Пъзели - 36

• 25 940
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
И аз се рaзглезих от Schmidt и Falcon:) Пробвах един на Master pieces, но нищо особено и не ми хареса, че 1000 части е по-голям от на други марки(не ми се събра на дъската).

# 211
  • София
И аз съм сред нехаресващите Мастер хем само един с мини части имам техен. Аз си продължавам с наводнената мома с цветята.

# 212
  • София
Аз редя клоунът на Gold - днес светлината е чудесна за редене на лъскав пъзел Grinning
Masterpieces ми е окей, но нищо впечатляващо (трябва да с епризнае, че и цените им не са надути)

# 213
  • Варна
За мен цените им са леко над нормалното за такова качество, но пък правят хубави намаления, не може да им се отрече. По поне 40% и нагоре. Така че преглъщам качеството като го взема на ниска цена.

# 214
И аз не съм фен на мастър, но не са и лоши. Като ми хареса нещо на добра цена го взимам. При тях ме дразни, че сглобката им е хлабава, иначе картона е доста добър.

# 215
Приключих един Cherry Pazzi, мисля че доста момичета го поръчаха сега. Лесен е, само леко цветята горе под надписа ме затрудниха леко. Доволна съм от качеството, следва рамкиране и поставяне в селската ни къща. Снимката е на лампа, че днес е малко мрачно в София.

Утре ще ходя до Студентски да си взема другото магазинче за сладкиши, поръчах само него и не ми се плащаше доставка, а и живея наблизо, ще имам и подарък.

# 216
Първите пъзели, които си купих бяха на Master Pieces и сигурно, затова имам сантимент към марката Simple Smile
Това съм редила и всички много си ги харесвам.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 11:31 от vox

# 217
  • София, България
На мен Master pieces са любимата ми марка. Качеството им варира, така че не мога да кажа, че са нещо супер като качество, но много ми харесват. Иначе най-качествени за мен са Фалкон, Шмидт и Равенсбургер.

# 218
  • гр.София
Снощи завърших пътуващия пъзел

Преди малко дойде пратката от Озон и имам не един, а два подаръка:heart_eyes:

# 219
  • София
Ето къде е подаръкът на la_valetta значи Grinning

# 220
Нали )))? Днес е разкошно време, сняяяг, чакам да стане вечер, ще си сипя чаша вино и ще редя.

# 221
  • Варна
Сякаш имам спомен, че някой показа този пъзел наскоро тук. Лъжа ли се или вярно помня? И ако да, дали се продава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 222
Този е готин, пропуснала съм.
А тази картинка е мечта на пъзел-маниаци. Да отидеш в магазин и да разгледаш стотици пъзели ))).
https://www.ozone.bg/product/sunsout-bigalow-illustrations-professor-puzzle-shop/

# 223
  • Варна
Изчерпан е. Затова го търся на алтернативни места Simple Smile

# 224
Продължаваш да купуваш 🤪😂
И моите пратки току-що дойдоха с някакъв нов куриер, леко странен😬

Общи условия

Активация на акаунт