Пъзели - 36

• 25 230
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София, България
Аз съм била случайно в магазина в Студентски град, ще се разочаровате. Вътре е като малка книжарница. Най-тъпото е, че цените не са актуални никога,  на касата излизат разни намаления, които не са по етикетите. Общо взето няма почти нищо като артикули и е клаустрофобично.

# 541
  • Варна
Моята вече е в куриер, очаквам я утре.

# 542
В коментара оставих уточнение, че адреса е само за делнични дни. Силно се надявам  да са го видели и да не вземат да се обадят утре, че пратката е на адрес. Smile
Има място, на което да сложиш отметка само за делнични дни при оформяне на поръчката. Но и аз предния път съм пропуснала. Обадиха ми се в събота, казах, че не съм на адреса и ми я донесоха в понеделник.

# 543
  • гр.София
Моята вече е в куриер, очаквам я утре.

Утре очаквай още една:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 544
  • Варна
Още две всъщност. И един Мастър от групите ще дойде Simple Smile Компенсация за това, че на текущото намаление много слабо се отчетох.

Я вижте какви благини са измислили хората. Само стотина евро, кво му плащаш...

# 545
  • София
R_Dew, чакам да дадеш отзив, ще пробваш ли пак марката? Стои си същия в любими

Ghibli, трудни бяха кончета, може би това беше първия пъзел, които редя отвън навътре Laughing

Иначе добавих два пъзела от 1500 части и един 2000 и ме сърби да допълня с нещо до 100лв , на всичкото отгоре и от Комсед ще пускам за дребната и сложих един пъзел за мама... добре че в понеделник ще има заплата

# 546
  • София
Тази красота HighSpeed ми я осигури! Black Sea Lite е, хареса ми - единствено сглобката е леееко по-хлабава, отколкото обичам, но всичко останало беше съвсем окей. В Озон пише, че частите са от по-тънък картон, сравнено с обикновените Black Sea, но аз и Ръченицата не помня да ме е впечатлила с дебели парченца (за мен дебели са Gibsons и Gold, донякъде Schmidt; тънки са Castorland, а останалото е горе-долу стандартно). Lite бих сравнила с Блубърд примерно.

# 547
  • Срещу планината:)
R_Dew, чакам да дадеш отзив, ще пробваш ли пак марката? Стои си същия в любими

Аз купих два наведнъж когато поръчвах Simple Smile За съжаление 99% от картинките не са моето нещо. Иначе бих продължила да ги редя с удоволствие.
В коментара оставих уточнение, че адреса е само за делнични дни. Силно се надявам  да са го видели и да не вземат да се обадят утре, че пратката е на адрес. Smile
Има място, на което да сложиш отметка само за делнични дни при оформяне на поръчката. Но и аз предния път съм пропуснала. Обадиха ми се в събота, казах, че не съм на адреса и ми я донесоха в понеделник.

Да, да вече ми разясниха Simple Smile Но за тази писах направо на съпорта да ми я отложат.

# 548
Наскоро и аз се бях загледала по тази информация за сериите на Black Sea.

И моята поръчка Иде Simple Smile

# 549
  • гр.София
И аз като Йоана съм се зарекла този път да не поръчвам. Това намаление само днес ли е? Ако да-значи ще удържа фронта:grinning:

# 550
Мими, до 2 февруари е Wink

# 551
  • София
И аз съм се настроила да не взимам нищо тоя път. Вкъщи имам 6 пъзела, които ме чакат  и още два пътуващи, които ще наредя и ще върна Simple Smile

# 552
  • гр.София
Мими, до 2 февруари е Wink

Лоша работа:joy:

# 553
  • Варна
Споделям ви съвсем гратис моята тайна техника. Отварям Любими, поглеждам пъзелите и отсявам тези, които са с голямо намаление (в случая е еднакво, но схващате). След това си отварям всеки на отделен прозорец, уголемявам картинката колкото може, гледам и се питам сама себе си дали наистина го искам, ама истински. Удивително често ми се случва да преценя, че баш този не ми е такъв голям мерак сега, особено на фона на други, за които мога да си дам парите в чужди сайтове. Бия му хикса и прекарвам останалите под ножа. Каквото оцелее отива в кошницата.

Другата техника е да сравня пъзел, за който се колебая дали да го купя, с някой много любим, който неистово искам, но още не съм докопала. Ако усещането от двата е сходно, купувам.

Абе, да взема да ви организирам една терапия, а ❤️

# 554
  • Срещу планината:)
Споделям ви съвсем гратис моята тайна техника. Отварям Любими, поглеждам пъзелите и отсявам тези, които са с голямо намаление (в случая е еднакво, но схващате).........

Абе, да взема да ви организирам една терапия, а ❤️

Аз днес проведоха антипъзел разговор със себе си.
Помисли си какво имаш за редене вкъщи!
Помисли колко време имаш!
Помисли, че от коледния панаир на книгата имаш книги, които те чакат и те гледат назидателно докато вечер седиш и се визираш в парченцата.
Помисли, че си пред заплата 😂
Помисли, че тока ти е висок🙄
Помисли, че намаления ще има Отново.!
И така извадих няколко😂

Общи условия

Активация на акаунт