Пъзели - 36

• 25 933
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Боже, вие да не живеете в един блок, квой туй нещо,пиете си кафето заедно и си менкате пъзелите Grinning

# 196
  • София
Супер лесен и много красив. Повечето го реди дъщеря ми.

# 197
  • Срещу планината:)
Скоро не бях редила пъзел с толкова изразени части 😄Той сам се редеше.
Travel Suitcases, Eurographics 1000 нестандартни части.
Пожелавам ви куфари с много лепенки от любими дестинации🤗

# 198
  • Варна
Момичета, търся този пъзел. Отървах го в групите и сега се проклинам яко.

# 199
  • София, България
Mimok, аз го редих преди няколко месеца този пъзел, измъчиха ме най-вече сградите в горната им половина с балкончетата и растенията.

# 200
  • София
Момичета, търся този пъзел. Отървах го в групите и сега се проклинам яко.

Ще погледна в нас като се прибера дали го нямам, ще го наредя и може да замине по направление. Нали не ти е спешен.
А само като идея за съхранение и малко пространство - преди години пъзелите ми бяха наредени и прибрани в една кутия тип папка за чертежи с картон между тях, а кутиите по ръбчетата срязани и една върху друга да са плоски.

# 201
  • Варна
Не ми е спешен, много ще му се зарадвам. Пу за мен, ако го имаш!

# 202
  • София
HighSpeed ето този имам

# 203
  • Варна
Не, този го намирам наличен по сайтовете, но не ми се нрави. Здраве да е, ще го намеря и другия все някога. Аз не забравям Simple Smile

# 204
Бонбони и шоколади от Шмид-1500 части. ...Снимката е с лошо качество, заради светлината. Голямо удоволствие е да редиш Шмид!

# 205
Пристигнаха :
Скрит текст:
//
Всъщност от моите любими също нямаше намалени, но това не попречи да си харесам други. Е, отново списъкът нарасна. И сега като гледам вашите поръчки имам чувство, че са останали много незабелязани пъзели от мен, а уж подробно разгледах всички от промоцията...
И да се похваля завърших :
Беше голямо удоволствие. Слагам master piece на първо място в скромната си класация (редила съм само heye, art Puzzle и castorland).

# 206
Здравейте от мен Simple Smile С удоволствие се включвам в готината ви тема като любител на пъзелите Simple Smile

Досега може би една от топ марките ми беше Master Pieces. По празниците редих един техен 2000 части, който беше просто перфектен - здрава сглобка, лек гланц, ярки цветове. Сега реших да продължа с друг, но се разочаровах. Явно различните серии са доста различни. Този беше с ужасно хлабава сглобка, направо изнервящ на моменти. Единствено цветовете бяха същите. Харесала съм сега на намалението още 2 от други серии и стискам палци да не са като този:

# 207
Аз ли съм единствената, която не е очарована от Master pieces?

# 208
  • Варна
Напоследък и аз не съм. Откак започнах да се глезя с качествени пъзели Simple Smile

# 209
И аз не съм им голям фен. На мен постоянно ми изглежда, че копират други марки и леко ме дразни.
Качеството не беше много зле на моите, но и някак не ме впечатлиха особено, не са нещо, което със сигурност искам да редя пак и пак. Но пък и като ги намалят цената им е прилична и ако картинката ми хареса може и да взема пак. За момента съм ги затрила от любими, прекалено много неизкупени Равенсбургери има все още Joy

Общи условия

Активация на акаунт