Пъзели - 36

• 24 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Кои са къщите?
Аз се връщам от екскурзията до Студентски град, все още пътувам, но се оказа удобно от към транспорт, платих си и си взех кашона. Малко неудобно за носене, но не е тежък, това са 3 пъзела все пак, малките въобще не ги броя Simple Smile Разгледах магазина, малък, но ми хареса.  Не знаех, че входа на магазина е отвън, добре, че питах една жена и ме ориентира, Офисите знам, че са горе от предишното посещение, но самият магазин вътре не го видях, на партера, а то се оказа отвън Simple Smile

Винаги приемаме нови попълнения на пъзел маниаци Simple Smile

# 661
# 662
Къщите са готини,  и аз ги бях загледала сега на намалението 😊
Нещо ново от Ейми Стюарт (не се продава още). Май май ще меря килимчето и ако се събира бих го пробвала 😁

# 663
  • гр. София
Всичко е наред, имам и подаръче-пъзел с Иван Вазов Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 17:53 от Olia T

# 664
  • София
И моите дойдоха - три нови за мен марки (показха поръчката, та няма да спамя пак, ама се вълнувам), един SunsOut и подарък Цар Самуил (не му светят очите, ура!). Сааааамо да успея някак да довърша тоя вълк, да му се не види Sad Не знам дали защото у нас е по-напрегнато тези дни или по друга причина, ама направо ми иде да разваля каквото съм наредила и да го прибирам, за да редя нещо разпускащо. Само на инат още устоявам и слагам на ден по 5-6 парченца.

# 665
Давай, Тони, ще успееш!

Ура, с общи усилия куриерът на Озон намери адреса ни 😁 Само потребителската група не ми сменят 😒 Казаха, че ще проверят и дотам. Ама не излизат моите и техните сметки, а аз съм ги смятала пределно много пъти вече. Утре ще ги тормозя пак ако ми остане време.

# 666
  • гр. София
ToniShu сподели снимка, защото назад не можах да намеря кои са твоите съкровища? Simple Smile

Бухтича, какъв ранг трябва да си? На мен ми остават около 260 лв до златото, но аз не бързам Simple Smile

# 667
Къде се вижда колко остава до златото?
Моите поръчки ги взех днес, доволна. Време е да се спра да поръчвам ))).

# 668
  • гр. София
Никъде не пише, изчисляваш си ги сам - 2999лв  си сребро, а после ставаш злато Simple Smile

# 669
Ясно, играчка си е ))).

# 670
  • София
Моята поръчка също дойде днес в един огромен кашон, ама наистина огромен. Вътре пълен до половината и остатъка натъпкан с тези въздушни възглавнички, или както им се казва. Не могат ли да сложат пъзелите в два малки кашона, така само стрес докарват на мъжа ми Smile

# 671
  • Варна
Аз дълго време ще бъда Сребро. Вече са ми много малко пъзелите в Любими, а не виждам да зареждат кой знае колко нови. Заради това пазарувам доста от ибей.

# 672
Мона Лиза и моята мома беше с липса от средата, липсата беше фабрична, всичко обърнах и го нямаше ,добре че озонци ми изпратиха липсата, не се наложи да го редя пак 🙈🙈🙈

Ghibli олееее този петел е разкошен , хвана ми доста окото 🥰🥰🥰
Аз днес не издържах и пуснах още една поръчка от озон , ами нямаше как установих , че съм останала само с 2 пъзеЛа които чакат за редене 🤣🤣🤣🤣
Поръчах Албена на Бляк сий и един Шмид

Много ми си искаше нещо но чери пази да взема и още един мастър , но удържах  😎😎😎 та в този ред на мисли, ако някой има за приютяване интересни чери  пази и мастър с удоволствие бих им дала подслон 😂😂😂

P.s аз пък този  път имам Иван Вазов със светещи очи 😂😂😂, цар Самуил предният път го получих

# 673
  • София, България
Не мога да намеря поръчката с трите Блубърда, спомняте ли си горе долу кой месец беше промоцията на Блубърд?

# 674
  • гр. София
Моята е от 09.10.2021г.

Общи условия

Активация на акаунт