Пъзели - 36

• 25 222
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
На една вълна сме! Вчера като поръчвах се питах "мога ли да живея без него" Grinning Оказа се, че без някои мога, а без други не мога Smile

# 556
  • София
Снощи бях супер ядосана. Проведох терапия - изядох половин шоколад и купих няколко пъзела Laughing

# 557
  • София
Споделям ви съвсем гратис моята тайна техника. Отварям Любими, поглеждам пъзелите и отсявам тези, които са с голямо намаление (в случая е еднакво, но схващате). След това си отварям всеки на отделен прозорец, уголемявам картинката колкото може, гледам и се питам сама себе си дали наистина го искам, ама истински. Удивително често ми се случва да преценя, че баш този не ми е такъв голям мерак сега, особено на фона на други, за които мога да си дам парите в чужди сайтове. Бия му хикса и прекарвам останалите под ножа. Каквото оцелее отива в кошницата.

Другата техника е да сравня пъзел, за който се колебая дали да го купя, с някой много любим, който неистово искам, но още не съм докопала. Ако усещането от двата е сходно, купувам.

Абе, да взема да ви организирам една терапия, а ❤️
Точно така, в отделни табове, ги отсявам и аз! И ако отивам над 100 лв, викам ММ на помощ - много е полезно като каже "ъх, ей тоя е скучен" - веднага намлявам с една бройка и от примерно 100 лв падам на 80, или ако съм на 60 лв, взимам още един вместо още два и удържам психологичекия си лимит от 80-90 лв Grinning
Няма майтап, защо не се съберем някой път онлайн, в избран апликейшън? Дали за терапия, дали за лаф - все ще е готино и достъпно за всички Simple Smile

# 558
  • гр. София
Най-сетне готов Simple Smile

# 559
Аз все още удържам фронта и не купувам от това намаление. Много харесах един в eBay, ама наддават над мен и не успявам да го хвана. Не го и намирам никъде другаде и май ще се откажа:(

# 560
  • Варна
Три броя следя в английския ибей и ако докопам нещо, ще пробвам новия превозвач, за който ми писа Бухтичка. Днес си направих регистрация Simple Smile

# 561
  • София, България
HighSpeed, Йоана да ви питам нещо за ebay. Аз уж вряла и кипяла в пазаруването онлайн като се регистрирах в ebay се случи нещо странно. Изведнъж ама на секундата, в момента в който натиснах регистрирай ми излезе съобщение, че акаунтът е блокиран и да не се опитвам да се свържа с тях, блокиран е завинаги. Astonished
Имаше там някакъв линк с изброени евентуални нарушения като например, че не си платил някаква стока, но в случая акаунтът беше току що създаден, явно бяха го прихванали като съмнителен и се чудя дали не е защото бях сложила цифрите на профила ми в GGBG в името.

# 562
  • Варна
Звучи адски странно. Аз съм новак в ибей, започнах скоро да пазарувам, така че не съм изобщо компетентна. Направи си нов, не слагай цифрите и виж какво ще стане. Може би ще трябва с друг мейл обаче, че тоя вече сигурно е в някои черен списък...

# 563
И аз нямам идея какво е. Опитай с нов акаунт, и не вкарвай карта за плащане. Плащай през PayPal

# 564
Много странно за ибей, и аз нямам идея. Аз пък като пазарувах последно преди около година и половина не ми даваше да наддавам в английския, че им писах с молби да ми сменят адреса с английския. После стана, но не знам защо сега си мисля, че няма да ми дава да наддавам в Германия. Така или иначе бързо ми писна, не хванах нищо супер изгодно, а и пъзелът с двете липси.

За доставчика обаче кой ли не се изреди да ми пише, процент трябва да ми дават вече Laughing Казвам го тук, ще си редактирам и старото мнение сигурно - Доставки Англия. Не мога да кажа, че са някакви супер добри, затова и не исках да ги препоръчвам, просто са един от много малкото варианти за нашия град. Ползвам ги от няколко месеца, не съм имала проблеми, само работното време на офиса им тук е ужасно.
За повече инфо - https://www.bg-mamma.com/?topic=1356919

# 565
  • София, България
Наредихме го Фалкона, добре че детето помогна, тя нареди всички цветя и кошници с прежди.
Труден ми беше и не чак толкова интересен, колкото си мислех, че ще бъде.

Особено в средната част на пъзела, от двете страни на "Textiles", където са картините с жените, всички парчета влизаха навсякъде до степен да се налага да пререждам.

# 566
Разглеждах си нещо в Амазон най-невинно Innocent и попаднах на две интересни идеи:

Папка с джобове за залепени пъзели
От една страна, напълно ненужна вещ за мен и материалът изгрежда като обикновена мека пластмаса, от друга страна - идеята е оригинална и на някого може точно това да му липсва в живота.

Сгъваема подложка за редене
Отново много ми хареса самата идея - сгъва се като палатка и в прибран вид не заема никакво място. Минусите - не е за хора със затруднения в пространственото мислене, имала съм плажен сенник с такова сгъване и прибирането му беше вечна умствена борба. Също, самият му цвят ми се струва тъмен. И естествено, с пъзел не може да се прибере.

И на двете неща цените са далеч от изгодни, но ме впечатли самата концепция.

Ииии... Честит ден на пъзела! Grinning

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 09:35 от Ghibli

# 567
  • София, България
Ей сега видях един такъв в групите и се подсетих - много ми харесват тези Magnolia puzzles, изглеждат уникални, но май са много малък бранд. Някой редил ли е?

# 568
Наредихме го Фалкона, добре че детето помогна, тя нареди всички цветя и кошници с прежди.
Труден ми беше и не чак толкова интересен, колкото си мислех, че ще бъде.

Особено в средната част на пъзела, от двете страни на "Textiles", където са картините с жените, всички парчета влизаха навсякъде до степен да се налага да пререждам.

Аз съм го редила пъзела, беше много хубав. Не помня да съм имала проблем и с качеството. Дано не са развалили качеството от фалкон

# 569
  • Варна
Моята поръчка от озон дойде днес.

Общи условия

Активация на акаунт