Пъзели - 36

• 25 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Жената от зодиака на Алфонс Муха

Pomegranate, 1000 части.

Зодиите отблизо.
Скрит текст:

# 571
Мона Лиза, мисля че взех същия на Фалкон, много ми е интересно как ще ми се стори...но няма да е скоро, докарах втория плик от 13-хилядника.

Ghibli, папката ме впечатли, не съм си представяла такова нещо.
Ама подложката ми се струва крайно непрактична, аз имам такива светлоотражатели Joy

Eleyn, за пъзела загадка ще пробвам все пак размяна в групите, пък ако не се получи ще видим, благодаря ти за предложението Hug

Мернах в инстаграм за някакви намаления и си викам, че ако ще купувам от САЩ може би е удачен момент. Но хвърлих бърз поглед на няколко неща и никакви намаления не видях Confused Ако ми остане време ще разгледам по-подробно.

# 572
  • София, България
Йоана, Бухтичка, той пъзелът си е ок, пак го вдигам с един пръст и го разнасям, стегната сглобка, но на места парчетата пасваха на повече места, нещо което за пръв път срещам във Фалкон.

Бухтичка, успех с втория пакет!

# 573
И моите пратки са в офиса, но нещо още се мотам по пижама и май ще ги взема в понеделник.
За липсващата част озонците ме препратиха към Шмидт, писах им, да видим.

# 574
  • гр. София
Отворих пъзела с хамелеона на cherry pazzi, като първо впечатление не съм очарована. Някакси не ми харесват на пипане парчетата, а и имаше 4парчета, на които долния слой беше отлепен и 1парче беше огънато, в резултат леко повредено. Може би съм твърде взискателна, но при други марки всичко е ок и нямам такива забележки.

# 575
И аз чакам днес пратката от озон, която мислях, че ще дойде в понеделник. Не смея да изляза, да не звънне куриерът като сме навън... Довършвам си Castorland

Харесвам ги за цената им:)

# 576
Olia T, скоро редих хамелеона и впечатленията са ми пресни още. При моят пъзел не е имало и една дефектна част, а усещането от допира на парченцата ми беше много приятно. Асоциирам го, като с допир до меко кадифе. Имам да редя още два и ще видим дали ще си затвърдя мнението.
Иначе в темата имаше и други оплаквания от марката, та може и тото да е Simple Smile

# 577
И аз съм си взела един техен за проба с цветя. Може би ще ми е следващият.

# 578
Една совичка от мен на Едука. Много съм разочарована от качеството. Хлабава сглобка. Всичко пасва навсякъде, което с този фон си беше много тегаво.

# 579
На Едука са такива всичките.

# 580
  • гр. София
И аз я имам тази сова Simple Smile Сигурно ще мрънкам и на нея Joy Но картините на Ан Стоукс ми харесват много Simple Smile

# 581
emjay, ама пък е много красива картината  Heart Eyes

Аз сега отворих с леко притеснение този на Арт пъзел, че нали и това е една от марките с много различни отзиви.
https://www.ozone.bg/product/1000-pcs-soul-of-music-136342/
Засега изглеждат наред нещата, има съвсем малко прах, отделих рамката и червените части и не видях дефектни парченца.

# 582
Artist’s Studio
759 части
Exit/escape puzzle от Ravensburger

За много любопитните снимка в скрит текст.
Скрит текст:

Пъзелът е светличък, което беше приятно разнообразие от останалите от серията, които са преобладаващо тъмни.
Удоволствие от загадките оценявам като средна работа. Успях да реша няколко сама, което беше готино. После минах на жокерите. За първи път имаше загадка, която според мен без външна информация нямаше как да се реши от всеки, поне на мен не ми беше известно нужното. Имаше и една, която честно казано не схванах и от подсказките и решението.

Една много мила дама в чуждестранна група е събрала в един пост сайтове с намаления днес и отстъпките бяха в диапазона 10-25%, така че с нашите 29, мисля че изобщо няма от какво да се оплакваме 😄

# 583
  • София, България
Преди малко се видяхме с Мими, която не само че ми донесе пъзелите и пъзела на Бухтичка на крака, ами и подари на Джо пъзел, че и лакомства.
Мими, Джо праща специални благодарности, особено за яйцето, вътре се оказа че има принцеса и сега от 30 минути играе  с нея.

emjay, мога точно да си представя какво е било. На Едука много ми харесват по принцип цветовете, но точно в този пъзел това не може да се посочи като плюс. Иначе в колата, която аз редих беше така - всичко влизаше навсякъде, но поне беше цветно.

Бухтичка, искам да ти кажа, че пъзелът изглежда като нов, явно момичетата са го редили в някакви операционни Joy

# 584

Castorland, 1000 части, много приятен, без забележки:)
Току що мина и куриерът на Озон:)

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 14:18 от Hot SummeR

Общи условия

Активация на акаунт