Пъзели - 36

• 25 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Eхааа, супер!

# 436
  • София
Мона Лиза, наблюдавайки синковеца вчера за два дни може би щеше и сам да го нареди, на 7 години е. За мен беше удоволствие и сам си се реди като гледаш нюансите на цветовете, разпускащо е . Ясно се разграничават предметите. Вече го залепихме, иначе с удоволствие щях да ти го дам. Сега съм добавила е количката подобен блу бърд, ако искаш може да зачакаш седмица, две Simple Smile

Vox, колекцията с чудовищата е впечатляваща .

Като цяло нямам навика да разменям или продавам пъзели, но май трябва да се пречупя, че ММ вкъщи започна да прави физиономии като види, че гледам озон Joy

# 437
  • София, България
Happy eyes, всъщност е доста освобождаващо чувството да продадеш или да размениш. Аз обичам много да купувам пъзели от други хора, особено от тук, от темата. Все пак имам едни около 20 пъзела, които не мога да продам, но може и да успея да се накарам да ги махна, ако съвсем се задръстя.

Vox, колекция за чудо и приказ!

Редактирам, за да покажа Караваните - голям фурор бяха вкъщи, всички редиха, включително мъжа ми.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:01 от Мона Лиза

# 438
  • София
Vox, добре си се запасила. Chibli, кога е първата сбирка на клуба Laughing
От мен един Bluebird 1000, благодаря на Тони.

# 439
Зори, честит и благословен да е малкия ти син!

От мен един много качествен и приятен за редене

# 440
Момичета, за пръв път ми се случва да липсва една част, направо съм нещастна. Пъзелът е на Cobble Hill. На кого да пиша, да ми помогнат?

# 441
От къде е купен пъзела?

# 442
От Озон. Но не мога да се сетя кога. Ще търся в поръчките. Дали ще се трогнат озонците?

# 443
Аз съм им писала веднъж за липсващо парче от пъзел купуван 6, 7 месеца преди да го наредя. Изпратиха ми нов с уговорката да си намеря липсващата част и да им го върна. Реагираха бързо и всичко беше за тяхна сметка.

# 444
  • София
Аз съм им писала веднъж за липсващо парче от пъзел купуван 6, 7 месеца преди да го наредя. Изпратиха ми нов с уговорката да си намеря липсващата част и да им го върна. Реагираха бързо и всичко беше за тяхна сметка.

И аз им писах по мейла - support@ozone.bg.
В рамките на деня ми отговориха. Поискаха ми номер на поръчка и снимка на пъзела.
Поръчката ми беше от ноември 2020г, а аз им писах декември 2021г.
Изпратиха ми пъзела за тяхна сметка. Наредих го него, защото липсващата част не пасваше по щампата. От новият не липсаваше нищо и него го задържах. Вчера върнах стария пъзел в магазина на Озон (взех си друга поръчка), само ме помолиха да нипиша на лист по коя поръчка връщам.

# 445
Благодаря, момичета! Утре ще го снимам и ще им пиша.

# 446
Някой най-сетне се е сетил да го направи, така че няма нужда да се пише върху кутията.

Happy eyes, страхотен е този шарения Шмид, и аз го имам и ме чака.

vox, много готина колекция Blush

Аз наредих още един от искейп пъзелите на Равенсбургер. Но отдавна не бях редила и сега съм тотално забила на загадките. Загубила съм тренинг и съм ги позабравила. Доста трудни ме се струват. Решихме само откъслечно някакви неща, едното не ни се получаваше точно и реших да надникна в отговорите - половината решение изобщо не ни беше вярно. Ще се помъча още малко без подсказки, но малко ме съмнява, че ще стигна донякъде.

# 447
  • София, България
Отворих вчера този с идеята, че е много лесен, всъщност не е чак толкова лесен.
https://www.ozone.bg/product/the-haberdashers-shoppe-falcon-1000/

Чакам да видя промоциите на озон, според мен ще ги качат довечера.

# 448
  • Варна
За мен днес е като Коледа, имам да взимам 5 пъзела от Спиди, все спазарени от тук-там Simple Smile

# 449
  • София
И на мен ми хареса колекцията на vox (и особено как се е постарала да направи колажи) Simple Smile
Мона Лиза, както си ми казвала, че съм добра в реденето... дай ми един ей такъв точно и ми гледай цирка! Съвсем умишлено избягвам пъзели с множество нюню детайлченца Simple Smile Успех на теб обаче - ти успяваш да редиш такива по принцип, значи и този ще стане! Някой ден ще си взема един голям от този тип и ще засека колко месеца съм го редила Joy
HighSpeed, какво по-добро от това човек сам да си спретне един празник с подаръци? Stuck Out Tongue

Зори, не на патерици, ами направо с инвалидната количка, ама... честит, здрав и успешен да е синковецът ти!

Общи условия

Активация на акаунт