Пъзели - 36

• 25 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Да, присъединявам се и аз към поздравленията към Зори и възхищението от колекцията на Vox.

Не мога да седна да редя нормално от доста време, а имам нужда. Как го беше казала Тони:  
направо чувам как се късат нервни окончания из мен

Снощи не издържах и посегнах към чашката епруветката. Snack Attack Mini, 150 парчета от Odd Pieces.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 10:22 от Ghibli

# 451
  • София
Ghibli, много помага като се (уж) разсърдиш и не искат да те закачат понеже си кисела Grinning

# 452
  • гр.София
1000 части на Master Pieces

Беше удоволствие да го редя. HighSpeed, ако го искаш още пиши

# 453
Много ме радва тази колекция inside out на мастърите. Супер забави ми изглеждат картинките. Събрала съм почти цялата колекция, да видим само кога ще стигна до тях.

# 454
  • София, България
Mimi, този ме чака съвсем скоро.

emjay, на мен май ми липсваше един от колекцията и наскоро, с последната поръчка го купих.

# 455
  • гр.София
Забавни са, да. Имам още 2 от същата серия. Снимах го сутринта в сумрака:), затова изглежда доста тъмен

# 456
  • София
Бухти, кой искейп пъзел редите от всичките? Аз редих Замъкът на вампира и бая ме озори. Половината загадки ги реших благодарение на подсказките от сайта.

Вчера довърших първия си Шмид. Качеството е уау. Много приятни на пипане парчета, много хубава сглобка, нищо никъде не стърчи и не е огънато. Матирани парченца, плътен картон... Мислех си да си направя чаша чай или какао (с кърменето не си позволявам кафе), ама толкова се бях залепила за пъзела, че остана само като идея.
1000 части:

# 457
  • Варна
Мими Деми, имам интерес и към другите два от серията. Драсни ми, когато ги приключиш, да видя дали е някой, с който не съм се сдобила. Ако ще се разделяш с тях, разбира се Simple Smile

# 458
  • София
Нареждам се и аз в редичката на инвалидите.  Зори, зло да ви забрави. Желая ти здрав и щастлив юнак!
Толкова ли са сложни пъзелите - загадки? Решила съм да експериментирам с един Шмид, ако го намалят сега.

# 459
Здравейте, търся тези два пъзела. Извинявам се за лошото качество на едната снимка, но не успях да я намеря в по-прилично. Ако някой ги има и иска да се раздели с тях или ги е мяркал някъде ще бъда изключително благодарна да споделите.

# 460
На Равенсбургер EXIT концепцията е, че има логически задачи, закодирани в самия пъзел. Има разлики между картинката на капака и картинката, като се нареди пъзелът, и те уж ти подсказват какъв е въпросът. Отговорът трябва да се намери въз основа на някакви разсъждения.
Трудности съм имала и в това да разбера в какво се състои въпросът, и в намирането на отговора.

Stensfild, първият още не е пуснат в продажба.

# 461
Мда, този на Black Sea не е наличен още, за другия месец се очаква. Иначе и аз съм го загледала, веднага ми хвана окото с шаренкото Laughing

И да, Ghibli вече е обяснила, загадките на Шмид не са като искейп пъзелите на Равенсбургер.

Eleyn, Студиото на артиста наредих. Просто съм загубила тренинг. С първия и на мен ми беше трудно, но после като им схванах смисъла ми бяха по-лесни следващите. Но сега от мнооого време не бях редила и ми идва сложно.
Твоя пазиш ли го? Не съм го редила и си мислех да търся размяна за него.

# 462
  • София
Ghibli, Бухтичка, благодаря. Още не съм решила, но поне да не направя глупост и да купя нещо, което изобщо не ми е по силите.

# 463
Heart EyesHeart Eyes Оо, ще го чакам с нетърпение, и мен именно шаренкото ме дръпна 😁. Благодаря ви.

# 464
sali, ти нали си харесала Шмид. При тях не е толкова сложно, взимай смело.

Общи условия

Активация на акаунт