Пъзели - 36

• 25 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София
Да, много е изгодна цената. Като видя намаление над 40% и не мога да устоя Simple Smile

# 181
  • София
Имам питане. Има ли разлика в качеството при пъзелите на Falcon  4х1000, мисля, че някой беше споменавал, че не е добро? Защото (сега се загледах покрай покупката на Mimi)  един пъзел излиза 13 лв някъде, все едно се купуват с намаление.

# 182
  • Варна
Имам четирите пъзела с магазините на Фалкон, но не съм стигнала до тях. И аз се притеснявах за качеството, но някой каза, че е ок, май беше Йоана, редила ги е. Иначе определено виждам разлика в качеството на 500 и 1000 парчета при Фалкон. Вторите са по-качествени.

Това за наркоманията абсолютно го поддържам. И аз имам към 15-тина пъзела, които още не съм наредила, на всичко отгоре започнах един курс, сега хем уча, хем ходя на работа, детето ме прави на луда калинка, нямам време да редя, а пак искам още! И ги и купувам! Дъщерята вече на шега ме нарича "прасенце, лакомо за пъзели" по някаква си нейна логика. Но като ме види да слагам нови кутии на рафтовете, само свива рамене, подхилва се ехидно и ми казва, че скоро нямало да има място. Изобщо няма идея колко изобретателна мога да бъда в това отношение. Ще редя кутиите с пъзели като един голям пъзел, но място винаги ще намеря Simple Smile

# 183
  • Срещу планината:)
Да не остана капо и аз поръчах този

https://www.ozone.bg/product/the-gingerbread-house-1000pc-puzzle/

Чудех се и на този, но с тези размери хич не ми пасва, а при мен целта е да събера няколко типа магазинчета за да обзаведа една стена на селската ни къща.

https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti-shop-1449pz/

Втория съм си го сложила в количката, ама не ми се поръчва само него. Ще изчакам 29ти. Ако пак нищо не е намалено от другите любими, явно не е моя Unamused
Дори си премерих масата, хваща се идеално.

# 184
Аз редих четирите магазина и нямам забележки за качеството спрямо пъзелите по 1 в кутия:)

# 185
  • гр.София
Редила съм четирите магазина на Фалкон и четирите коледни пъзела и нямам забележки. Чакат ме и още 4*1000 на Фалкон с витрини на магазини.

# 186
  • Варна
Колебая се за още една поръчка, видях два Мастър-а, които ми хванаха окото. Mimi_Demi, последния от твоите ще го задържаш ли или после заминава? Щото го искам Simple Smile Ако няма да го продаваш, ще го купя от озон Wink

# 187
  • гр.София
Ще го продавам. Трябва да освобождавам място...

# 188
  • Варна
Записвам се за него значи. Не бързам. Само си отбележи някъде, че аз забравям 😋

# 189

Групите са много хубаво нещо, аз мисля, че след 20-300 лева ще стана злато, определено ми идва добре като купувам точно определени учебници и ненамалени книги, които така или иначе никога не ги намаляват.

И аз така, след още 200 лв. влизам в група злато и ще ползвам постоянната отстъпка от 10%.
Сега обаче, когато купувам книги и учебници ползвам този код dk19 за 10%

# 190
От днес
https://www.ozone.bg/product/pazel-sunsout-ot-1000-chasti-cynthi … lass-lion-465637/
Подарък за приятелката ми - гергини за Гергина
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-550-chasti-b … ful-blooms-550pc/
В пратката вместо два пъзела подаръка, както бяха отбелязали в поръчката, получих две нес кафета и възможно най-странния пъзел - част от играта  ))).

# 191
  • София
Благодаря за мненията за фалконите четворка.Заглеждам един и се чудя  има ли шанс да го намалят за Деня на пъзела ( много съм нахална Laughing ) Откраднах една картинка от фейсбук

# 192
Мона Лиза, като се видим ще ти дам нашия подарък, ако не те притеснява, че е реден. Малък е за нас и няма да го реди повече. Малката вече реди 160 части и на горе, нищо че още няма 5.

# 193
  • София, България
Мерси много, Йоанка!
Аз току що се уговорих с Мими и ще ти нося пътуващия пъзел и онези 3 пъзела от HighSpeed. (ще ги взема този уикенд и като ги наредя, ще се уговорим).

# 194
  • Варна
Гадини, всички сте си на една ръка разстояние, менкате си пъзели...

Общи условия

Активация на акаунт