате пратки 😂

# 230
  • Русе
И на мен MasterPieces са ми средна хубост.Уважавам ги когато са с намаление над 40%.От тях имам с много добро качество и такива,които си търпят забележки.
Сега съм захванала един White Mountain,ами харесва ми.Даже забелязах,че големите части изобщо не ме натоварват,даже ми е по-лесно.Ще взема да се запася за пенсионерските години,когато съвсем няма да довиждам Smiley
Ето този обмислям,прилича много на пъзела,който пусна La_Valletta,с магазина за пъзели на SunOut
https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti-shop-1449pz/

# 231
Обаче и пари искат за пратките🤪 Иначе моите поръчки бяха две и имам две различни пъзелчета подарък, а към едната и 2 кафета.

# 232
  • София
simpatiuh4e, няма какво да се извиняваш, аз не чета като хората.
R_Dew, проблемът ти се решава с едно натискане на  " купи" Laughing

# 233
  • Варна
Не ви ли се ще едно ей такова местенце ама рафтовете запълнени с кутии пъзели Simple Smile

Скрит текст:

# 234
А, и забравих да се оплача - нямам подарък Sad

# 235
  • София
HighSpeed, пъзели, книги, бордови игри... Нави ме веднага

# 236
Няма да крия, че леко завиждам, че си имате пратки 😂
И аз така, започвам да се изнервям леко, пише ми доставка до 22-ри, ако ми цъфнат утре на служебния адрес ще е тъпо. Като цяло изобщо не ме кефят тези безплатни доставки от техни куриери, никаква информация, поръчката ми си стои вече три дни на подготовка за спедиция.

# 237
И моята поръчка е тук, барабар с подаръчето.
Магазина за бонбони го купих само заради Айра ( нашата лабрадорка е същата). Ще купя всички пъзели където присъства и тя 😀

# 238
  • София
Здарвейте,
И аз поръчах няколко и си имам и подарък мини пъзел. Този ми е последния нареден, отново от групата:

Сега редя този: https://www.ozone.bg/product/trefl-3000el-gorska-koliba/

ToniShu ако все още са налични бих ги приютила. Simple Smile

# 239
Искам такова местенце с рафтове препълнени с книги и пъзели. Сега се сетих да ви питам, знаете ли дали в София има специализиран магазин за пъзели ? До като си вали снежец вътре да си избира човек тихичко, от хиииляди пъзели... 😊

Общи условия

Активация на акаунт