Пъзели - 36

• 25 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Много красиви пъзели показвате.
Влизам само да споделя последния нареден - Black sea Красива България, 2000 части

Като подарък получих малкия вариант на Рилския манастир.

# 586
  • София
Момичета, днес видях тези пъзели в една книжарничка. Не е моята тема, марката нищо не ми говори, но ги снимах, ако някой се заинтересува. Струват 30 лв, нямам представа много ли е или не.

# 587
  • Варна
Този си го платих току-що. Чисто нов ми изпадна на 8 евро.

# 588
Пъзел Trefl от 1040 части - Тропически животни. 🧩🦜💐Серия - Trefl Spiral puzzle.

# 589
Прекрасни пъзели показвате последните страници ! И аз пуснах поръчка с три пъзела, днес пристигна, ама нямам време и кашона да отворя. А и имаме още три за редене, така че до края на годината, все ще ви ги покажа 😊

# 590
  • Варна
Ето 1000 части панорамен Schmidt, с който отбелязвам празника Simple Smile

Имаше едно огънато парче, едно странно смачкано и две неразделени, при които се включи макетният нож.
Това настрана, пъзелът се реди с голямо удоволствие. Уникални парченца, вижда се къде им е мястото с невъоръжено око.
А това е подаръкът, нареден от големия ми син:

# 591
Бухтичка, искам да ти кажа, че пъзелът изглежда като нов, явно момичетата са го редили в някакви операционни Joy
Ехее Smiley

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. ioana_g
6. мона лиза
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. R_Dew
13. Bella98
14. Happy eyes
15. anita7
16. Зори
17. simpatiuh4e
18. Евето
19. Venislava Todorova
20. mimok_l

Относно пъзелите на Magnolia, гледам ги, допадат ми, но не чак толкова, че да ги издирвам в чужбина. Ще чакам да видя дали ще ги заредят тук. Ако ги пуснат със сигурност ще взема Grinning

Доудъл пуснаха намаление, не включва Дисни серията обаче Unamused Отивам да разровя другите сайтове.

# 592
  • Варна
Бухтичка, къде гледаш намаления на Дудъл? Интересува ме.

# 593
  • София
Като сме запразнували, и аз да покажа един Trefl, 1000.

# 594
  • София, България
Аз ще се отказвам от Bluebird.
Направо съм възмутена, сега редя този:

https://www.bluebird-puzzle.com/bluebird-puzzle-cottage-interior … ieces.p81107.html

Абсолютно всички парчета от рамката влизат навсякъде, по-зле е от Кастораланд.

# 595
  • Варна
Този много го харесвам, но го гледах на друга марка, май на White mountain.

# 596
Бухтичка, къде гледаш намаления на Дудъл? Интересува ме.
На техния американски сайт за съжаление - https://dowdlefolkart.com
Купи 1, вземи 1 безплатно с код FLASH50
Ама не мисля да поръчвам, след като видях Диснитата само те са ми в глвата Laughing

Мона Лиза, турски ли е или полски?

# 597
  • София
Мона Лиза, направо съм смаяна. Три техни съм редила, последния ( този с колелото) приключих за два дни, което е мой личен рекорд - никакви забележки нямам. При това и турски, и полски. Интересно ми е Тони да се включи с мнение - тя реди след мен количката с цветята. Тони?

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:21 от sali

# 598
  • София, България
Ей сега погледнах, разбира се полски боклук. Имам още 3-4 даже неотворени ако са полски директно ще ги продам ама не на вас 😂

# 599
  • София
Аз харесвам Блубърд, но на мен не ми пречи да пасват на примерно две места парченцата Simple Smile Май турските са по-големите, над 1000 части, и са малко по-малки в нареден вид (1500 беше с размер на 1000). Но нямам проблем с тях или с полските.

Редя един вълк на Eurographics, бая зор ще видя май - който го искаше, да си има едно наум Grinning
И се оплаквам: поръчката ми от 27-ми до днес стоеше в статус "Успешно електронно плащане", и преди малко си писах с един младеж, та сега е в "Подготока за спедиция". Уж до 02.02 трябва да дойде, пък ще видим.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 22:21 от ToniShu

Общи условия

Активация на акаунт